Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖZ-DE-BİR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başarmak vaziFEMiz çünkü biz FEM'iz!

Başarmak zorundayız...Finalleeee

Onların açtığı yolda yürüyoruz(Einstein,Pasteur,Cahit Arif...Fen Bilimleri Dershanesi)

Böyle şeyler de var tabi
kıvır kıvır kıvır
Mesaj tarihi:
son özdebir ve töder demi? bugün 2buçukta özdebir'e yarın sabah da töder'e giricem.

peki önceki senelerde össde iyi bişeyler yapmış arkadaşlara sorayım, bu son töder ve özdebir sınavları hakikaten insanın türkiyedeki sıralamasını az çok gösteriyor mu? eğer öyleyse bana şuanki sıralamam yetmiyo daha hayvan gibi kasmam lazım =/

buarada güvendere girmedim, 7buçuk milyondu giriş belgesi evlat acısı gibi, giren oldu mu girmeye değer bi sınav mıydı?
Mesaj tarihi:
eder.
ben öss'de birinci özdebir puanımın aynısını yapmıştım.
hatta öss döneminin başında, teaa eylül ayında bile aynı puanı yapıyordum.
hiç geliştiremedim lan kendimi. ne pis adamdım ben.
Mesaj tarihi:
özdebir b.kum gibi gereksiz bi sınavdı bence. türkçe baştan sona paragraf, dil bilgisini bile paragraftan sormuşlar. bkz tödere 20-25 dk gibi bi sürede bitirdim türkçeyi, 180 soruyu da okuyabildim, özdebirde 160-165 soru falan okuyabildim galiba, adam akıllı okuyum üzerinde yumurta kapıya dayanmamış biçimde düşünebildiğim soru sayısı 150 civarında özdebirde, töderde bilmediğim konular(uzayda vektör, düzlem vs.) hariç bütün sorular üzerinde düşünebildim enazından.

bence töder özdebirden daha iyiydi, ama nolur ikisi de benim trdeki sıramı göstermesin, daha iyi yapmalıyım! sdfsdf
Mesaj tarihi:
evveet yine 265 yine aynı ama önceki özdebirlerden çok daha kolaydı cevap anahtarı özdebirin sitesine yayınlandı. sanırım mat1 de bi cevap yanlış saatli soru ya da ben sürekli yanlış okuyorum=S
Mesaj tarihi:
o saatli soru zaten bi garip. kontrol ediyim bakalım ben kaç yaptım =/

265 yapmışım. fizikte bi soru cevap anahtarında %100 yanlış. B kitapçığında 8. soru, momentum sorusu. cevap kesinlikle a olmalı! sdfsdf
Mesaj tarihi:
ben bugün alcam kitapçığı, akşamüstüne doğru kontrol eder yazarım puanımı.

hopeless sayısalsın demi? tam benim hizamda biri olması iyi olur patiden, yarışırız =D (bkz: özdebir puanlarımız aynı =P )
Mesaj tarihi:
özdebir mözdebir görünce eski günleri hatırladım valla :)
benim özdebir de aldığım puan öss dekinden düşüktü, fazla bağlantı kurmaya çalışmayın yani arada.
  • Yeni Oluştur...