fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 aklıma ryan reynolds ın chaos theory filmi geldi. çok kötü bişey lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/8878/oduncu-ilkyardimi--baltalar-elimizde-uzun-ip-belimizde oduncuya vermiş kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 of çok fena. adamın bütün hayatı yalanlar üzerine kurulmuş, insanın başına gelebilcek en kötü durumlardan biri. çocukların babaları aynı mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 adam dövmemiş ama ben kadını dövmek istedim şahsen çakarsam duvara çok güzel yapışır gibi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 firatram said: Bu arada asıl gerçek babaya ban. Asıl dayağı hak eden o tabi ya da füzeye koyup uzaya fırlatsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ardeth said: adam dövmemiş ama ben kadını dövmek istedim şahsen çakarsam duvara çok güzel yapışır gibi bence Niye o'nun teki yüzünden başını belaya sokacaksınki? Öldürsen ne olacak böylesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 öldürsün demiyorum zaten bunu yapan erkek veya kadın olsun dayağı hak eder bence. şimdi beni de manyak sanacaklar ama sadece aldatmaktan bahsetmiyorum, 21 seneyle adamın hayatını yıkmasından bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 adam izmirliymiş. sağduyulu ve medeni bir tepki vermiş. gayet normal. mardinli olsa ohooo sam gelsin ırççısın desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ardeth said: firatram said: Bu arada asıl gerçek babaya ban. Asıl dayağı hak eden o tabi ya da füzeye koyup uzaya fırlatsınlar. önyargılı olmayın bence, belki çocukların gerçek babasının durumdan haberi bile yok, belki kadının evli olduğunu bilmiyordu, kadın hap kullanıyorum ıvır zıvır filan diyip hedeledi, her şey olabilir. yanlış anlaşılmasın, taraflar değişse aynı olay olsa gerçek anne suçlu olmayabilir derdim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sen de haklısın tabi biz kafamızdaki senaryodaki ikinci adamı dövüyoruz yoksa (ya da uzaya yolluyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bi şi söyleyim mi, vurmak falan medeni bi ölüm şekli olur kadın için. daha yaratıcı, daha kadına uygun bişilere ihtiyaç var. üzerinde termit yakmak gibi, ne bileyim kadının karnına uranium pellet doldurmak gibi... sadece güvene dayalı ilişkilerde -oyunun kurallarından tamamen haberdar şekilde girilmesine rağmen- arkadan hançerlemelere misli ile tepki vermek çok garip/hatalı/yanlış gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Helal olsun adama da ben kendimi tutamazdım, 3. sayfa olurdu bu haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Secret window mısır tarlaları.Huzur mısırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ardeth said: sen de haklısın tabi biz kafamızdaki senaryodaki ikinci adamı dövüyoruz yoksa (ya da uzaya yolluyoruz) eauh o da doğru, o kadını kafada dövmek yetmez fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kadını vurur sonra kendimi vururdum heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 izmirliyle mardinliyle ne alakası var olayın yav,aynı olay benim başıma gelse direkt katil olurdum Allah muhafaza,hayır adamın yaptığınada helal olsun,bir pislik için elini kirletmeye değmez ama,o kadının yaptığı yaşadıklarıda yanına kar kalıyo düşünsenize,herif izmirden istanbula ekmek parası kazanmaya gitsin,kadın evde zevkü sefa yapsın 21 yıl dile kolay,yediği içtiği lokma bile haram, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Killer said: kadını vurur sonra kendimi vururdum heralde. Ding dong doğru cevap ^^ 5 yıl denemelerden netice alamayıp, 5 yıl boyunca doktora gitmeyip, 5 yılın sonunda çocuk sahibi olunca sübhaneke dinimiz amin allah verdi maşallah dersen kendini vurmak için iyi bir sebep yaratmış olursun o konuda sana katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 tüp bebek olgusu var da tabii öylede tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sg-1 said: adam izmirliymiş. sağduyulu ve medeni bir tepki vermiş. gayet normal. mardinli olsa ohooo sam gelsin ırççısın desin ırkçısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ne alaka şimdi tüp bebekle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 çocuk ondan değil demek illa biriyle sevişti demek değil ama kaç senelik çocuğunun onun olmadığını öğrenmesi yanında başkasıyla sevişmiş olmasının önemi tabiri caizse "negligble". tabi biri gelip çocuk ha ondan ha başkasından o bakıp sevdiyse ne fark eder ki diyebilir cıvık cıvık humanistlik yapıp pek kimsenin o denilene empati kurabileceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sg-1 said: adam izmirliymiş. sağduyulu ve medeni bir tepki vermiş. gayet normal. mardinli olsa ohooo sam gelsin ırççısın desin mardinli olsa iki köy anca keserdi adamı. aslında bi yerdede güzel gitsin kafasını dinlesin hayatının geri kalanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ardethim oyle diyorsun da, cocuklarin en kucugu 12 yasinda. sevecegin kadar sevmis, baglanacagin kadar baglanmissin artik, sutcuden olsa ne yazar, tupcuden olsa ne olur benim kizim 3 aylik, karim gelip 'ben de onu diyecektim...' dese muhtemelen ben de 3. sayfa haberi olurum ama kizin yeri ayri, hayatta da birakmam su saatten sonra. bir de 15 seneyi dusun yani ote yandan zaten 21 yillik evlilik, en buyuk cocuk 15 yasinda. zaten bir sorun varmis buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yok çocuk tabi bırakılmaz da "çocuk ha senin çocuğun ha başkasının onca baktından sonra ne önemi var neden o kadar yıkıldın ki?" sorusuydu benim dediğim. öyle bir durumda çoğu insan 2 saniyede kendini toparlayıp da ben senelerce ona baktım olsun o artık benim çocuğum diyemez. o yüzden cıvık cıvık dedim zaten yani humanistliği abartmak manasında. yoksa 15 sene baktığın çocuğu bırakmamak oldukça makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 kadın da 1 kere yapmış hadi yetmemiş devam etmiş.. manyağın tekiymiş resmen yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar