Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 pekaziz said: Algida halt etmiş. O üstündeki fıstık parçalarımıydı neydi onlar onlara ölürüm ya herşeyim onlar benim zevkin doruklarına ulaştırıp orda bırakıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 off yazlık dondurması istiyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 gece gece yazık oldu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 dondurma güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Sen de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ginaly said: eskişehirde yedilerden hamamyoluna doğru girişte tadım dondurma var, arif dönerin yanı, oranın dondurması gibisini görmedim ben. Ölmeden bir kez maraşa gelip dondurma yiyin.antepe gelip baklava yiyin.adanaya gelip kebap yiyin.urfaya gelin çiğ köfte yiyin. yapın bunları yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 hintliler maymun beyni yiyormuş onlar da yönetir dedi. (bond filminin yalancısıyım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar