KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Arkadaşlar eğer max 2aylık Golden'ınız varsa ve ona sıcak analı babalı bi yuva bulmak istiyorsanız, benimle pm ile iletişime geçebilirsiniz.. Eğer Paticikte yoksa Golden'ı olan, alacağım herhangi bi petshoptan nerden alabilirim bide en ucuz ne kadara bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 sticky varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 abi petshoptan alma çiftlikten al öm atıyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 petshop tan yavru almayın, aldırmayın yazıktır hayvanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 eğer bursadan alabilirsen sana güzel bir çiftlik tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 daha bugün bir gastede haber gördüm hangi şehirde bilmiyorum bir köpek otelinde 2 yavru golden bırakılmış sahibi geri almamış başkasına verin demiş. hangi gaste bilmiyorum kavede takvim ve posta gibi iki abik gasteye baktım muhtemelen onlardadır. sonuç olarak çiftliklere ve köpek otellerine bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 alıcaksan amerikan goldenlardan al macarlardan alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bende yaz sonu golden sahibi olmayi düşünüyorum banada pm ile msj atabiliseniz sevinirim çiftlikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar