UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ahahaha bugün sitede gördüm şaşırdım paylaşmak istedim Buyrun[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bide öküz diyince aklıma geldi...Bi tane kahvenin çatısından içeri inek düşmüştü okey masasına :) o haberi bilen varmı?veya bulan..[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 onu bılmıomda lınk acılmıo =)[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 onceden açılıyodu.. şimdi baktım siteden kaynaklanan bi hata...Neyse şansınıza küsün..Ama çok dumur fotolar vardı :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 sendende? =P[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ilginç bi fotoymuş heralde bi de görebilseydik..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar