Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Üniversitesi'nde Kürt öğrenciye linç

cogitoz

Öne çıkan mesajlar

pekaziz said:
Lan amma abartıldı bu konu.

1 Mayıs'ta da 2 tane TKP üyesini polis boş bir yere götürüp öldüresiye dövdü, 1 ay kadar önce DTCF'de Obama'nın gelişiyle ilgili afiş asan TGB'lileri kendine solcu diyen dallamalar sıkıştırdı, tartakladı.

Dünya sizin etrafınızda dönüyor sanki anasını satayım. Her allahın günü oluyor bu olaylar, tepki gösterecekseniz öbürlerini de göz önünde bulundurun.

Bu laf kime ben anlamadım. Tepki gösterilmeli tabii ki ben bugün bunu yazdım sen yarın diğerini yaz?
Sosyal ağlarda paylaş

cogitoz said:
Joker adamın PKK propagandası yaptığını nereden çıkardın her dövülen PKK propagandası mı yapılıyor bu ülkede yarabbim sen sabır ver.

bildiri dağıtan kürt öğrencilere milleyetçi olduğunu söyleyen grup döner bıçaklarıyla saldırıyor...

hmm.. muhtemelen taksimde yeni açılan bi bar'ın flyerları olsa gerek..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya komik adamsın vesselam. Belki adam Kürtçe'ye özgürlük falan talep ediyor; belki Kürtlükle de alakalı değil mevzu, üniversite politikalarına karşı çıkan bir sol örgütün mensubu. Ki büyük ihtimal böyle. PKK propagandası yapan bildiri hiç verildi mi sana üniversitede ya da sokaklarda amma uçuyorsunuz.

Çok yakında Maraş Katliamı'nın Kürt versiyonu yaşanırsa şaşırmayın. Bu mantıksızlar bu sitede bile savunuluyorsa, "kışkırtılmış, tahrik edilmiş" görülüyorsa düşünün bir de eğitimsiz insanları. Ah be.
Sosyal ağlarda paylaş

cogitoz said:
Ya komik adamsın vesselam. Belki adam Kürtçe'ye özgürlük falan talep ediyor; belki Kürtlükle de alakalı değil mevzu, üniversite politikalarına karşı çıkan bir sol örgütün mensubu. Ki büyük ihtimal böyle. PKK propagandası yapan bildiri hiç verildi mi sana üniversitede ya da sokaklarda amma uçuyorsunuz.

Çok yakında Maraş Katliamı'nın Kürt versiyonu yaşanırsa şaşırmayın. Bu mantıksızlar bu sitede bile savunuluyorsa, "kışkırtılmış, tahrik edilmiş" görülüyorsa düşünün bir de eğitimsiz insanları. Ah be.

tabi muhtemelen adam greenpeaceçi bu fabrika sahibi kapitalist milliyetçilerin işi muhtemelen.. döner bıçaklılar ya kesin döner fabrikaları vardır..
Sosyal ağlarda paylaş

cogitoz said:

sana ne ifade ediyo bilmiyorum ama, bana bu ülkede herhangi birinin "kürt" etnik kimliğine sahip olması hiç ama hiç bir şey ifade etmiyo. Tıpkı bugün bıçaklanan kişinin kürt etnik kökenine sahip olması gibi. Bu ülkede her gün 10larca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları nedeni farklı olmak üzere bıçaklanıyor. Gelip burada insanlara bişeyler ispatlamak için saçma sapan konular açmaya gerek yok. Kendisine geçmiş olsun, yapanlara da dava açar herkes cezasını çeker di mi? Özel olarak tartışılacak bişey de yok ortada

edit: Senin için biraz daha açayım istersen. İstanbul Üniversitesinde Galatasaraylı öğrenciye linç, İstanbul Üniversitesinde rayban gözlüklü öğrenciye linç diye konu açmak neden ilgini çekmiyosa, yapmaya çalıştığın bu propaganda da benim ilgimi çekmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız şöle bi nüans var, bizim ülkemizde kimlik bi kesim için bişi ifade etmezken,malesef onun on katı kadar geniş bi kesim içinde çok fazla şey ifade ediyor.

bununla birlikte,malesef bugün bu ülkede,bazı zihniyetlerce birileri sadece kürtce konuştuğu için bile dövülebiliyor ki bunuda hepimiz biliyoruz.

dolayısıyla olayı önce tam anlamıyla bilmek ve ona göre yorum yapmak lazım...
Sosyal ağlarda paylaş

Raycharles birincisi bu propaganda değil, bugün propagandanın alası kürtlere karşı yapılıyor. rayban gözlüklüye linç başlığı açarsan okuruz, olayı kınarız bu ikincisi. bu günlerde kürt karşıtı propaganda tırmandığı için böyle bir başlık açayım dedim. rayban karşıtı propaganda tırmansaydı onu açardık. ilgini çekmemiş olabilir o zaman girip mesaj atmazsın. ilgini çekmiş kendini belli bir tarafta hissetmişsin ki mesaj atıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

raybanlılar 500 türk askeri şehit edip, ülkeyi 300 milyar $ zarara uğratsaydı, heralde her rayban giyenede bi ön yargı oluşurdu. bu ön yargıyı kaldırmak istiyorlarsa kürtlerin en önde pkklılarla savaşmaları lazım, adamların kürtlüğünü lekeliyorlar. o kürt arkadaş anti-pkk bildirirsi dağıtmış olsaydı o milleyetçiler omzuna alırdı. ne dağıttı belli ki ayaklar altına almışlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
of.

agalar; yapılan barbarlık. hayvanlık.

ben de diyorum ki ilk posttaki gibi değildir olay. eksik yazmışsın diyorum. adamı tamamen sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermiş tepkim ona.

şey gibi yazmış; maçın 60. dakikasında izlemeye başlayıp, maçı 30 dakikaya yorumlamak gibi bişi. "vah yazık çocuğa" diyelim ama biliyor muyuz olayın eveliyatını? ha ne yapmışsa daha önce yine linç girişimi hayvanlık, kabul. ama eksik bilgi var bu topic'de.

e- bu soru çözülemez, bilgi eksikliği.

yani.

hadi bye.

hadi eyvallah. balonunla mutluluk.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
hayır ama ne kadar mantıklı geliyor okulda gezen türk, kürt, laz, alevi bir öğrenciye durup duruken 6 kişinin çullanıp saldırması?

yapılan yanlış ama vardır altında bişiler diyorum.

ne kadar mantıklı geliyor Ermeni bir gazeteciyi sokak ortasında sırtından vurmak ?

ne kadar mantıklı geliyor kitapevi basıp "misyonerlik yapıyorlar la" diye insanları katletmek ?

ne kadar mantıklı geliyor ...

diye ekleyebileceğim ve ekleyebileceğiniz olaylar var.

Bu ülkede insanlar mantık aramıyor artık,gazı verdiğin adam gidip direk iş bitiriyor.Dağıttığı bildiri ne olursa olsun bir insanı linç etmek insanlık değildir,hiçbir şekilde de savunulacak bir yanı yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

Neyi açıklamaya çalıştı pardon? Parmak kesmenin de makul sebepleri vardır'ı mı açıklamaya çalıştı? Öyle bir ego var ki sizde, Uğur Mumcu'nun "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insan" tanımlamasını da aşıp; "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup diğer fikirleri aşağılayan" insanlar olmuş çıkmışsınız.

Geri kafalılık nedir? Olayları derinlemesine analiz etmeden yargıya varmaktır. Bugün bu arkadaş "neler oluyor yahu" başlığında bir takım terör olaylarını kınarken, bu makus olayda "o da yapmıştır bir şeyler" gibi bir sözle başlıyorsa bugünkü terörün ve kaosun sorumlularından biridir. Ben farkındaysan ilk mesajımda sadece olayı kınayan bir mesaj yolladım, ama olayları PKK'ya bilmemneye dayandıran, kendine argüman yaratıp bu olayı mazur göstermeye çalışan kimler? Utanç duymalısınız ama düşüncelerinizden vazgeçemeyecek, haksızım diyemeyecek kadar da egoistsiniz ne yazık ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:
raybanlılar 500 türk askeri şehit edip, ülkeyi 300 milyar $ zarara uğratsaydı, heralde her rayban giyenede bi ön yargı oluşurdu. bu ön yargıyı kaldırmak istiyorlarsa kürtlerin en önde pkklılarla savaşmaları lazım, adamların kürtlüğünü lekeliyorlar. o kürt arkadaş anti-pkk bildirirsi dağıtmış olsaydı o milleyetçiler omzuna alırdı. ne dağıttı belli ki ayaklar altına almışlar...

Ahahahah. Ülkeyi 300 milyar zarara uğratan devlet politikasıdır. Silah endüstrisini kalkındırmak isteyen paşalar ve devlet adamlarıdır. Kürtlerin demokratik çözüm önerilerine neden sıcak bakmadılar, anında partilerini kapattılar? Bugün DTP'ye niye operasyon üstüne operasyon düzenleniyor? Ha PKK'ya terör örgütü demedi diye değil mi? Yahu köpekler inanmaz buna.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
Masquerade said:
hayır ama ne kadar mantıklı geliyor okulda gezen türk, kürt, laz, alevi bir öğrenciye durup duruken 6 kişinin çullanıp saldırması?

yapılan yanlış ama vardır altında bişiler diyorum.

ne kadar mantıklı geliyor Ermeni bir gazeteciyi sokak ortasında sırtından vurmak ?

ne kadar mantıklı geliyor kitapevi basıp "misyonerlik yapıyorlar la" diye insanları katletmek ?

ne kadar mantıklı geliyor ...

diye ekleyebileceğim ve ekleyebileceğiniz olaylar var.

Bu ülkede insanlar mantık aramıyor artık,gazı verdiğin adam gidip direk iş bitiriyor.Dağıttığı bildiri ne olursa olsun bir insanı linç etmek insanlık değildir,hiçbir şekilde de savunulacak bir yanı yoktur.

hiçbir şey linç hakkı vermez de olayın daha doğruluğu bile kanıtlanmış değil. :)

böyle eyyamcı bir medyanın, üniversitede 6 ülkücünün bir kürt vatandaşa saldırıp parmak kesip, bıçaklamasını falan çarşaf çarşaf haber yaparlardı..
Sosyal ağlarda paylaş

Böjeek said:
cogi iyi post kastın ha.

ya gelmeyin bu oyunlara. adam gelir gelmez gündeme gelmek post kasmak için yaptığı bi oyun :d yemeyin arkadaşlar

Bunlar gomünüst oyunlarııı, yemeyin arkadaşlaar, allahım cihaaat.

Şurada sadece bir faşist SALDIRIYI kınamaya çalışıyorum, ne post kasmacılığımı bıraktın ne gündeme gelmek istediğimi bıraktın. O bildiri dağıtıyorsa bu saldıranlar da adam olsun düşünsün bildiri yazsınlar, onlar da dağıtsınlar. Ben bunu savunuyorum bunda anlaşılmayacak bir şey yok.

Zaten düşünemeyince, değerlendiremeyince hemen söyleyene saldır. Yok niye bu nickle girdin neden bu konuyu seçtin. Yahu otur düşünsene.
Sosyal ağlarda paylaş

lemur var benim, o inanıyor.

nasıl desem, pek dert anlatır gibi bi havan yok öyle geldi bize(biz kimiz?), o yüzden burda turn based bi flame war oluştu. yoksa özgürlük eşitlik tamam iyi güzel, e faşizm zaten kötü. ama melih gökçek gibi bir lafa takıldın kaldın sabahtan beri, ultra ofansif postlar üst üste. müsade edersen haber bir netlik kazansın. ki konu da başka yerlere taştı bile, devlet politikası falan. hayır girmeyeyim okumayayım diyorum ama duramıyor da insan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...