Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 moncici said: napae bir sorum daha var. saat 4 gibi gelsek güzel bi yer bulur muyuz ön saflardan? kalabalık mıydı geçen sene? blues brothers'dan sonra ilk defa büyük alan konserine gidicem de iyi olsun istiyorum. genelde kötü oluyo çünkü.saat 2de gitseniz bile bulamazsınız onden yer. ama havanın kotu olma ihtimali var. herşeyi deiştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 iyi 11de gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Evet 4'te çok zor. Biz 2 gibi gittiğimizde bulmuştuk gerçi. Bi de sağanak yağışlı falan olucak diyolar. Daha biletimi almadım ben de, almasam mı diyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Biletler kapıda 90 tl'ye satılıcakmış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Sanırım 2-3 arkadaşımızla uğrayacağız fakat yağmur olayı düşündürüyor. yağar o yağmur aslında, pek gitme taraftarı değilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 taha napyon lan chill out festivalinde olm aa buarada j.j.johanson da chillout sanırım( o kadar hanzoyum) pazar günü gs ünv gelmiş dinleyenler anlata anlata bitiremedi pek güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Hızımı alamadım, bahçeşehir'e gidelim boğaza bakıp tellendirelim. Olmadı adam getirir biz chill out yaparız. kanun, ud falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Biletimi aldım ama baya korkuyorum yağmur yağıcak diye. İnşallak güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 İnşallah yağmur yağar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 İnşallah ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 o nasıl bir laf. hemen geri al o lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 napae said: İnşallah ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Ay hava bok gibi deliricem. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 valla aldim bileti yagsin yagmasin ordayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Cassiline said: İnşallah yağmur yağar. http://www.youtube.com/watch?v=M4h1McbA09U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 yağmur geliyo gızlar ehüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 valla cok da guzeldi sahaneydi, cok geci eglendim. promosyon ickiler gunumu gun etti of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 olm sez! gidecek kimseyi bulamadim diye evde takildim paso... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 biravo, soraydin ya gidicen mi diye onceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 abi hala biletle falan mı giriyosunuz siz çilauta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 yahu caravan palace çıkmadan önce benim cüzdan kayboldu o biraz kötü oldu. büyük ihtimal biri içindeki paraları alıp cüzdanı girişteki çimenliğin oraya atmış. otopark olayı da tam fiyaskoydu. ayrıca artık chillouta daha büyük bir alan gerektiğini de anlamış olduk. bilen bilmeyen gelmiş lan. bi ara bizim kızlar paso beleş içki getiriyodu ama ası oldu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Caravan Palace'ta çok eğlendim ben. İki tane şarkılarını çok seviyorum ikisini de çaldılar, iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 gecenin grubu Caravan Palace'di zaten, herkesi golgede birakti. Performans muzik cosku her sey vardi. yarin gelsinler giderim. edit: beles icki bildigin girlaydi, sarap ve vodka 45dk fln aralikla surekli alinabiliyordu. 5-6 da boku cikti bildigin izdiham. ama kavunda ve ananasta vodka icmek guzel oluyormus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Caravan Palace çıkan bütün grupları mahvetti abi, hepsi küfür etmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar