sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=39053&ref=akakce&v=1.31.9 telefon bu,ufak tefek çizikler dışında sorunu yok.Bunu verip blackberry 8820,8320 curve ya da bu fiyat aralığında bi telefon almak istiyorum takas yaparak,saygılar. Bu da kısıtlı imkanlar ve maksimum yaratıcıkla çektiğim fotoğrafı telefonun,yarın koyarım düzgün fotoğraflarını. edit: bu arada garantisi süresi 2 ay önce dolmuş baktım şimdi.kutusu kulaklığı,usb kablosu herşeyi duruyor,bir tek şarj aleti kayıp :) edit 2 : başka tekliflerinizi de sunmaktan çekinmeyin sadece bu telefondan sıkıldım o yüzden değiştirmek istiyorum tekliflere açığım ahlaksız olmamak kaydıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 olm murat amcayla çekseydin şeker gibi adam çok ikna edici olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 dmi lan güven veren bi gülümseme falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 (çok yakın arkadaşız aramızdan su sızmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 viyanalı deli orçun sdşasşd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 komşuydunuz dmi siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 malesef. yaklaşık 10 seneni orçunla 100 metreden yakın geçirmek ne demek anlayamazsın................................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 nokia e63 veya blackberry 8320 curve ile takas düşünüyorum bilginize ve up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 e 63 aldım,bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 bilgilendirme için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 e63 den memnunmusun nasıl ? mesaj hafızası fln iyimi samsungdan fln sırf bu yüzden soğudum ya 300 msj kapasitesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 E serisi akar. e-71 kullanıyorum 3k mesaj var su an gelen kutusunda. e-63 ile de tek farkı kamera ve tuşlar falan işte sanmıyorum yazılımsal bir fark olsun. klavyeye de alısınca obaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar