Killer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bu pazar yapılıyo.fbm özel olarak bilgide olcaz sınavı.var mı başka gelen tanıdık tanımadık görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 buna isteyen girebiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 event ver parasını gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ben giriyorum. hadi birbirimize burçlarımızı söyleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bi öncekinde 297 say2 yapmıştım. allahın izniyle yükseltçem puanımı bu sefer. amin, fem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Başarmak vaziFEMiz çünkü biz FEM'iz! Başarmak zorundayız...Finalleeee Onların açtığı yolda yürüyoruz(Einstein,Pasteur,Cahit Arif...Fen Bilimleri Dershanesi) Böyle şeyler de var tabi kıvır kıvır kıvır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ne o? dinci mi diyorsun bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 beyler, dikkat, banhammer yanimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 sen banlayamazsın ki en fazla admin kısmına yazarsın banlayın şunu diye onlar banlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ÖZ-DE-BİR RAYLALA RAYLALA RAYLALA RAYLAY... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 oha trolller bastı sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 son özdebir ve töder demi? bugün 2buçukta özdebir'e yarın sabah da töder'e giricem. peki önceki senelerde össde iyi bişeyler yapmış arkadaşlara sorayım, bu son töder ve özdebir sınavları hakikaten insanın türkiyedeki sıralamasını az çok gösteriyor mu? eğer öyleyse bana şuanki sıralamam yetmiyo daha hayvan gibi kasmam lazım =/ buarada güvendere girmedim, 7buçuk milyondu giriş belgesi evlat acısı gibi, giren oldu mu girmeye değer bi sınav mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 abi harbiden ya bi söyleyin belli eder mi bu sınavlar öss sırasını ya da puanlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 eder. ben öss'de birinci özdebir puanımın aynısını yapmıştım. hatta öss döneminin başında, teaa eylül ayında bile aynı puanı yapıyordum. hiç geliştiremedim lan kendimi. ne pis adamdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 özdebir b.kum gibi gereksiz bi sınavdı bence. türkçe baştan sona paragraf, dil bilgisini bile paragraftan sormuşlar. bkz tödere 20-25 dk gibi bi sürede bitirdim türkçeyi, 180 soruyu da okuyabildim, özdebirde 160-165 soru falan okuyabildim galiba, adam akıllı okuyum üzerinde yumurta kapıya dayanmamış biçimde düşünebildiğim soru sayısı 150 civarında özdebirde, töderde bilmediğim konular(uzayda vektör, düzlem vs.) hariç bütün sorular üzerinde düşünebildim enazından. bence töder özdebirden daha iyiydi, ama nolur ikisi de benim trdeki sıramı göstermesin, daha iyi yapmalıyım! sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopeless Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 evveet yine 265 yine aynı ama önceki özdebirlerden çok daha kolaydı cevap anahtarı özdebirin sitesine yayınlandı. sanırım mat1 de bi cevap yanlış saatli soru ya da ben sürekli yanlış okuyorum=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 o saatli soru zaten bi garip. kontrol ediyim bakalım ben kaç yaptım =/ 265 yapmışım. fizikte bi soru cevap anahtarında %100 yanlış. B kitapçığında 8. soru, momentum sorusu. cevap kesinlikle a olmalı! sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopeless Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ya ben o saatli soruyla dalga geçmştim sınavda çocuk sorusu diye =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ben de yanlış yapmışım o soruyu =/ hem B dedim E çıktı, benim dediğm 1,2yse cevap 3,4dü =D(isimleri hatırlayamadım şimdi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 kitapçığım kayboldu dersanede bakamıyorum cevaplara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Benim özdebir çok kötü geçti 240 falan gelir. zor bir sınav değildi ama bayağı saçmaladım ya. Töder 271 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopeless Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 töderimde 265 ya 10 puan daha yükseltmek istiyorum=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ben bugün alcam kitapçığı, akşamüstüne doğru kontrol eder yazarım puanımı. hopeless sayısalsın demi? tam benim hizamda biri olması iyi olur patiden, yarışırız =D (bkz: özdebir puanlarımız aynı =P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 özdebir mözdebir görünce eski günleri hatırladım valla :) benim özdebir de aldığım puan öss dekinden düşüktü, fazla bağlantı kurmaya çalışmayın yani arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopeless Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 hayır ea yım =)maalesef yarışamıcaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar