Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gastronomi

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

sonuçta o yemekleri süslemek sunulabilir hale getirmek işin önemli bir kısmı.pastel boyayla süslenmiyor tabi ama,temel el becerisi ister yinede,çok saçma değil ama,nası diyim,sınava girecekler için,uyuz tabi :)

bilseler nasıl izmir köfte yaparım onlara ben,çizdirmezler hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

Gastronomi 'Güzel Sanatlar Fakültesi'ne bağlı olduğundan dolayı o fakültedeki bölümlere girmek isteyen tüm herkesin girdiği temel sınavda var çizim sınavı. O yüzden öyle garip bişey söz konusu. Hatta 7tepe'de çizimden bursa alıyosun ya da almıyosun. İlk 5'e veriyolarmış diye duydum. Bu bölüme girmek isteyenlere, bu işe meraklı olanlara bazen özeniyorum. Çok zevkli ve çok kazançlı ama genlerde olmayınca olmuyor işte anca yerim ben ya da hamburger yaparım kendime..
Sosyal ağlarda paylaş

lol, birisi program yazarken syntax hatasi yaparsa bundan emin olmak icin illaki programi calistirman gerekmez. Yaptigini biliyosan, hata yapildiginda da anlarsin.

Kendi yemegini yapmak o kadar zor bi is degil, oturur 6 ay boyunca yemek yaparsin, neyin ne tat verdigini bilirsin. Hurmayla tavugu hasladigin zaman ortaya cikacak rezaleti bilmek icin ben olman gerekmiyo. Ha sen anlamiyosan, tutmiyim zaten ben seni, oku belki bi seyler ogrenirsin. Ama bil ki kukladan insan uretmiyolar. Periyi beklemen gerekecek.

Bik biklamadan hemen sooliyim, bana gore her yemek lezzetlidir, guzel yapildigi surece. Hurmayla tavugun kombinasyonunu yaparsin yapmasina da, o tv'de gosterdigi sekilde degil.
Sosyal ağlarda paylaş

gastronom aşçılık değildir

dğru tadların bir araya getirilebilme yeteneğinin bilimle harmanlanmasıdır. adamlar diyetisyen kadar besin değer bilgisi öğreniyor okulda, hangi besini hangi yöntemle nasıl işleyeceğini öğreniyor adam entellektüel bir birikim istiyor zevk istiyor sanat istiyor

ha türkiye de gastronomi ne kadar iyidir bilemem ama yurtdışındaki yarışmalardan ödül alan şefler alaylı değil okullu hep

ben de yetenek olsa okumak isterdim ama taları bir araya getirme.. ı ıh anca ekmek arası yapabiliyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

riglous said:
Kendi yemegini yapmak o kadar zor bi is degil, oturur 6 ay boyunca yemek yaparsin, neyin ne tat verdigini bilirsin. Hurmayla tavugu hasladigin zaman ortaya cikacak rezaleti bilmek icin ben olman gerekmiyo. Ha sen anlamiyosan, tutmiyim zaten ben seni, oku belki bi seyler ogrenirsin. Ama bil ki kukladan insan uretmiyolar. Periyi beklemen gerekecek.

"sen bambaşkaymışsın bea hacı bukadar kolaysa dediğin olay beklerim bizim bölüme"

adamınbiri
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ne geliyim sizin bolume, siz gelin bana yemege; hocalarini da al ama (diplomalariyla gelsinler). Illaki trollestireceksiniz di mi rahat edemiyosunuz yoksa.. O kadar zor geliyorsa okudugun bolum, belkide yanlis yerdesin, baska bir bolum sec.

Eminim her bolumun zorluklari vardir. Heleki not derdin varsa daima bir seyler zor gelecektir. Benim ona lafim yok, zira bana zor gelen size kolay gelir. Kisiden kisiye degisen bir sey sonucta.

Ben dedim ki, kuklayi insana donusturmuyolar. Televizyonda gordugum rezalet bunun kanitiydi. Otesi hikayedir. Herkes her isi yapamaz. Yemek isinin o kadar kolay olmadigini galiba sizden daha iyi biliyorum, bu nedenle de sirf is olsun diye bu bolume girilmeyecegini soyluyorum. Eger bu tur seylere yetenegin varsa, gelismek icin girersin; ama orasi kurbaga prensler icin degil. Sivrisinek, saz, davul, zurna, vapurlar falan...

Yok aksini soyluyorsaniz oturup tartisalim, ama bence derdimi anlatamadigim icin yanlis anlama oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

okumadan etmeden nası konuşuyosun kolay diye? ikisinin de ilgisi ve yeteneği var demek ki ki giriyo ve girmiş, neden böyle çıkıntılık yapıyosun gereksiz yere. adamınbirinin dediği şey de nası trollemek oluyo konuyla gayet alakalı bence.

iyi şanslar sınavda, çizim çok saçmaymış ama bence de. haber ver bari geçip geçmediğini.

adamınbiri bi pasta yapıcaktı bi ara hani ne pastası yaptı sonunda bilen var mı bunu başka yerde soramam herhalde?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...