Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Almayı düşünüyorum, ne dersiniz kullanışlı olur mu? kullanan varmıdır? 150 lira civarında birşey. şuradan resimlerine bakabilirsiniz http://www.comfydesk.com.tr/fotogaleri ama ben şu olaya bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 jizzed in my pants. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Sanmiyorum. Rahatsizligin sebebi laptop'in durdugu yer degil, oturdugun yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 mouse için eklnet yapılabiliyosa güzelde, şu haliyle yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Bunu alacagina gidip sert laptop altliklarindan al. Kucagina koyuyorsun, istedigin zaman kenara kaldiriyorsun. Bunlarin altina girince cise gitmek bile buyuk mesele. Yapiverirsin valla altina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 minder koyuyodum ben süper oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Minder güzel de laptop'un altinda havalandirma zimbirtilari varsa hava akimini tamamen tikiyor. Patlatmayin sonra makineyi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 hmm entresan ama mouse napcan ama yatakta film izlemek icin felan cok iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ne mouseu yahu, touchpad onunde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Yatakta film izlemek için yat yatmayı sevenlere ideal pozisyon yan yatarak başucunuzdaki bir sehpahaya da laptopu yan koymak. Çok tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 senin koyduğun resimdeki adam bana çok rahatsız geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 kafes gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Ben laptop'ın içinde geldiği karton kutuyu kullanıyorum. İçine köpük koydum. Hem dikdörtgen hem yeterli kalınlıkta hem de yüzeyi tam laptop ve mouse alıcak kadar. Kucağıma alıyorum, keyfime bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Şöyle bir şey var IKEA'da, hem yatak tepsisi gibi hem de daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 AutolycuS said: Şöyle bir şey var IKEA'da, hem yatak tepsisi gibi hem de daha ucuz bu olay çok iyi hem laptopdan gelen sıcaklığı önlüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 su sehpanin ayaklari yanal hareketlerde sanki direk kirilicakmis gibi birde inanilmaz sallaniyorlar, almaya niyetlenip bi yerde baya bi kurcalamistik. kesinlikle ederinin urunun degil. su yastikli yemek tepsilerinin laptop tarzi icin olan kenarliksizli olanlari super bu is icin. autolycus koymus ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 AutolycuS said: Şöyle bir şey var IKEA'da, hem yatak tepsisi gibi hem de daha ucuz bunun büyükleri varmı? sadece bu boyutmu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar