UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Ahahaha bugün sitede gördüm şaşırdım paylaşmak istedim Buyrun[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bide öküz diyince aklıma geldi...Bi tane kahvenin çatısından içeri inek düşmüştü okey masasına :) o haberi bilen varmı?veya bulan..[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 onu bılmıomda lınk acılmıo =)[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 onceden açılıyodu.. şimdi baktım siteden kaynaklanan bi hata...Neyse şansınıza küsün..Ama çok dumur fotolar vardı :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 sendende? =P[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ilginç bi fotoymuş heralde bi de görebilseydik..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
Öne çıkan mesajlar