Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK: Beşiktaş - Fenerbahçe 13.05.2009 @ 20.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

DooRoo said:
beşiktaş kazanır bu maçı zaten fener alamazsa kaç sene oluyo 27 mi xD

bu sefer stresli olan fener olucak
beşiktaş rahat nasılsa artık bi kayıp yok ula 2 maçta yenildik şimdide yenilsek ne olur dicekler nasılsa lig var ;)
fener hem türkiye kupası maçlarında bjk yi hiç yenememeiş daha
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

beşiktaş rahat nasılsa artık bi kayıp yok ula 2 maçta yenildik şimdide yenilsek ne olur dicekler nasılsa lig var ;)

"Zaten hep yeniliyoruz baba yæ, hem bize senede bir kupa yeter" diyecek kadar ufak bir takım mı BJK? Ben bile böyle düşünmezken senin kendi takımın hakkında düşünmen biraz saçma ve ilginç olmuş.

Bence BJK çifte kupa ve lig maçının intikamı peşinde olacak, FB de artık bu sene yakalama şansı olan tek başarı için uğraşacak. İkisinde de stres ve istek olması lazım mantık olarak da, ikisinin de sağı solu belli olmuyor malum.

Ben BJK'nin alma şansını bizden biraz daha fazla görüyorum şahsen, üzülerek de olsa. İnşallah yanılırım :p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sakatlıklardan Yusuf Şimşek'in sorumlu olduğunu söyleyen başarılı futbolcu İbrahim Üzülmez ; ''Ya bu Yusuf bizi hiç dinlemiyor.Kaç kez söyledik yusuf idmanlarda çalım atma herkeste bel ağrısı başladı.Ama dayanamayıp hala atıyor bak Nobre bel fıtığı oldu...'' diyerek espri yaptı..

asgjkabngsa
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:
ligi alsaydık kesin fener alır diye bekliyordum ama bizimkiler bu sefer işi sıkı tutacaktır. en azından mücadele edeceklerdir dolayısıyla alırız maçı diye düşünüyorum

ya öyle bir bahsediyorsun ki bjk harika bir takım eğer oynarlarsa ciddiye alıp her türlü dağıtırlar falan bırakın bunları lütfen işi sıkı tutsun istediği kadar bjknin eti ne butu ne
Sosyal ağlarda paylaş

milliyet said:
Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynanacak olan kupa finali öncesi için için kaynıyor. Deniz Barış'a ağır küfürler eden İspanyol çalıştırıcı karşısında Türk oyuncuları buldu. Aragones'in Deniz'e iki kez “Hijo de puta "O.. çocuğu" dediği iddia edildi.
Denizlispor maçında ısıtmadan oyuna soktuğu Deniz'in tepkisi ile karşılaşınca bu oyuncuya ağır İspanyolca küfürler eden Aragones, Türk oyuncuların tepkisi ile karşılaştı.
Hep birlikte Deniz'e destek veren ve Arnagones'e küfür etmesini yakıştıramayan futbolcular, yöneticilere de antrenörlerini şikayet etti.
"Sen futbolcu değilsin" dediği Deniz'i acilen oyuna sokmak için talimat veren ve bu futbolcunun mukavemeti ile karşılaşan Aragones, maçın devre arasında yanına çağırdığı Deniz'e küfür edince takımdaki diğer oyuncularla da arasını bozdu. İspanyol hoca, futbolcusuna tam iki kez "O.. çocuğu" dediği iddia edildi. Deniz hocasının kendisine söylediğinin anlamını öğrenince çılgına döndü.
Bir çok futbolcu, bu tartışmada Deniz'in yanında yer alırken, gelecek sezon İspanyol teknik adamı takımın başında istemedikleri de yönetime bildirdiler.
Deniz'in ise kendisine ağır biçimde küfür eden Aragones'e karşılık vermeyip, durumu akışına bıraktığı ve teknik direktörü yönetime şikayet ettiği belirlendi.

kan çıkar!
Sosyal ağlarda paylaş

Revenant said:
fenerden iyi oldugu kesin lol en azindan takim icinde birbirlerini yemiyolar oyle bi soluyosunki sanki fener degil barcelona ahah

bjk'nin bu sezon büyük takımlara karşı iyi oynadığı bir maç var mı?

diğer yandan FB asy hariç her derbide iyi futbol oynadı en azından genel lig ortalamasından 5 kat iyi oynadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...