Fin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 oha şaşırdım yani bi kaç gün önce naxx25 yapıyorduk raid leader ve master looter id hit that diye bi guild memberı server first ulduar10 clear yaptılar bu adamlar kt loot ninjaladı ve ss alıp foruma koydum. bu gün geldim baktım forum hesabım banlanmıs Account Banned Ban Type Temporary Expires 12/05/2009 06:55:12 PDT Ban Reason Posting harassing or defamatory language towards others Naming and shaming post; targeting another individual to cause distress, embarrassment, unwanted attention, or other personal discomfort. I.e. harassment: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=292921554&sid=1 (Naming and shaming rule: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=10701098&postId=107101104&sid=1#3 koydugum sste bu yani http://img220.imageshack.us/my.php?image=adszijh.jpg topic name id ninja that. bu kadar yani öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 İlginç... Başka bişeyler vardır mutlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 pugla girince ninjalamak ne zamandan beri blizzard'ın ilgilendigi bir konu? bilmedigin etmedigin adamla raide girersen adamlar ninjalar kendi edepsizlikleri ama illegal değil. en fazla general chatten spamlarsın ninja oldugunu baska da bisey yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 konuyu anlamadın galiba pug olabilir ama pugdan 8-9 kisi aynı ve bahsettiğim guild memberı raid leader ve master looter bu kisiler aynı zamanda gayet normaldi loot kt varıncaya kadar işte orda ninjaladılar flm sste gördüğün gibi loot sadece o guild memberlarına gitti flm yoksa her LFM 54M HEALEROZ NAXX gibi raidlere girmiyorum raid leader guild tagine baktım girdim yoksa normal pugging ninjalık olsa generalchatle bile uğraşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ninca dedigin sey oyunda illegal degil, forumda yaptigin birisine laf atmak illegal, sonuc ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Naming and shaming, temp ban getirir. İsterse adam sana 10dk küfretsin, herifin adı açık bir şekilde koyarsan foruma, sen de gidersin gümbürtüye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 forumda kimseye laf atmadım screenshot koydum hedö hödö ninjaladı yazdım sadece tamamen inform amaçlıydı olan olmus bitmis zaten kimseye yada guilde bok atmadım.baya bi tartısıldı konu neden silindi ben neden ban aldım onu anlayamadım biri ortalıgı karıstırsa onun postu silinrde noluyoruz şimdi ben mi haksız oluyorum bunu anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sen haksizsin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hem ninjalamis hem de gidip sikayet etmistir senin postu lol serefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Fin said: forumda kimseye laf atmadım screenshot koydum hedö hödö ninjaladı yazdım sadece tamamen inform amaçlıydı olan olmus bitmis zaten kimseye yada guilde bok atmadım.baya bi tartısıldı konu neden silindi ben neden ban aldım onu anlayamadım biri ortalıgı karıstırsa onun postu silinrde noluyoruz şimdi ben mi haksız oluyorum bunu anlayamadım. sen haksizsin tabii. loot konusunda hakli olabilirsin, ama blizzin forumuna yazman ban gerektiriyor adam in game kurallara aykiri birsey yapmamis, yaptigi tamamen legal sen forum kurallarina aykiri birsey yapmissin, adama ninja demissin, tamamen illegal denilmis zaten, oyle bir durumda yapabilecegin iki sey var; bir trade chatten generaldan falan soylersin -ki sanirim bu da illegal, uzatmamakta fayda var-, bir de gidip guildlerinden birilerine /w atabilirsin memberiniz boole boole yapti ayiptir diye bir de eger realminin forumu varsa -blizzle alakasi olmayan, misal www.dunemaul.org gibi- oraya yazabilirsin oranin kurallarina aykiri degilse, ki bu sonuncusu super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Unofficial realm forum (tu) hele bir de arena gibi küfür serbest bölümü varsa of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 toggie said: pugla girince ninjalamak ne zamandan beri blizzard'ın ilgilendigi bir konu? bilmedigin etmedigin adamla raide girersen adamlar ninjalar kendi edepsizlikleri ama illegal değil. en fazla general chatten spamlarsın ninja oldugunu baska da bisey yapamazsın. budur olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Blizzard az bile yapmış sana. Oyunu biliyor olsaydın öyle bir post açma gereksiniminde bile bulunmazdın. Raid yaptığın adamlara dikkat edeceksin. Neyse bide iyi tarafından bak tecrübe kazandın bi daha böyle bir hataya düşmezsin düşsen bile ağlamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 normal bişey bizde altlarla pug kurdugumuzda basta deriz kt loot reserve diye onlar ya söylemeyi unutmus yada yazmıslar sen görmemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 fin sen haksız değilsin aslında. sen haklısın. adam orada "/raid [item] roll" demiş. sonra küçük atana vermiş. yaptıkları gtlük. ama bir cezası veya yaptırımı yok. sık sık görülen bir olay. pug yapıyorsan o riski göze alarak yap. veya sen kur pugı. fakat forum konusunda haksızsın. forum kurallarını ihlal etmişsin ve seni cezalandırmak zorunda kalmışlar. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 salak salak adamların raidine girmezsin bidaha, loot reserve nedir ya, şu ninjalar fettullahçılardan sonra nefret piramidinde bir sonraki halka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Gutshot said: fin sen haksız değilsin aslında. sen haklısın. adam orada "/raid [item] roll" demiş. sonra küçük atana vermiş. yaptıkları gtlük. ama bir cezası veya yaptırımı yok. sık sık görülen bir olay. pug yapıyorsan o riski göze alarak yap. veya sen kur pugı. fakat forum konusunda haksızsın. forum kurallarını ihlal etmişsin ve seni cezalandırmak zorunda kalmışlar. geçmiş olsun. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 "İyi olmuş sana, Girmeseydin... Puga girersen salak salak..." tadına mesajlar ne kadar iç açıcı... Adam gibi açıklayan bitek alan yetkilisi var. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 PUGda olur o kadar. Soğuk su içiceksin üstüne başka yapıcağın birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Devilmanta said: Blizzard az bile yapmış sana. Oyunu biliyor olsaydın ... böyle bir hataya düşmezsin düşsen bile ağlamazsın. Biraz klavyenizin ayarını bilin, abartmanın manası yok. "Hırsızın hiç mi suçu yok" der bir öykümüz. Konudan daha fazla öğrenilecek bir şey kalmadı sanırım. Girdiğimiz PUG'lara dikkat ediyoruz, ninja olaylarını da resmi foruma yazmıyoruz, haklı olsak ve kanıtımız olsa bile. Geçmiş olsun tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar