Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 evet çok umutsuzca bir topic ama :) yıllar önce BAYPOSTA diye allahın belası bi mail servisi vardı. ben bu maili kullanarak ultima online (OSI) accountu açtırmıştım. bu mail servisi 5 yıl önce fln kapanmış. osi şifreme ulaşamam herhalde değil mi bir daha:)
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 adamlara mesaj at durumu anlat. gerekirse cd-key ve kişisel bilgileri verebileceğini söyle. zannediyorum alirsin accountu o şekilde.
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 adamların mail adresini bulamadım (www.izhost.com) telefon numaraları var sadece 7'24 açık. arıcam şimdi öle bi kız fln çıkcak uğraştırcak diye çekindim. napsam?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 osi'ye mail atmak güzel bir çözüm olabilir..
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 doğru lan. ama olur mu ki. mail tek güvence değil midur:(
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 olup olmadığını denersen görebilrsin :) Zaten başkada bi çaren yok. Sonucunuda buraya yazki örnek teşkil etsin.
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Bilgilerin hakkında bir kelimeyi bile yanlış yazma mailı atarken.
Öne çıkan mesajlar