Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 yıllık bir yuva ve 2 çocuğunuzda sizden değil

odiflame

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:
firatram said:

Bu arada asıl gerçek babaya ban.

Asıl dayağı hak eden o tabi ya da füzeye koyup uzaya fırlatsınlar.

önyargılı olmayın bence, belki çocukların gerçek babasının durumdan haberi bile yok, belki kadının evli olduğunu bilmiyordu, kadın hap kullanıyorum ıvır zıvır filan diyip hedeledi, her şey olabilir.

yanlış anlaşılmasın, taraflar değişse aynı olay olsa gerçek anne suçlu olmayabilir derdim ^^
Sosyal ağlarda paylaş

bi şi söyleyim mi, vurmak falan medeni bi ölüm şekli olur kadın için. daha yaratıcı, daha kadına uygun bişilere ihtiyaç var. üzerinde termit yakmak gibi, ne bileyim kadının karnına uranium pellet doldurmak gibi...

sadece güvene dayalı ilişkilerde -oyunun kurallarından tamamen haberdar şekilde girilmesine rağmen- arkadan hançerlemelere misli ile tepki vermek çok garip/hatalı/yanlış gelmiyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

izmirliyle mardinliyle ne alakası var olayın yav,aynı olay benim başıma gelse direkt katil olurdum Allah muhafaza,hayır adamın yaptığınada helal olsun,bir pislik için elini kirletmeye değmez ama,o kadının yaptığı yaşadıklarıda yanına kar kalıyo düşünsenize,herif izmirden istanbula ekmek parası kazanmaya gitsin,kadın evde zevkü sefa yapsın 21 yıl dile kolay,yediği içtiği lokma bile haram,
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:
kadını vurur sonra kendimi vururdum heralde.

Ding dong doğru cevap ^^

5 yıl denemelerden netice alamayıp, 5 yıl boyunca doktora gitmeyip, 5 yılın sonunda çocuk sahibi olunca sübhaneke dinimiz amin allah verdi maşallah dersen kendini vurmak için iyi bir sebep yaratmış olursun o konuda sana katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

çocuk ondan değil demek illa biriyle sevişti demek değil ama kaç senelik çocuğunun onun olmadığını öğrenmesi yanında başkasıyla sevişmiş olmasının önemi tabiri caizse "negligble".

tabi biri gelip çocuk ha ondan ha başkasından o bakıp sevdiyse ne fark eder ki diyebilir cıvık cıvık humanistlik yapıp pek kimsenin o denilene empati kurabileceğini sanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ardethim oyle diyorsun da, cocuklarin en kucugu 12 yasinda. sevecegin kadar sevmis, baglanacagin kadar baglanmissin artik, sutcuden olsa ne yazar, tupcuden olsa ne olur

benim kizim 3 aylik, karim gelip 'ben de onu diyecektim...' dese muhtemelen ben de 3. sayfa haberi olurum ama kizin yeri ayri, hayatta da birakmam su saatten sonra. bir de 15 seneyi dusun yani

ote yandan zaten 21 yillik evlilik, en buyuk cocuk 15 yasinda. zaten bir sorun varmis buyuk ihtimalle
Sosyal ağlarda paylaş

yok çocuk tabi bırakılmaz da

"çocuk ha senin çocuğun ha başkasının onca baktından sonra ne önemi var neden o kadar yıkıldın ki?"

sorusuydu benim dediğim. öyle bir durumda çoğu insan 2 saniyede kendini toparlayıp da ben senelerce ona baktım olsun o artık benim çocuğum diyemez. o yüzden cıvık cıvık dedim zaten yani humanistliği abartmak manasında. yoksa 15 sene baktığın çocuğu bırakmamak oldukça makul.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...