Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Arkadaş 3 ay önce ucuza bir char buldu wowticaretten. Kimlik fotokopisi hariç bütün bilgileri var elinde. Biraz oynadı sonra accountu cancel etti. Şimdi geçen gün mail geldi blizzarddan mailiniz değişmiştir falan diye girdi denedi gerçekten değiştirmişler. Eski sahibine de ulaşılamıyor. Accountu geri almasında değil de, hiç değilse adamın da elinde patlasın diyor eleman. Account sharing diye şikayet edip bütün bilgileri döksek mi ortaya mail atarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 3 gün suspend yer, trade hedesinden yırtar. tabi accountun daha önce vukuatı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Nası yırtar abi. Account traiding kalıcı ban getirmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 http://img1.blogcu.com/images/b/i/b/bibis/..5cpublish5cworksimages5cmeaweb2004waterglass1_lg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ya anlatamadım derdimi. Accountu geri almasında değiliz, sadece kalıcı banlansın herife de yar olmasın diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 I ıh. Şöyle ki adam yok öyle bişi dicek doğal olarak, id scan yollayacak. siz de eksik belge yollamış olacaksınız. adam o beni hackledi hede hödö derse 3 gün suspend koyar blizz son uyarı bu, daha da hackletme kendini der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Gangren said: lol +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Wispy said: Ya anlatamadım derdimi. Accountu geri almasında değiliz, sadece kalıcı banlansın herife de yar olmasın diyoruz. E bizde ondan bahsediyoruz, anlatamazsın Blizzard'a derdini, adam "Hacklenmiştim, sonra geri aldım" gibilerinden birşey söyler, id scan gönderir, üstüne yanlışlıkla Martin Thunder falan alır :p Hee, adamın ismini gösterip, açıklamasında "Payment for selling account id: xxxx" benzeri yazan bir makbuzunuz varsa, onu notere onaylı bir şekilde İngilizce'ye çevirip gönderebilirsiniz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 en temizi kendi karakterini kendin kasacan yaw.. sırf şöyle şeyler olabilir diye alım satım işlerine girmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Edit: Neyse teşekkürler, yapıcak bişi yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 gidip bulup ağzını yüzünü kıracaksınız mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 acc adı neydi meraktan soruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Acc adını bilsen ne olacak ki ? Tuhaf bir merak. Şu forumda bin kez demişimdir acc trade ya da satın alma olayının saçmalığını yapılmaması gerektiğini ancak insanlar bunu yapmaktan bir türlü vazgeçemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bi arkadasım eski acc sini geri aldı da o yüzden sormustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Nessarien said: Acc adını bilsen ne olacak ki ? Tuhaf bir merak. Şu forumda bin kez demişimdir acc trade ya da satın alma olayının saçmalığını yapılmaması gerektiğini ancak insanlar bunu yapmaktan bir türlü vazgeçemiyor. bin kez dememişsin, bin mesajın yok. gaçhayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 lol PWNAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Sadece bi deneme ama karakterin resimler falan varsa elinde acc satan sitelere koyabilrisin armory verirsin sonrada ihbar edersin acc satımı var diye. Bu sayede bumlayabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bide adamın sana verdiği cd keyin falan doğruluğu ne malum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 hep zaten onu düşünüyordum acc trade'de. ulan cd key veriyor ama sallamadağı ne malum? check edecek hiçbir şey yok. anca blizz'e işin düşecek, senden key isteyecek o zaman. zaten yanlışsa account gg. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar