Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Othranx, 29 Mayıs 2004 12:59 tarihinde demiş ki: cem uzana bok atıoz, adam nmaximum savaş çıkarırdı, amerika da kıl zaten adama, satamazdı ülkeyi kimseye,ama bu satar wala cem uzan öncelikle işadamı ve şu andaki hükümetteki çogu kişiden fazlasıyla zeki o öyle bi satış yapardıki felegimiz şaşardı[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Eğer tasarı kabul edilseydi bu Türkiye Cumhuriyeti için çok büyük bir tehdit oluştururdu. Şükür ki Sayın Cumhurbaşkanımız tasarıyı veto etti.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 evet türkiye mahfolurdu.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Holyman, 29 Mayıs 2004 13:00 tarihinde demiş ki: iran modeli bir türkiye girişimlerinde bulunulursa ben hiç korkmuyorum çünkü öyle bir durumda silahlı kuvvetler devreye girecektir ve bir kez daha darbe yaşanacaktır. Oldu. Darbe cok iyi birsey cunku.. Her sekilde kaybederiz.. iran modeli olursada kaybederiz ordu darbe yaparsada kaybederiz..[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Hepsi sadece gündem yaratmak için yapay konular. Mesela haftaya tamamen farklı ve gereksiz bir konu acaip önemliymiş gibi medya desteğiyle kamuoyuna yem olarak atılca.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 kim ayaklanıcak? aşırı dinci kim? kim kimden taraf olucak? sonuçta nasıl bir ortam doğucak? saçmalamasak keşke.[signature][hline] WARNING! In the considerations of safety, you should NEVER let a male dolphin attempt anal sex with you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 tayyip cumhurbaşkanı olursa ben ayaklanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 iyi etmişde benim öss devri 97 de kaldı yane etsede edmesede benim için bişiy değişmiyicek[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Böyle düşünerek bir yere varamazsınki yani okuma yazma yasaklandı deseler heh ben zaten biliyorum demekle birşey kazanamazsın[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ancak bu akp nin gelmesi iyi olmadı en azından ezici üstünlükle gelmesi. devlet sadece iktidarın elinde gibi muhalefeti hiç iplemiyorlar bile. ee bu ülkenin sadece 30% u size oy vermiş iktidarsınız sen %70 in isteklerine cevap vermessen ne olur bu milletin hali ??[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 arkadaşlar veto oldu diye seviniyorsunuz ama cumhurbaşkanının bir yasayı ikinci kez veto etme hakkı YOKTUR!! bu nedenle yasa meclise tekrar geldiğinde (seneye mumkun olacak) geçicektir ve cumhurbaşkanı yayınlamak zorunda kalcaktır[signature][hline]the mAD maXimus - msn: [email protected] [Bu mesaj mADmaXimus tarafından 29 Mayıs 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Absolut, 29 Mayıs 2004 15:55 tarihinde demiş ki: Böyle düşünerek bir yere varamazsınki yani okuma yazma yasaklandı deseler heh ben zaten biliyorum demekle birşey kazanamazsın doğru hakılısın bi üst msjımda anlattığım gibi sadece 30%(akpye oy verenler) un isteklerini yaparlarsa vay bizim haliize[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN [Bu mesaj SwZ tarafından 29 Mayıs 2004 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: mADmaXimus, 29 Mayıs 2004 15:58 tarihinde demiş ki: arkadaşlar veto oldu diye seviniyorsunuz ama cumhurbaşkanının bir yasayı ikinci kez veto atma hakkı YOKTUR!! bu nedenle yasa meclise tekrar geldiğinde (seneye mumkun olacak) geçicektir ve cumhurbaşkanı yayınlamak zorunda kalcaktır Anayasa Mahkemesine Gönderir[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ama azmo api adamlar bu yök tasarısı ve bilmemne değişikliği için her yıl standart haziranda yaptıkları tatillerini temmuzun ortasına ertelediler bak ben söyleyeim en aşağı 2 hafta içinde yasa birdaha Sezerin önüne sunulacak[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Milleti egitmek lazim. Sonucta oy verenler kimler? Sanmiyorumki burda bir kisi tayipe oy vermis olsun. Adamin politikasi belli.. fizban demiski "üstüne bir de, bakın, biz uğraştık, ama o şerrrefsiz cumhurbaşkanı yok mu, o istemedi meslek liselerinin kalkınması, o sizden nefret ediyor, ayrımcı o, şerrefsizdir o imajı doğurtulacak, tabandan alınan destek arttırılacak." Aynen oyle.. Adamin politikasida bu. Daha fazla ilgi cekmek iyi bir baskan gibi gorunmek. Oy aldigi yerden yine oy almak. Ona oy verenlerin cogu degisim bekliyordu. Simdi adam basta bisi yapsa ordu var bisi yapmassa oylari kaybeder. Bole absurd seyler ortaya atiyor bakin ben degistirmeye calisiyorum ama gucum yetmiyor diye. Akilli adam aslinda. Yukselmegi bekliyor... he bide paticikte siyaset yasak yasak diyorlar.. Konusulabilecek biryer bilen varmi? Buyrun bir tayyip fikrasi (aglanacak halimize guleriz iste biz boyle) Tayyip'le Bush ilk bulusmalarinda birbirlerine hava atarlar. Bush, Tayyip'e "Bizde oyle bir teknoloji var ki, oluyu diriltiriz" der. Yayyip altta kalmaz ve karsilik olarak "Bizde oyle bir teknoloji var ki, partimizin butun uyelerine 100 metreyi 3 saniyede kosmayi ogretiyoruz" der. Türkiye'ye dondugunde Tayyip'i bir dusunce alir. Danismanlarini cagirtir ve attigi palavrayi anlatir. "Haftaya Bush geliyor. Yalanimiz ortaya cikacak, acaba ne yapsak?" diye sorar. Danismanlarindan biri hemen yanitlar: "Onlara oluyu nasil dirilttigini sordunuz mu?" "Hayir sormadik" "O halde hic korkmayin basbakanim, alin Bush'u Anitkabir'e goturun. Ataturk' diriltmesini isteyin. Diriltmezse o rezil olur. Yok eger diriltirse, siz zaten 100 metreyi 3 saniyede kosarsiniz.[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. [Bu mesaj FiXxXeR tarafından 29 Mayıs 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: SwZ, 29 Mayıs 2004 16:12 tarihinde demiş ki: ama azmo api adamlar bu yök tasarısı ve bilmemne değişikliği için her yıl standart haziranda yaptıkları tatillerini temmuzun ortasına ertelediler bak ben söyleyeim en aşağı 2 hafta içinde yasa birdaha Sezerin önüne sunulacak Bir zaman limiti yokmu? ben oyle birsey var diye biliyorum[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 benim bildiğim zaman limiti sezerin en geç 15 gün içinde imzalaması gerektiği olayı var ama bi araştıram tam olarak dediğinin limiti varmı bilmiyorum[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 limit 1 yıl[signature][hline]the mAD maXimus - msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ VE ÇALIŞMA DÜZENİ 3.2. KANUNLARIN YAPILMASI Kanun teklif etmeye Bakanlar Kurulu ve milletvekilleri yetkilidirler. Bakanlar Kurulunca sunulan tekliflere kanun tasarısı, bir ya da birden fazla milletvekilince imzalanarak sunulanlara ise kanun teklifi denir. Tasarı ve teklifler gerekçeli ve imzalı olarak, TBMM Başkanlığına sunulur. Kanun tasarı ve tekliflerinin TBMM’nde görüşülme esas ve usulleri İçtüzükte düzenlenmiştir. TBMM Başkanlığına sunulan kanun tasarı ve teklifleri ile kanun hükmünde kararnameler Başkanlıkça ilgili esas ve tali komisyonlara havale edilir ve "Gelen Kağıtlar" listesinde yayımlanarak milletvekillerine duyurulur. Raporu Genel Kurul görüşmelerine esas olacak komisyona esas komisyon denir. Tali komisyonlar, işin kendilerini ilgilendiren yönü veya maddeleri üzerinde esas komisyona görüş bildiren komisyonlardır. Başkanlıkça, esas komisyona ve diğer komisyonlara havale birlikte yapılır. Tasarı veya teklif üzerindeki görüşmelerini tamamlayan komisyon, konuyla ilgili hazırladığı raporunu, Genel Kurul gündemine alınmak üzere TBMM Başkanlığına sunar. Sıra sayısı verilerek basılan komisyon raporu, aksine bir karar olmadıkça, 48 saat geçmeden Genel Kurul gündemine alınamaz ve görüşülemez. Kanun tasarı ve teklifleri; Genel Kurulda, aşağıda belirtilen usule göre görüşülür : - Tasarı veya teklifin tümü hakkında görüşme açılır. -Tasarı veya teklifin tümünün görüşülmesinden sonra soru-cevap işlemi yapılır. Tasarı veya teklifin tümü üzerinde soru-cevap süresi yirmi, maddeler üzerinde on dakika ile sınırlıdır. -Tasarı veya teklifin maddelerine geçilmesi oylanır. -Maddeler tek tek görüşülür ve oylanır. Kanunlarda veya İçtüzükte aksine bir hüküm yoksa, kanun tasarısı veya teklifinde bir maddenin reddi, tümünün veya bir maddenin komisyona iadesi, bir maddenin değiştirilmesi, metne ek veya geçici madde eklenmesi hakkında, milletvekilleri, esas komisyon veya Hükümet, değişiklik önergeleri verebilir. Bu esaslar dairesinde milletvekilleri tarafından Anayasaya aykırılık önergeleri dahil her madde için yedi önerge verilebilir. Her siyasi parti grubuna mensup milletvekillerinin birer önerge verme hakkı saklıdır. Ancak, bu hak ilgili siyasi parti grubuna mensup milletvekillerince kullanılmaması halinde, diğer siyasi parti grubuna mensup olanlarla bağımsız sayılan milletvekillerince kullanılabilir. Değişiklik önergeleri kanun tasarı veya tekliflerinin basılıp dağıtılmasından itibaren Başkanlığa verilebilir. Ancak, tasarı veya teklifin görüşülmesine başlandıktan sonra verilecek değişiklik önergelerinde en az beş milletvekilinin imzası bulunmadıkça önerge işleme konulmaz. Değişiklik önergeleri gerekçeli olarak verilir. Başkan, değişiklik önergesi hakkında komisyona ve gruplara derhal bilgi verir. Değişiklik önergeleri önce veriliş, sonra aykırılık sırasına göre okunur ve işleme konur. Başkan, önergeye katılıp katılmadığını komisyona ve Hükümete sorar. Komisyon ve Hükümet katılmama gerekçelerini kısaca açıklayabilirler. Hükümetin veya komisyonun katılmadığı önerge, sahibi tarafından beş dakikayı geçmemek üzere açıklanabilir. Önerge sahibine, gerekçesinin okunmasını istediği önerge hakkında söz verilmez. Daha sonra önergeler işaret oyu ile ayrı ayrı oylanır. Komisyonun katılmadığı ve fakat Genel Kurulun kabul ettiği önerge ve ilgili maddeyi komisyon geri isteyebilir. Geri verilmesi kabul edildiği takdirde, komisyon önergeye göre yeni bir metin hazırlar veya kendi metninin aynen kabulünü isteyebilir. Genel Kurulun kararı kesindir. -Tasarı veya teklifin tümü oylanır. Anayasa değişiklikleri hariç, kanun tasarı ve tekliflerinin tümünün veya maddelerinin oylanması, açık oylamaya tâbi işlerden değilse, yirmi üyenin talebi halinde açık oyla, aksi takdirde işaretle yapılır. Aksi, Danışma Kurulunun teklifiyle Genel Kurulca kararlaştırılmamışsa; kanun tasarı ve tekliflerinin tümü hakkında siyasî parti grupları, komisyon ve Hükümet adına yapılan konuşmalar yirmişer, üyeler tarafından yapılan konuşmalar onar dakikadır. Maddeler hakkında konuşma süreleri bunun yarısı kadardır. Maddelerine geçilmesi veya tümü kabul edilmeyen kanun tasarı ve teklifleri, Genel Kurulca reddedilmiş olur. Genel Kurulda kabul edilen tasarı veya teklifler kanunlaşmış sayılır. TBMM'nce kabul edilen kanunlar, yürürlüğe girebilmesi ve uygulanabilmesi için, Resmî Gazetede yayımlanmak üzere Cumhurbaşkanına gönderilir. Cumhurbaşkanı, kanunları 15 gün içinde yayımlar. Cumhurbaşkanı, yayımlanmasını kısmen veya tamamen uygun bulmadığı kanunları, bir daha görüşülmek üzere, bu hususta gösterdiği gerekçe ile birlikte 15 gün içinde TBMM'ne geri gönderir. Cumhurbaşkanınca kısmen uygun bulunmama durumunda, TBMM sadece uygun bulunmayan maddeleri görüşebilir. TBMM, geri gönderilen kanunu aynen kabul ederse, kanun Cumhurbaşkanınca yayımlanır. Bu durumda, Cumhurbaşkanı Anayasaya aykırılığı iddiasıyla Anayasa Mahkemesinde doğrudan iptal davası açma hakkını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Yanlız bişi dicem gazete de yazıyor. Yasa da anayasaya uymayan bi kısım varmış. Böyle olunca Sezer bile istese yasa geçerli olamaz. Dolayısıyla yasa yeniden düzenlenecek. Sezere bir maddesi demiş olsa bile başka bir dosya gelecek dolayısıyla 1 veto hakkı daha doğuyor. Genel kurmayla ilgili bişeydi galiba anayasaya ters gelen madde. Yani bu sene için kurtardık ama yine öyle böyle kabul ettirilir bu. Bu arada ordunun darbe yapmasına gerek yok. Üstü kapalı birkaç tehdit savursa bile istifa eder tayyip[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 amannn şştt sus lem darbe konusunu açma zaten ibda c li konuda darbeye saptı konu amannnn[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 oha norton oha hakaret istemiyoruz burda /bonepart [Bu mesaj BonePART tarafından 29 Mayıs 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Ya ben darbe olsun demiyom istemiyorum. analarımız babalarımız yaşadı bunları güzel şeyler değil. Ben sadece ordu herşeye göz yummucak diyorum. Zaten 2 topic iyicene siyasetleşmeye başladı ben en iyisi kaçayım :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Aldığımız son haberlere göre KVM* productions en sevilen oyunlar listesine bomba gibi düşen son yapımının expansion pack'ini çıkaracakmış. First Player Shooter ve Real Time Strategy tarzlarını birleştiren yeni expansionda birçok yeni yaratık, envai çeşit silah, süper bir hikaye ve son teknoloji grafikler olucakmış. Adı da: "Kurtuluş Savaşı; The Return of the Yobaz" olarak belirlenmiş. E3 fuarında tanıtım amaçlı gösterilen trailerda oyunun ilk birkaç bölümünden kesitler gösterilmiş. "Din elden gidiyor şeriat isteriz!" ses efekleri gerçekten inanılmazmış, ilk oyunda çok dikkat çekmeyen çember sakallılar yeni grafikler ile geliştirilmiş. 1024*768 çözünürlükte tespih tanelerinin sallanışını bile görebiliyormuşuz. Kurgu ve hikaye de olağanüstüymüş, YÖK tasarısı ile başlayan hikaye çok daha karmaşık düzeylere iniyormuş. Ilk oyunda kullanılan "/ataturk" hilesi kaldırılmış, bu sayede oyunun çok daha zor ve eğlenceli olması bekleniomuş. Betanın son aşamasına gelinmiş, birkaç bug kalmış uğraştıran, testerlardan bazılarının "/sezer" bug'ını abuse ederek oyunun çıkışını geciktirdikleri söyleniyormuş. Bu terbiyesizlerin icabına bakılacakmış, önümüzdeki 3 ila 10 yıl içerisinde piyasaya sunulacak olan oyunun RL multiplayer piyasasına bomba gibi düşeceği tahmin ediliyormuş. Ilk oyunun hastası olanlar şimdiden sipariş vermişler. *Kuvay-i Milliye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 güzel[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar