Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 valla benimde içimden gelmiyordu,ama başlayınca yardırmıştım.Gerçi bayağı bi 1984 çakması olmuştu ama yazmıştım.Adam anlattığın şey orjinal değil diyip 50 puan kırmıştı gerçi o gün nefret ettim ... Orjinal değildi evet ama 50 puan ne annesizin evladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ya işin garibi bende hikaye hazır. başka bir dersten sinopsis yazma ödevi aldıydık bende hazırlamıştım bişey. Şimdi o dersin sinopsisini senaryoya çeviriyorum diyaloglar falan ekliyorum. ama acayip sıkılıyorum iğrenç bişey hakkaten lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bende de kendi yazdığım sinopsis ve tretman var ama ne fayda jdfgjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 of ki ne of, senaryo dışında herşeyle uğraşıyorum :( karar verdim, şu anda dosyayı açıyorum ve tamamlıyorum bu pislik şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ooof sorunlarım bitmiyor. Yeni Soru: filmlerde 1 yıl sonra 2 saat sonra falan diye yazılar girer ya, senaryoda bulunur mu o yazılar? bulunursa nasıl bulunur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 benim bitti sonunda o/ var ya öyle 2 yıl sonra da var birkaç dakika sonra da; dakika saat filan bunları DAY yerine yazıyorsun, yani day yazmayacaksın moments later filan yazacaksın. yıl olayı ise yine day filan yazıyorsun sahne başlığına, ama sahne açıklaması içine "2 yıl geçmiştir" filan yazacaksın. kolay gelsin tez zamanda bitirirsin umarım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 hayırlı olsun bakalım darısı başıma :) edit: ya yine kafama birşey takıldı. Şimdi bir telefon görüşmesi var senaryoda, fakat tek tarafın diyaloglar duyulacak. nasıl yazılır bu? X: Merhaba. ... iyiyim sağol sen? ... şeklinde mi yoksa; X: merhaba. X: iyiyim sağol sen? şeklinde mi ya da başka bir usulü var mıdır? nedir ne değildir? bunaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 X: Merhaba. ... iyiyim sağol sen? ... böyle yaz little miss sunshine scriptinden baktım böyleymiş orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 tamam çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 benimkide bitti çok şükür. yardımlarınız için tekrar teşekkür ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bende yazılmış olcaktı senaryo 2 3 tane ama şıpilberge yolladım yanımda diil onda kaldı. lazımsa ariyim stivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bize hoca teknik senaryo yazdiriyordu. iskenceydi o. sayfayi ikiye ayiriyosun vs. Bir onceki sayfada ornege baktim mesela, Nesrin buroda dolasir demis ya, onu boyle 1 sayfa yazarsin yani acisiydi hedesiydi. ne gerzekti o teknik senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 adının teknik senaryo olduğunu bilmiyodum tabi de, senaryo dediğin zaman teknik senaryo formatı düşünüyomuşum ben hep demekki. hep hayret ederdim zaten koskoca filmleri nası 100 sayfaya sığdırıyolar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Fransiz senaryo deniyo. Holivutta amerikan senaryo yaziyorlar boyle roman gibi. Yonetmenin nasil cektigi konusunda fikrim yok belki bir grupla birlikte fransiza ceviriyolardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 evet fransız senaryo o,bizim okulda onu yazdırıyorlar sdafsd geçen dönem bize girip bu senaryoları yazdıran hocamız boşverin fransızı,amerikan yazın bana demişti de yırtmıştık.Fransız senaryo ciddi anlamda zor iş, Televizyon programı hazırldığımız bir ödevimiz vardı yine ama onda fransızla yaptık ki tek hazırlanış yöntemi oymuş galiba, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar