Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 gün prozac alıp bırakmak

S_h_a_D_o_W

Öne çıkan mesajlar

Eskiden bir rahatsızlığım vardı,ilaç tedavisi görüyordum ama 7-8aydır kesmiştik tedaviyi.Geçen gün kendimi çok kötü hissedince 1 tane prozac aldım,tabi ertesi günde alayım dedim.
Ama şuan almak istemiyorum,doktoru aradım klasik olarak;"randevu al bana gelene kadar devam et"dedi de ben psikiyatra gitmem bidaha.

Sağda solda çok duymuştum,ani başlama,bir kerede 3tane alıp hasta olma gibi lafları,acaba 2 gün aldıktan sonra bırakırsam birsorun olur mu?Yani bir anda kaygım daha bozulmuş,daha çok atak geçiren biri olurmuyum yoksa 2dozun bir etkisi olmaz mı?(cmrtsi,pazar aldım;dün almadım)
Sosyal ağlarda paylaş

Bi pok olmaz dedikleri gibi yukarıda arkadaşların prozac ın içindeki maddelerin aktif olarak kana karışması için daha uzun kullanman lazım.Ben bağırsak antiseptiği diye içmiştim arka arkaya 4 tane hiç bir şey olmadı öyle korkulacak bir şey değil. Tabi bu antidepresanlar için sedatif etki yaratan bi ilaç kullanıyorsan tehlikeli (valium cipram gibi)
Sosyal ağlarda paylaş

S_h_a_D_o_W said:
Eskiden bir rahatsızlığım vardı,ilaç tedavisi görüyordum ama 7-8aydır kesmiştik tedaviyi.Geçen gün kendimi çok kötü hissedince 1 tane prozac aldım,tabi ertesi günde alayım dedim.
Ama şuan almak istemiyorum,doktoru aradım klasik olarak;"randevu al bana gelene kadar devam et"dedi de ben psikiyatra gitmem bidaha.

Sağda solda çok duymuştum,ani başlama,bir kerede 3tane alıp hasta olma gibi lafları,acaba 2 gün aldıktan sonra bırakırsam birsorun olur mu?Yani bir anda kaygım daha bozulmuş,daha çok atak geçiren biri olurmuyum yoksa 2dozun bir etkisi olmaz mı?(cmrtsi,pazar aldım;dün almadım)

bunların hepsini bu ani kaygıdan dolayı söylüyorsun bence. aşırı bi telaşlanma var herhalde alayım mı almayım mı diye hu?

HA?

HAAA!

neyse haka dansı yapın geçer
http://www.youtube.com/watch?v=c-lrE2JcO44
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...