FanTasTiC Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Arkadaslar dediginize göre netten oynayabiliyoruz bu oyunu yardimci olursaniz yani net ayarlari servara baglanma gibi bende giricem ama bilmiyorum nasil olcak bilgili biri bunu bana anlatabilirmi yada ogrenebilecegim bi yer varmi???[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır....
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Önce en son patchini buluyosun oyunun sonra oyuna girip online kısmına tıklıyorsun senden account almanı istiycek orda formu doldurup alıyorsun sonra accountu alıp yazıyorsun ve girip odalardan birini seçip oynuyorsun.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
FanTasTiC Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 iste arkadasim sorun orda pathci nerden bulabilirim..[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır....
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Zaten Onlıne game Tıkladıqında Kendısı Patch ıstıyecektır sıte acılması lasım ama www.eagames.com
FanTasTiC Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 oke dostum saol[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır....
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 patch i google.com veya benzeri bir arama motorundan arama yaparak bulabilirsin konu ile ilgili daha önce açılmış sayısız konuya ise paticik in aramasından ulaşabilirsin
Öne çıkan mesajlar