seskes Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Hiç kullanılmamış age of conan kutusunda 1 kere pc ye kurdum acc yaratma fırsatım bıle olmadı kutulu sekılde tertemiz 1 aylık ücretsiz oynama mevcut 40 TL. Guild Wars®, Guild Wars Factions™, Guild Wars Nightfall™ + Eye of the north 4 oyun ıcınde cesıtlı karakterler mevcut 100 TL. İstanbul içi elden pazarlıksız satmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Forum Kuralları said: 10. Üyeler, konuları nereye açtığına dikkat etmeli ve uygun bölümü tespit edip oraya açmaya özen göstermelidir. Konu başlıkları tamamen büyük harflerden oluşmamalıdır. Sadece ilk harf ve özel adlar içeriyor ise onları büyük harflerle yazmalarına izin verilmektedir. Konu başlıkları içerik ile alakalı olmalı, ünlem cümleleri veya tamamen alakasız içerikte olmamalıdır. Aynı konu daha önce açılmış olabileceğinden öncelikle arama yapılarak göz atılmalı, açılmadığına emin olunduğunda uygun bölüme konu açılmalıdır. Konu başlıklarında anlamsız karakterler olmamalı, arama yapıldığında kolaylıkla bulunabilecek başlıklar seçilmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bana da yapılmıştı. ukte kaldı. Age of Conan yeni account 9.50 Euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Yaklaşık bir 16-17 GB kadar download gerekeceğini de unutmamak lazım ama oradan alınca :p Bazıları kutulu sever. İyi fiyat bence 40 TL, key de kullanılmamış hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ben 25 liraya 2 ay açık accountu satamadım desem? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Fenaymış o zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 fena olan oyun dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar