Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖZ-DE-BİR

Killer

Öne çıkan mesajlar

son özdebir ve töder demi? bugün 2buçukta özdebir'e yarın sabah da töder'e giricem.

peki önceki senelerde össde iyi bişeyler yapmış arkadaşlara sorayım, bu son töder ve özdebir sınavları hakikaten insanın türkiyedeki sıralamasını az çok gösteriyor mu? eğer öyleyse bana şuanki sıralamam yetmiyo daha hayvan gibi kasmam lazım =/

buarada güvendere girmedim, 7buçuk milyondu giriş belgesi evlat acısı gibi, giren oldu mu girmeye değer bi sınav mıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

özdebir b.kum gibi gereksiz bi sınavdı bence. türkçe baştan sona paragraf, dil bilgisini bile paragraftan sormuşlar. bkz tödere 20-25 dk gibi bi sürede bitirdim türkçeyi, 180 soruyu da okuyabildim, özdebirde 160-165 soru falan okuyabildim galiba, adam akıllı okuyum üzerinde yumurta kapıya dayanmamış biçimde düşünebildiğim soru sayısı 150 civarında özdebirde, töderde bilmediğim konular(uzayda vektör, düzlem vs.) hariç bütün sorular üzerinde düşünebildim enazından.

bence töder özdebirden daha iyiydi, ama nolur ikisi de benim trdeki sıramı göstermesin, daha iyi yapmalıyım! sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...