Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 http://emo-resimleri.bloggum.com/yazi/turbanli-emo-resimleri.html turbanli modelleride cikmis /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bu ne be, tipe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 tam1cici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ahah himci türbanli. in 666 ways i love you derken vicdanin sizlamiyor mu be bacim =//// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 pogodi said: tam1cici bunu dicektim ergenlik dönemlerimde(ki hala çıkamadığımı düşünüyorum) çok güzel kavga etmiştik bu tam1cici olucak hatunla yonjadan ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 super lan tipler asfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Dostum link ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hepsi aynı abi onların asdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yorumlar nedir böyle ya böle bi yaşam tarzını nasıl kabul edebiliyosunuz Allah ın yasaklarını bilen bi insan türbanlı olupta nasıl böle bi şekle girebilir ya o makyaj ne öle hem şeytana benziyosunuz üstelik Allah bize böle mi emretmişte böle davranıyonuz böle giyinip böle kişilerin içinde dolanıyonuz tek bişey sölicem eğer yüzünüze tükürüldünde yapışıyosa siz o zaman insan olursunuz ama bnm gibi insanlar bu sözleri söledikten sora bile bu şekilde devm ediyodsanız o zamn siz insandan başka herşeye bnzersiniz Allah rızası için NORMAL olunnn........ allah ın yasakları.allah emretmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 tam1cici daha önce de resimleriyle teşrif etmişlerdi ehe açıldı diyecem.ç. ulan açıldı ama başka siteydi.. ala alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Yonjanın gülü abi bu kız asdf Türban serbest olsun böyle olcaksa asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ya bide zenci emolar vardı ki korktum yemin ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ya o tam1cici bir arkadaşımın facebookunda vardı tanıyorum demişti.Aynı kız mı acaba.Hatun ünlüymüş meğer net ortamında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Abi istanbulda emoların takıldığı yerler neresiyse bir sürü emoyla barlarda falan fotoları vardı.Rock barlarda bayaa biliniyo çok gereksiz bi tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ahahah tambir ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Biri bana sign yapsıın :( asfadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bu ne len!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Hiç mi fantezin yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 http://yonja.com/Picture.jsp?start=30&u=761215578&tid=0 Bebek okanmı yanındaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yonja ortamına hastayım ya sırf bunları görmek için hesap açıcam tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 oha kıza bak hahashd bakmak isteyene şifremi verebilirim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 resimleri istiyoruz buraya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Hayatımda bu kadar çirkin bişey görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Yonja bir ara neydi öyle ya.Şimdi kime sorsam orası kıro dolu ben zaten üye değildim diyorlar.2 sene sonra facebook içinde aynısı derler kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar