Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freedom Project

Kenu

Öne çıkan mesajlar

7 bölümlük bir OVA (2006). İçinde fazla Nissin gizli(?) tanıtıcı reklamı var. Cup Noodles'ın 35. yılı kutlamaları için yapılmış ne de olsa (yanlış hatırlamıyorsam)

İlk izleyişte çizimler ve animasyona alışamadım, ama alışınca sevmeye başladım.

Konusu şöyle;

2035 yılında Dünya, uzaya açılma projesi "FREEDOM"'ı başlatır. İlk adım olarak, devasa Freeport uzay istasyonu inşaa edilir. Ardından Ay'da ilk insan şehri kurulur.

22. yüzyılın başında Freeport uzay istasyonunun yörüngesinden çıkıp Dünya'ya çarpmasıyla, yeryüzü büyük bir felaketle yüzyüze gelir. İklimlerin anormal derecede değişmesi, Dünya'da medeniyetin sonununu getirir.

Bu arada, insanların Ay'da kurdukları şehir büyümüş, nüfusu bir milyonu aşmıştır. Dünya'da hayatın bitmesi ile insanlığın evrendeki tek yaşam bölgesi olarak kalan bu şehirde ay insanları, kendilerine huzur ve özgürlüğün mabedi olacak Eden Cumhuriyeti'ni kurarlar.

Ama bir gün, cesur ve meraklı bir çocuk çıkıp, halkın gözündeki bu huzurlu ve özgür Eden imajını sarsacaktır.

türkçe izlemek isteyen arkadaşlar için prologue + ilk 5 bölüm çevrildi. Bazı ince ayarlar ve GERGE'yi yakalamam gerekiyor ^^ sonra büyük ihtimalle http://museifu.org/ den indirebileceksiniz.

şimdilik açılış şarkısı eşliğinde küçük bir video ile yetininiz :)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...