Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Selam ; Kadıköy'de söyle alternative , rock calan yada ne bilim daha sert bisiler calan , müzigi güzel kısaca genelde yabancı calan , ortamı güzel olan ve nargile de icebilecegim bi cafe warmıdır ? Nargile olmasa da güzel olur ama olursa iyi olur.. [Bu mesaj abuzittin tarafından 29 Mayıs 2004 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ehue, hadi bakalım abuzittin.[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Yaa benim bildigim iste eftelya-sis-keyif- marakeş fln war nargile cafe olarak onun dışında saklıkent, hint cayı cafe vs gibi yerler warda bunlar genelde türkce yada pop fln calıyolar bi hintcayı enigma fln tribal seyler calıyo o kdar yani.. söle güzel müzikli bi nargile cafe yokmudur acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 uhaeuaea.. abi yani böle canın nargile icmek istedi..3-5 arkadas muhabet edip nargilenizi fokurdatıcaksınız tavlanızı oyniyacaksınız vs..ama bi gidiyosunuz sacma sapan müzikler muhabbette biraz duruldumu hemen cıkıp gitmek istiyosunuz.. ama ne biliyim yani güzel müzik calan bi yer fln olsa böle müzikte güzel bi + katsa havaya yani olay o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ya yeni bir yer acıldı ' angel's ' diye, mask kafenin karşısı oluyo. güzel müzikler calıyodu yani ve acayip de güzel kaliteli bir yer.. bir bak istersen acılalı 2 hafta oldu.[signature][hline]kendimi bildim bileli okuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 deniz otobüslerinin orda kordon diye bi yer var oraya git sabahtan akşama kadar papi chulo + bayhan vb dinle :P ya bu arada neyzen hala açık mı ? hatırlamayanlar için barlar sokağında nargile cafe ( sert çalanlardan )[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 çok güzel ve aradığın nitelikte yerler var[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 sis nerde? bu arada fokurtu'yu bilen varmı? Sakin bi yer deniz kenarında...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 vay anasini yahu, 3 senede bu kadar mi cok yer acilir, ne guzel valla, biz lise-uni deyken hic dogru durust bi yer yoktu kadikoy'de hep taksime takilmak zorunda kalmistik, simdi oh valla her taraf kafe-bar kayniyo :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 sis eski subwayin simdiki favoureat'in yanında.[signature][hline]kendimi bildim bileli okuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Sis burger'ın karşısında, ama hiç alternative çaldıklarını duymadım. Fokurtu sahilde ama alternative ile alakası yok. Narçil var arada sırada linkin park falan çalıyorlar.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Silthanas, 29 Mayıs 2004 16:12 tarihinde demiş ki: nargile kafelerin olayi alternatif degil zaten..ben rastlamadim oyle bir kafeye daha.. Klan klan klan klan =).[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Fizban? Baraka gibi olanı demiyorsun değil mi? Iğrenç bir yer orası.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Legalise it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Lalus, 29 Mayıs 2004 18:54 tarihinde demiş ki: ya yeni bir yer acıldı ' angel's ' diye, mask kafenin karşısı oluyo. güzel müzikler calıyodu yani ve acayip de güzel kaliteli bir yer.. bir bak istersen acılalı 2 hafta oldu. fiyatlar?[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 rembetiko en güzeli bence tsm-fasıl çalıyolar, çok güzel oluyo[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 alternatif çalan kafe. yok öle bi yer bildiğim gece git rock house veya zincir'e yeter işte =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar