Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account scam'de karşı tarafı nasıl cezalandırırız


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaş 3 ay önce ucuza bir char buldu wowticaretten. Kimlik fotokopisi hariç bütün bilgileri var elinde. Biraz oynadı sonra accountu cancel etti.

Şimdi geçen gün mail geldi blizzarddan mailiniz değişmiştir falan diye girdi denedi gerçekten değiştirmişler. Eski sahibine de ulaşılamıyor.

Accountu geri almasında değil de, hiç değilse adamın da elinde patlasın diyor eleman. Account sharing diye şikayet edip bütün bilgileri döksek mi ortaya mail atarak ?
Mesaj tarihi:
I ıh.

Şöyle ki adam yok öyle bişi dicek doğal olarak, id scan yollayacak. siz de eksik belge yollamış olacaksınız.

adam o beni hackledi hede hödö derse 3 gün suspend koyar blizz son uyarı bu, daha da hackletme kendini der.
Mesaj tarihi:
Wispy said:
Ya anlatamadım derdimi.

Accountu geri almasında değiliz, sadece kalıcı banlansın herife de yar olmasın diyoruz.


E bizde ondan bahsediyoruz, anlatamazsın Blizzard'a derdini, adam "Hacklenmiştim, sonra geri aldım" gibilerinden birşey söyler, id scan gönderir, üstüne yanlışlıkla Martin Thunder falan alır :p

Hee, adamın ismini gösterip, açıklamasında "Payment for selling account id: xxxx" benzeri yazan bir makbuzunuz varsa, onu notere onaylı bir şekilde İngilizce'ye çevirip gönderebilirsiniz tabi.
Mesaj tarihi:
Acc adını bilsen ne olacak ki ? Tuhaf bir merak.

Şu forumda bin kez demişimdir acc trade ya da satın alma olayının saçmalığını yapılmaması gerektiğini ancak insanlar bunu yapmaktan bir türlü vazgeçemiyor.
Mesaj tarihi:
Nessarien said:
Acc adını bilsen ne olacak ki ? Tuhaf bir merak.

Şu forumda bin kez demişimdir acc trade ya da satın alma olayının saçmalığını yapılmaması gerektiğini ancak insanlar bunu yapmaktan bir türlü vazgeçemiyor.


bin kez dememişsin, bin mesajın yok. gaçhayım..
Mesaj tarihi:
hep zaten onu düşünüyordum acc trade'de.

ulan cd key veriyor ama sallamadağı ne malum? check edecek hiçbir şey yok. anca blizz'e işin düşecek, senden key isteyecek o zaman. zaten yanlışsa account gg. :D
×
×
  • Yeni Oluştur...