Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 nasıl açılır? bir kaç program buldum netten ama beceremedim. rar gibi zip gibi bir sıkıştırma uzantısı anladığım kadarıyla. windows xp kullanıyorum var mıdır basit bir çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 http://filext.com/file-extension/sit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 stuffit standart diye bi aratsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 oturursan açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 otur uzantılı diyosun hmm, o zaman hem oturup hem uzanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Stifler said: oturursan açılır Diyecektim de, verilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 stuffit ile açtım ama istediğim gibi olmadı. bu denemekte olduğum program cm 01/02 patchi. direkt patch halinde başlamasını istiyorum ama içindeki dosyaları açtı stuffit sadece. elimde bir kaç tane aynı oyuna ait patch var. onların simgelerinde hiçbir sorun yaşamazken bunda yaşıyorum. nasıl yapıcam tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar