S-H Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 30a tamamlayalım ben diyorum ama bakalım bize farketmez artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Alex yargılamazsa 1 0 aliriz nobre atar onu da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 denizli oynatmaz bence nobreyi. iyileşse bile. çünkü ligde kullanır onu. riske atmanın bi anlamı yok şampiyonluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 DooRoo said: beşiktaş kazanır bu maçı zaten fener alamazsa kaç sene oluyo 27 mi xD bu sefer stresli olan fener olucak beşiktaş rahat nasılsa artık bi kayıp yok ula 2 maçta yenildik şimdide yenilsek ne olur dicekler nasılsa lig var ;) fener hem türkiye kupası maçlarında bjk yi hiç yenememeiş daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Llama said: beşiktaş rahat nasılsa artık bi kayıp yok ula 2 maçta yenildik şimdide yenilsek ne olur dicekler nasılsa lig var ;) "Zaten hep yeniliyoruz baba yæ, hem bize senede bir kupa yeter" diyecek kadar ufak bir takım mı BJK? Ben bile böyle düşünmezken senin kendi takımın hakkında düşünmen biraz saçma ve ilginç olmuş. Bence BJK çifte kupa ve lig maçının intikamı peşinde olacak, FB de artık bu sene yakalama şansı olan tek başarı için uğraşacak. İkisinde de stres ve istek olması lazım mantık olarak da, ikisinin de sağı solu belli olmuyor malum. Ben BJK'nin alma şansını bizden biraz daha fazla görüyorum şahsen, üzülerek de olsa. İnşallah yanılırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 bjk bu sene 2 kupayıda alsa burda bal denicek ben ona yanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Beşiktaşa inönü iyi gelmiyor aslında, okadar yoğun baskı karşı takımı etkilemesi gerekirken bizim takımın elini ayağına dolaştırıyor. Genelde derbi maçlarında, -sonuçtan bağımsız olarak düsünürsek- deplasmanlarda daha güzel futbol oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 said: Sakatlıklardan Yusuf Şimşek'in sorumlu olduğunu söyleyen başarılı futbolcu İbrahim Üzülmez ; ''Ya bu Yusuf bizi hiç dinlemiyor.Kaç kez söyledik yusuf idmanlarda çalım atma herkeste bel ağrısı başladı.Ama dayanamayıp hala atıyor bak Nobre bel fıtığı oldu...'' diyerek espri yaptı.. asgjkabngsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Gökhan Zan oynamazsa kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 holosko ne yapıyordur şimdi acaba poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 alacaz inşallah. 6 senelik şampiyonluk hasretinden sonra iki kupa birrden de ilaç gibi gelir valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 BiTcH_oFBaT said: bjk bu sene 2 kupayıda alsa burda bal denicek ben ona yanıyorum :(buraya kadar gelmesi bile bal :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 neresi bal allaseerseniz ya bi gidin ya bal değil teknişk işi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 delgado dün yapılan antrenmanda sakatlanmış, büyük ihtimalle de maçta oynamayacak. çok büyük manşetler atmışlar "Beşiktaş'ta Delgado Şoku" diye. zaten oynasa da pek bişey yapamıyo bu aralar. şahsen ben şok falan olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 İsabet olmuş bile denebilir, malesef :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Beşiktaşın ilk yarıda yükselişe geçtiği dönem delgadonun sakat olduğu dönem ve onun geri dönmesiyle birlikte takım duraklama sürecine giriyor. O günden itibaren de delgado 1 gol 1 asist yapmış sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Nobran da son antrenmana katılmamış, ilk 11 de başlaması zormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 beşiktaş bugün saat 15:00 de izmir yolcusu. bir de şehir dışından gelecek beşiktaş taraftarları çanakkale güzergahını, fenerbahçe taraftarları da bursa güzergahını kullanacakmış. yolda otobüsler karşılaşıp meydan muharebesi çıkmasın diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 ligi alsaydık kesin fener alır diye bekliyordum ama bizimkiler bu sefer işi sıkı tutacaktır. en azından mücadele edeceklerdir dolayısıyla alırız maçı diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 güiza'dan bir replay bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 delgado yok umarım cisse bizim kel ortada başlarlar defansta toromanla sivoc başladımı tamam bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 cemad said: ligi alsaydık kesin fener alır diye bekliyordum ama bizimkiler bu sefer işi sıkı tutacaktır. en azından mücadele edeceklerdir dolayısıyla alırız maçı diye düşünüyorum ya öyle bir bahsediyorsun ki bjk harika bir takım eğer oynarlarsa ciddiye alıp her türlü dağıtırlar falan bırakın bunları lütfen işi sıkı tutsun istediği kadar bjknin eti ne butu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 fenerden iyi oldugu kesin lol en azindan takim icinde birbirlerini yemiyolar oyle bi soluyosunki sanki fener degil barcelona ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 milliyet said: Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynanacak olan kupa finali öncesi için için kaynıyor. Deniz Barış'a ağır küfürler eden İspanyol çalıştırıcı karşısında Türk oyuncuları buldu. Aragones'in Deniz'e iki kez “Hijo de puta "O.. çocuğu" dediği iddia edildi. Denizlispor maçında ısıtmadan oyuna soktuğu Deniz'in tepkisi ile karşılaşınca bu oyuncuya ağır İspanyolca küfürler eden Aragones, Türk oyuncuların tepkisi ile karşılaştı. Hep birlikte Deniz'e destek veren ve Arnagones'e küfür etmesini yakıştıramayan futbolcular, yöneticilere de antrenörlerini şikayet etti. "Sen futbolcu değilsin" dediği Deniz'i acilen oyuna sokmak için talimat veren ve bu futbolcunun mukavemeti ile karşılaşan Aragones, maçın devre arasında yanına çağırdığı Deniz'e küfür edince takımdaki diğer oyuncularla da arasını bozdu. İspanyol hoca, futbolcusuna tam iki kez "O.. çocuğu" dediği iddia edildi. Deniz hocasının kendisine söylediğinin anlamını öğrenince çılgına döndü. Bir çok futbolcu, bu tartışmada Deniz'in yanında yer alırken, gelecek sezon İspanyol teknik adamı takımın başında istemedikleri de yönetime bildirdiler. Deniz'in ise kendisine ağır biçimde küfür eden Aragones'e karşılık vermeyip, durumu akışına bıraktığı ve teknik direktörü yönetime şikayet ettiği belirlendi. kan çıkar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Revenant said: fenerden iyi oldugu kesin lol en azindan takim icinde birbirlerini yemiyolar oyle bi soluyosunki sanki fener degil barcelona ahah bjk'nin bu sezon büyük takımlara karşı iyi oynadığı bir maç var mı? diğer yandan FB asy hariç her derbide iyi futbol oynadı en azından genel lig ortalamasından 5 kat iyi oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar