Dreamfury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 dun 2 drop bu gun 1 drop , 2 gunde 800k drop ettim yeter bu kadar sinirlerim kaldirmiyor. eger hala accountla ilgilenen varsa icinde hala 2.5 - 3m e yakin para var 30 knight 35 assassian 20 de cleric var. bana ulasirsiniz burdan yada icq dan 84303196[signature][hline]Dreamfury-35 assassian Holylight-20 cleric Dream-29 knight At Kain That was just a dream,just a dream,a dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Fiyatta anlasiriz cunku bu oyunu kaldircak sabrım sinirim kalmadi artik.[signature][hline]Dreamfury-35 assassian Holylight-20 cleric Dream-29 knight At Kain That was just a dream,just a dream,a dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 accout satilmistir ilginize tesekkurler , hepinize iyi oyunlar...[signature][hline]Dreamfury-35 assassian Holylight-20 cleric Dream-29 knight At Kain That was just a dream,just a dream,a dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 gule gule sevgi kelebegi ama olmazki dun 1 bugun 2 dorp diyip beni uzuyosun bana en son drop lvl 16da tears of eva 23de darkhose dustu ondan beri -_- baska bisi dusmuyo :)[signature][hline]Arthad LvL 55 Silver Ranger @ kain [Bu mesaj -Ari- tarafından 30 Mayıs 2004 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 yok yok, o item düşürme olayının savunulacak bir tarafı yok. tamamen item'a dayalı bir oyunda, ölünce item düşürülür mü? shining bow var, ilerde hepimizin rüyası ve sahip olacağı bow olacak. bowun değeri 40 milyon, düştüğü an "I quit". olmaz yani, lootun bu kadar az çıktığı ve itemlerin bu kadar önemli oldğu bir oyuda item kaybetme olayı olmamış bence. PS: inventory ağzına dek junk dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 valla bana da gına geldi bu olaydan bırakacam resmen oyunu , su an tatildeyim ,2-3 gündür oynamiyorum. C1 i bekliyorum bakalım ne olacak.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 30 Mayıs 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bir arkadasdan duydum Korea serverinda adama 13 milyar para varmish eger boyle oluorsa ki mutlaka olacak item dusurdugumuzde fazla umusayacagimizi dusunmuorum. ama evt oyuna ilk basladiginizda elinizden Dirk bile dusse oyunu birakma nedeni olabilir. sukur ki su ana kadar sadece 20 tane arrow bir tane de varnish dustu :P[signature][hline]Burningred LvL 40 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan - Bartz[b] [b]Yeni Yetme bir karakter daha gelior :)[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bi iki yuzuk bi kere necklace ve finaldede mith pant dusurdum tabi asami dusursem naparim bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bi kere bone bp düşürdüm onuda gidip geri almıştım yerden ehehe[signature][hline]just a cute californian girl can change all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 paranın en gerekli oldugu bir zamanda brig gaiters + necklace of darkness dusurmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar