raw power Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 O dönemin diğer siyasi aktörleri gibi Deniz Gezmiş de sütten çıkmış ak kaşık değildir.Fakat diğerlerinin yanında melek kalır.Ona verilen idam cezası ülkemizin kara lekelerinden biridir,resmen katledilmiştir.Tek bir insan öldürmemiştir;bugün Cumhuriyet gazetesinde çıktı,'kimseye kıyamadım,tek bir askere kurşun sıkmış değilim' demiş.Fikirlerine ve eylem tarzına sempati beslemem,fakat 'kimseye kıyamadım' sözü onu benim gözümde iyi bir insan yapıyor. Çatır çatır polis,asker,sivil öldüren örgütlerin heyecanlı sempatizanları da Deniz Gezmiş'i kendi iğrenç siyasetlerine bulaştırmasınlar.Derin devletteki adamların referansıyla plazaya adam sokup,sipariş üzerine işadamı öldürmekle olmuyor bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ilginç cidden, devletin idamları vakti zamanında bol keseden dağıttığı yönünde bir tespit yaptık, "üç sizden üç bizden" olarak yorumlandı. anlaşılan bu 'devrimci' görüş belli konularda ortak fikre varmayı hazmedemiyor. adam kaçırma, banka soygunculuğu vs bunlar hafif suçlar değildir, adamın en azından bir 10-15 yıl filan yatması lazımdı. belki aklını başına devşirir, fikrini silah zoruyla insanlara empoze etmeye çalışmak yerine derdi neyse medeni yollarla anlatmaya çalışırdı. kaba kuvvete başvuranın sözünün değeri varsa bile kaybolur, bunu iyi özümsemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 nasıl oluyo peki rawpower? belli birikimli bilgili bi adamsın anlat bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Yazılanların çoğunu okumadım söylendiyse affola ama önemsiz bir detay olarak; (yanlış biliyorsam yine affola) idam cezasını mahkemeler veriyor. Mahkeme idam cezasını verdikten sonra onaylamak ya da onaylamamak diye bir şey yok, yalnızca idam yeri, zamanı gibi şeyler kararlaştırılıyor. Bu gereksiz teknik izah tabi... Yargılamaya siyaset karışmıştır mutlaka, o yüzden malum kişiler mahkeme kararını uyguluyorlar diyerek savunmamın da anlamsız olacağı görüşündeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 aquila said: idam edilince kahraman oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 elaidi said: nasıl oluyo peki rawpower? belli birikimli bilgili bi adamsın anlat bilelim Fikir üreterek,siyaset üreterek oluyor.Senin de dediğin gibi,şiddet suçtur ve lanetlenmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 offf bu seneki deniz gezmis dramasini kacirdim :( bari teroristmiydi yoksa kahramanmi diye anket olsaydi daha bir derinlik katardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 İdam edilmeyip müebbet verilmesi gerekirdi, kahraman yaptilar adamlari. Seveni de çok sevmeyeni de, benim suçlum iyi seninki kötü mantığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Kendercik said: Yazılanların çoğunu okumadım söylendiyse affola ama önemsiz bir detay olarak; (yanlış biliyorsam yine affola) idam cezasını mahkemeler veriyor. Mahkeme idam cezasını verdikten sonra onaylamak ya da onaylamamak diye bir şey yok, yalnızca idam yeri, zamanı gibi şeyler kararlaştırılıyor. yok idamda meclis onayı da lazım. lazımdı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Viktor said: offf bu seneki deniz gezmis dramasini kacirdim :( bari teroristmiydi yoksa kahramanmi diye anket olsaydi daha bir derinlik katardi ben de senin için anket açıcaktım aslında da sonuç belli olduğu için gerek duymuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 navyamphs said: İdam edilmeleri yanlıştı. Da, neden bu adamları sanki hepsi birer sevgi kelebeğiymiş gibi anlatıyorsunuz ? Odtü de dama çıkıp keleşle sağa sola ateş etmek, Ankara İş Bankasını soymak, askere polise ateş etmek, vs. Hüseyin İnan; "...14 Ekim 1969'da, THKO'nun bu nüvesini oluşturan grup ile birlikte Suriye üzerinden Ürdün'e, Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ)'nün askeri kanadı olan El Fetih'in gerilla eğitim kamplarına gitti. Burada aldıkları eğitimin ardından bir süre İsrail'e karşı yapılan kimi eylem ve karakol baskınlarında görev aldı." Ha birde unutmadan, bu adamların devrimcilik ve milliyetçilik anlayışlarını Atatürk'e bağlayıp prim yapmak isteyenler; "... Yaşasın Marksizm-Leninizmin yüce ideolojisi! Yaşasın Türk ve Kürt halklarının kardeşliği! Kahrolsun Emperyalizm!" Yok ööle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Simdiki devrimciler de pkk kamplarinda egitim görüyorlar. Vatanseverler.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ya ben bizim burda böle amerika karşıtı bişi yapmışlar toplanmışlar hepsinin altında konversler nike falan falan la hem tüketiyorlar adamların malı hemde sövüyo haha devlet bahçeliyi dinlemişler galiba ' al pirinci vur tokatı ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar