küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 İçindeki asitten dolayı falan mı? ne biliyim acıktırıyor işte
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kahve acıktırır kafein gastrik asit salgılattırır elma da uykuyu açar derler acaba elmanın içinde kafein mi va lan o_O
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kabız yapar keser sapı gibi sıçıttırır.
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ahhh küleyhannn vahhhh küleyhannn dırırırı
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ardeth said: kahve acıktırır kafein gastrik asit salgılattırır elma da uykuyu açar derler acaba elmanın içinde kafein mi va lan o_Obişeyide bilme be
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 alla alla bitmişim olm ben acaip acıkıyorum yediğimde.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 araştırdım yokmuş ama baya karbonhidrat varmış ve çok enerji verirmiş nası acıkıyon lan sen elma yiyince sdf
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ben bozmuşum sanırm. hani bi iki kere de olmadı baya oldu bu olay.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kazımkarabekir said: Ardeth said: kahve acıktırır kafein gastrik asit salgılattırır elma da uykuyu açar derler acaba elmanın içinde kafein mi va lan o_Obişeyide bilme be yok lan sallıyo ya. bi halt bildiği yok zaten. iddaa kuponu doldur desen "logaritma mı alcaz yoksa burda mı yersiniz" der.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 said: Some of the secondary effects of caffeine are probably caused by actions unrelated to adenosine. Caffeine is known to be a competitive inhibitor of the enzyme cAMP-phosphodiesterase (cAMP-PDE), which converts cyclic AMP (cAMP) in cells to its noncyclic form, thus allowing cAMP to build up in cells. Cyclic AMP participates in activation of protein kinase A (PKA) to begin the phosphorylation of specific enzymes used in glucose synthesis. By blocking its removal caffeine intensifies and prolongs the effects of epinephrine and epinephrine-like drugs such as amphetamine, methamphetamine, or methylphenidate. Increased concentrations of cAMP in parietal cells causes an increased activation of protein kinase A (PKA) which in turn increases activation of H+/K+ ATPase, resulting finally in increased gastric acid secretion by the cell. Cyclic AMP also increases the activity of the funny current, which directly increases heart rate.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bu da kafein konsantrasyonumu arttırıyor diyenlere net sonuç http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/14/Caffeinated_spiderwebs.jpg
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 rakının yanına üzerine türk kahvesi dökülmüş yeşil elma ! elma gaz yapıyor sadece
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 meyvelerin zaten sindirimi kolaylaştırma özelliği var diye biliyorum. elma yiyince o yüzden acıkıyor olmalısın.
Öne çıkan mesajlar