Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 http://emo-resimleri.bloggum.com/yazi/turbanli-emo-resimleri.html turbanli modelleride cikmis /discuss
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ahah himci türbanli. in 666 ways i love you derken vicdanin sizlamiyor mu be bacim =////
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 pogodi said: tam1cici bunu dicektim ergenlik dönemlerimde(ki hala çıkamadığımı düşünüyorum) çok güzel kavga etmiştik bu tam1cici olucak hatunla yonjadan ahahahahaha
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 super lan tipler asfasdf
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yorumlar nedir böyle ya böle bi yaşam tarzını nasıl kabul edebiliyosunuz Allah ın yasaklarını bilen bi insan türbanlı olupta nasıl böle bi şekle girebilir ya o makyaj ne öle hem şeytana benziyosunuz üstelik Allah bize böle mi emretmişte böle davranıyonuz böle giyinip böle kişilerin içinde dolanıyonuz tek bişey sölicem eğer yüzünüze tükürüldünde yapışıyosa siz o zaman insan olursunuz ama bnm gibi insanlar bu sözleri söledikten sora bile bu şekilde devm ediyodsanız o zamn siz insandan başka herşeye bnzersiniz Allah rızası için NORMAL olunnn........ allah ın yasakları.allah emretmiş
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 tam1cici daha önce de resimleriyle teşrif etmişlerdi ehe açıldı diyecem.ç. ulan açıldı ama başka siteydi.. ala alla
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Yonjanın gülü abi bu kız asdf Türban serbest olsun böyle olcaksa asdf
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ya bide zenci emolar vardı ki korktum yemin ederim :)
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ya o tam1cici bir arkadaşımın facebookunda vardı tanıyorum demişti.Aynı kız mı acaba.Hatun ünlüymüş meğer net ortamında :)
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Abi istanbulda emoların takıldığı yerler neresiyse bir sürü emoyla barlarda falan fotoları vardı.Rock barlarda bayaa biliniyo çok gereksiz bi tip
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 http://yonja.com/Picture.jsp?start=30&u=761215578&tid=0 Bebek okanmı yanındaki?
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yonja ortamına hastayım ya sırf bunları görmek için hesap açıcam tekrar
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 oha kıza bak hahashd bakmak isteyene şifremi verebilirim ahah
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Hayatımda bu kadar çirkin bişey görmedim ben.
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Yonja bir ara neydi öyle ya.Şimdi kime sorsam orası kıro dolu ben zaten üye değildim diyorlar.2 sene sonra facebook içinde aynısı derler kesin.
Öne çıkan mesajlar