Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Hayatımda ilk kez gittim çok sevdim. Ruhum arındı. Hacca gitmiş gibi oldum. Üstelik bir trenle gidiveriyosun. Ucuz, her şey öğrencilere endekslenmiş Anadolu üniversitesini de sevdim. Güzel olmuş. Üni de kafa adam az ama gene de güzel. Haziran ayı sonu bi ihtimal yine gidebilirim. Şehir hakkında bişiler bilen var mı? Bu şehir size neleri çağrıştırıyo? neler neler yapılabilinir...[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 kusura bkma ama tarlalarda çalışılır ancak heralde ama güzel memleketmiş haklısın[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 topluluk içersinde bulunmayı severim, kafe bar falan muhabbetlerine bayılırım dersen kesin git, bardı meyhaneydi falan bolbol var(hayal kavesi,buda bar,haller,tonla net cafe). ama bünye yannız da gezmek ister, manzara seyretmek, böle boş boş bakıp çay içmek ister dersen cık. onu yapabileceğin yer yok gibi, yada ben bilmiyodum.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 çocukluk arkadaşım orda okuyor. 10gün boyunca onda kaldım. Ayık dolaştığımız gün olmadı bence harika bi yer.ben gitmeyi düşünüyorum üniye herşeyde ucuz ve çok gelişmiş bir şehir. Tarihide çok eski adı üstünde ve çok fazla tarihi eserler var. Özellikle o porsuk çayının orası gerçekten harika.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 yok ben muğlayı daha çok istiyorum. Ama çok düşük puanı yazık etmesemmi die düşünüyorum kendime =)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 evet.[signature][hline][Gladiator] Zagor Gladius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 eskısehırlı arkadaslarım neden se o kadar merak edılecek bır tarafı yok dıyorlar anlamıyorum ne cekılıskı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 20 milyonla 1 hafta yaşanabiliyor orda =).[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 eskişehir anadolu- endüstri ürünleri tasarımı :rock: yeaah[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 güzel bir şehrimizdir ama baya abartmışsın[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 sevgili arkadaşlar benim eskişehirde 5. senem anadolu üni. istatistik 4. sınıfta okuyorum ve sanırım 1 sene daha burdayım. Ancak ben burda sizin dediğiniz gibi güzel şeyler bulamıyorum. Tabii kısa bir süre için gelicekseniz o ayrı ama uzun süreli olarak burda yapacak birşey yok maalesef. Dışarı çıkmak 1-2 hafta boyunca adamı kesiyor daha sonra olay bitiyo. Anadolu üni. kampüsü çok güzel belkide Türkiye'nin en iyi kampüsü ama burdada 2-3 hafta sonra yapcak birşey kalmıyor. Sonuç olarak benim kendi görüşüm kısa vadeli arkadaş ,akraba ziyareti vs. olarak güzel ancak yaşanılacak yer değil. Eğer yaşanılacak şehir istiyorsanız İzmir'e gidin.(Ben İzmir'liyim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 la barbarianclone sen kimsin? anadolu istatistik 5. yıl ahüe. ulan ocak ta bitirmeden bıraktım üniversiteyi, o bölümden, 5.5 yıl sonra. beni kesin bilir bu. :] eskişehir in benim için afedersin keraneden farkı yoktur. gelenlerin %10 u okuma diğer kalan kısmı ise ye iç zıç seviş modundadır. [Bu mesaj Deedstyger tarafından 30 Mayıs 2004 11:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Afedersin 4 senem geçti orda hala da giderim :)) super yerdir tam örenci sehri harbiden .. ama bi yerden sonra evin olmazsa cok sıkıyo cunku hep aynı seyler hep aynı seyler :)) ama evin olursa da okulun uzuyo :))[signature][hline]Tomorrow never comes, until its too late... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Alexi_Septimus, 29 Mayıs 2004 22:06 tarihinde demiş ki: 20 milyonla 1 hafta yaşanabiliyor orda =). istanbuldan eskşehir otobüs bileti kaçtır acaba?[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 tren 5milyon herkes trenle gidip gelir zaten[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 25-30 milyon falandır heral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 peki diyelim ki eskişehire ankardan günübirlik gidip gezip dönmeyi planlasak, şöyle eğlenceli bi rota verebilir misiniz, eskişehiri bilenler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 porsuk çayının orası zaten herşey orada pek bilmem ama bikaç gezilicek saray flm var[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 eskişehir güzeldir ama kışın gitme çok feci ayazı olur :) eskişehir'i anadolu üniversitesi görütürüyor tam bir öğrenci şehri.şehri zaten adam gibi yapan anadolu ünv... şehir oldukçada ucuz :) hamama git diyicem oradakiler fena değildi...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SisTerPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 deli gibi sevdiğim eski sevgilimi hatırlatıyor. hiç gitmediğim halde onun gibi şehrine de aşıktım... ahh ahhh:)[signature][hline] Maybe Oh if I could pray and I try, dear, You might come back home, home to me. Janis Joplin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar