Disease Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Sizce aralarında dağlar kadar fark varmı . Hani illaki bi fark vardır ama bana o kadar da büyütülcek bişeymiş gibi gelmiyor 4-5k verip bi gibson alana kadar 1 les paul 2 de explorer epiphone alınır daha iyi olur gibime geliyo siz ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Gitardan anlamıyorsun deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 3 tane gitarı alacagına bi tane gibson al napcan 3 gitarı,epiphone 1000-2000 ytl arası cok basarılı modelleri var fakat gibson her zaman ezer soyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Gibson alma custom prs al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Line 8 'in bile olsa, fark ediliyor. Daha ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Niye gitardan anlamıyo oliim ki bana göre gibson marka yüzünden şişkin fiyatlara sahip bi marka . Ha tabiki kaliteli malları var da amatör bi grup için fark yarattırcak bi olayı yok bana göre o manada konuştum . 2-3 gitar derkende öylesine dedim yoksa hani 1 gitar yerine 3 gitar almalı gibisinden değil Sormak istediğim de epiphoneun da iş görüp göremiyiceğiydi . Elime almadım ikisinide sadece guitar world tarzı şeylerin videolarında demolarını izledim ordada hiçbi zaman benim alıpta evde çıkarabiliceğim sesleri çıkarmıyolar biton setupla çalıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 abi amatörsen gibson a gerek yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Amatör değil de kaliteli bi amfin yoksa gitara 3000 dolar vermenin anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Hacı bak, alıyosun bi fender fat strat. Hem distortion tonları hem de clean tonları idare eder uzun süre. Bi tane de boss gt10 alıyosun. İkisi toplamda 2 milyar falan ediyor. Allahın sesini bile çıkarırsın. Ha dersen ki allaha gerek yok, muhammed yeter. Alıyosun 600 dolarlık falan bi ibanez, alıyosun gene bi boss gt8, ondan da çıkar yani yakın bi ses. İş prosesörde bitiyor açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Digital çalışacaksan Boss önermem. Line 6 alacaksın. Ben Line 6 kullanıcısıyım sahseh, çoğu tüpten daha çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 600 dolara ibanez çok kötü olur, cort epiphone felan iyidir o fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 prosesör değilde pedal setupu yapmayı daha uygun görüyorum açıkçası prosesör evet belki daha kolay olur bişeyler ama ne biliyim bana o kadar düğme fln ters sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Hacı pedal setupları 3000 dolarlık gitarlar felan 15 wattlık amfiye olmaz bak. Güzel all tube bi amfi lazım o aletlerden keyif alabilmen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ibanezler ucuzladı. 900 dolarlık aletler 600e gidiyor ekmek, o yüzden dedim. ayrıca cort gitar bile değil ya, hadi geç allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ekmek said: 600 dolara ibanez çok kötü olur, cort epiphone felan iyidir o fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 yok zaten corta fln el sürmem elimde bi ltd ex-50 var onu kullanırım daha iyi . Ya haklısın ekmek tabiki 15 wattlık amfiye gitmez de o kadar şey yaptıktan sonra amfiyide geliştiririm yani 1.5 2 milyarlık gitarı 15 watlık amfiye takmam ayıp olur . o ibanezide bi ara düşünmüştüm onun beyazını ama sonra vazgeçtim ya les paul kasa yada explorer kasa giderim gidersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Valla ibanez kullanıyorum, çok severim ama prestij serisinin altını beğenmiyorum onlar da 1000 den felan başlıyordu hatırladığım kadarıyla. Cort da düşük fiyat aralığında iyi gitardır sağlam felan en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Disease said: yok zaten corta fln el sürmem elimde bi ltd ex-50 var onu kullanırım daha iyi . Ya haklısın ekmek tabiki 15 wattlık amfiye gitmez de o kadar şey yaptıktan sonra amfiyide geliştiririm yani 1.5 2 milyarlık gitarı 15 watlık amfiye takmam ayıp olur . amfinin gücü muzigin kalitesine cok etki etmiyor,yuksek 50 wattlık amfi 15 den iyi diye bi kural yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 İşte o kadar şeyi yapmadan önce amfi alman lazım. Amfi tonun %60 ı felan tek başına. Kaliteli amfiye 100 dolarlık gitar tak istersen, 10 wattlık marshalla takılı custom lp den kat kat iyi ses verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 biliyorum tabiki öyle bişey yok da bendeki 15 watlık ibanez amfi line 6 spider 75 liğede kafa tutmaz ondan gitar alırsam yanına bi line 6 almayı düşünüyorum. uzun zamandır para biriktiriyorum ve hani çok çok lükslere kaççak lüksüm yok 3 - 3.5 milyar arası bişeye kadar çıkabilirim gitar + amfi + pedal yada prosesör artık orası meçhul . Ondan düşünüyorum nasıl bi combo yapsam diye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Bak şey yap, ya amfi alma hiç güzel amfi modellemesi olan bi processor al(line pod gt8 felan) direk hoperlöre kulaklıga bagla ya ufak bi lambalı amfi al(800 dolara felan bulursun sanırım). oha 3.5 milyara combo mesa boogie mark serisinden bişey al, sonra soba borusuna buzdolabı mıknatısı baglayıp tel diye dikiş ipi ger oraya canavar gibi tonun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 evet abi, prosesör en iyisi yani. hiç hiç gerek yok amfi olayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Hayır, Cort'un son yıllarda çıkan çok güzel modelleri orta sınıfın üstlerinde yer alabilecek. Neil Zaza signature modeli, X-TH'ı... Eğer 3,5 falan harcayabilirim diyorsan o fiyata alabilecein en iyi şeylerden biri de Laney + Dean olur. Bak bir. Ya da ESP-1000'lerden alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Abi kusura bakmayın da, Cort hakikatten gitar değil. Tonunu geçtim, klavyesi bile batıyor bana. Her açıdan acayip gıcık oluyorum. Ve soruyorum, hangi Cort'tan clean tonu alabiliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar