Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ya ben böyle saçma birşeyle karşılaşmadım. Evde oyun, eğlence, wow vs için kullandığım bir tane desktop var. Ona bağlı bir tane kablosuz modem, bir tane de iş için kullandığım laptop var. Desktopı açıyorum, google'ı açarken bile şöyle bir ıkınıyor bilgisayar. Paticik'i ve bir çok siteyi açamıyorum. Your Freedom'ı açıyorum Wow için 15-20 saniye cannot connect diyor sonra ping alıyorum. WoW'u hiç açamıyorum bile. Laptop'ta herşey düzgün, siteler açılıyor. Bağlantı temiz, wowu denemedim ama muhtemelen onda da sorun çıkmayacaktır. Kardeşim 1 hafta önce ESET antivirus'u kurunca biraz saçmaladı makina. Kızdım sildim, ondan sonra yine bazı bağlantı sorunları yaşadım. Güvenlik duvarı vs falan hepsi kapalı şu anda. Desktopla Laptop aynı ip'yi alıyor ama dünya kadar fark var arasında. Desktopın Realtek Etherneti, Laptopın Marwel midir nedir öyle bişi. Desktop XPSp2 Laptop Vista Pro Ya gerçekten çok minettar olucam kim yardımcı olabilirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Söylemişsin ya sorunu zaten. Aynı ip'yi alırlarsa çakışırlar. farklı farklı ipler ata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Abi ondan olduğunu sanmıyorum. Laptop kapalıyken de aynı sorun devam ediyor. IP çakışması da almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 herseyden once farkli ip ata, dhcp nin kesin bi time out suresi vardir, ip nin pool a dusmeden o ip yi almaya calisiyorsa problem yasanabilir. cogu modem baya farklilik gosterebiliyor bu konuda dhcp ozellikleri bakimindan. birde avir programindan sonra problemler yogunlastigina gore bi registry cleaner ile genel capta bi temizlik belki is gorur, (ccleaner?) kalintilari kalmisda problem cikariyorsa problemi elemek icin bi adim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Sorunu buldum. DNS sorun çıkarıyomş. Teşekkürler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar