Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 evet çok umutsuzca bir topic ama :) yıllar önce BAYPOSTA diye allahın belası bi mail servisi vardı. ben bu maili kullanarak ultima online (OSI) accountu açtırmıştım. bu mail servisi 5 yıl önce fln kapanmış. osi şifreme ulaşamam herhalde değil mi bir daha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 hyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 adamlara mesaj at durumu anlat. gerekirse cd-key ve kişisel bilgileri verebileceğini söyle. zannediyorum alirsin accountu o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 adamların mail adresini bulamadım (www.izhost.com) telefon numaraları var sadece 7'24 açık. arıcam şimdi öle bi kız fln çıkcak uğraştırcak diye çekindim. napsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 abi osiye mail at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 osi'ye mail atmak güzel bir çözüm olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 doğru lan. ama olur mu ki. mail tek güvence değil midur:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 olup olmadığını denersen görebilrsin :) Zaten başkada bi çaren yok. Sonucunuda buraya yazki örnek teşkil etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 eşek değillerdir, halden anlarlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Bilgilerin hakkında bir kelimeyi bile yanlış yazma mailı atarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar