Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Erzurum'da ailevi sorunları nedeniyle bir süredir aşırı alkol alan S.T.(46), dün akşam yine arkadaşlarıyla birlikte içki içti. Bir süre sonra içkinin etkisiyle sızan Tozlu, kendine geldikten sonra evine gidince şiddetli sancılar hissetmeye başladı. Ağrılarının artması üzerine Atatürk Üniversitesi Aziziye Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne giden T'nin yapılan kontrollerinde, anüsünde kabak olduğu tespit edildi. Anüsündeki kabak ameliyatla çıkarılan T., Genel Cerrahi Servisi'ne yatırıldı. Sağlık durumu iyi olan T'nin polise verdiği ilk ifadede olayı kendisinin gerçekleştirdiğini söylediği ve kimseden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Polis saldırı ihtimalini de araştırıyor. http://www.haberturk.com/haber.asp?id=144993&cat=200&dt=2009/05/06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 balkabağı olsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ahahah oynarken kaçmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Overseer said: balkabağı olsaydı keşke at arabası olsaydı keşke, gece 12'de balkabağı olurdu nasılsa XDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 önce s t demişler sonra tozlu demişler adını da söleselerdi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 herkesin başına gelebilir dalga geçmeyin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 akjshdsajkdhsdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Saeros said: at arabası olsaydı keşke, gece 12'de balkabağı olurdu nasılsa XDD asıl balkabağı girip gece 12 de at arabasında dönüşseydi esas kıyamet o zaman kopardı :)))))) hahahhahhahha hiç güleceğim yoktu yvz kardeşim. çok saol bir kilo biftek yedim sayende ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Buyse said: Polis saldırı ihtimalini de araştırıyor. çüş yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Şok şok şok ! Kabaklı sapık yakalandı ! insanların anüsüne kabak sokan ve akabinde haince tehdit eden sapık 6 mayıs saat 22:20 sularında yakalandı. Sapığın kurbanlara "kabağı ben soktum diyeceksin. Eğer beni polise ihbar edersen bu sefer yemin ediyorum ayağımı sokarım" diyerek tehdit ettiği kaydedildi. (edik: ufak mantık hataları:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar