c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Öyle yanına bisürü denem falan almakla olmaz.Sınav ortamını yaşaman lazım.Dersaneye git boşver yazlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 git ama günde 2 deneme çöz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 biz her gün 2 deneme çözerdik. bazen 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 sonra da iddaa kuponu hazırlardık. soşo istre maçından yattık fedeyle bi kere onu hiç unutmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hakkaten lan istre sonuncuydu galibiyeti yoktu bi yaktılar sonda düştüler ligden... ama nabmıyoruz trollemiyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kesinlikle gitme o işler yalan sessizlk sakinlik fln,bu seferde sessiz sakin huzurlu ortamda oturur kafayı sararsın vs. ha birde sınavlara doğru her denemeye öss gününe gidiyormşsn gibi telkinle git ,o gün ne yapacaksan aynılarını tekrarla ,aynı saatte kalk ,aynı şeyi ye aynı şeyi iç ,hem vücudun hem zihnin rahat olur .3 sene öss ye girmiş biri olarak bir de tek başına deneme çözme yani,3 kişi toplanıp çözmek bile başka ki dersanedeki sınav havası her zmn önemli,kolpa gibi geliyo bunlar o dönemlerde ama sınav günü anlıyorsun ne ii yapmşm diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 huzuru dersanenin kütüphanesinde ya da sessiz bir sınıfında ara. yalan yazlık falan, gider denize girersin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 çalışcak olan adam her ortamda çalışır gereksiz olur gitmen sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 çok gaddarsınız kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Utopia haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Tamam vazgeçtim gitmiyorum tadilat yapılcakmış bahçeye zaten asf Dersanenin kütüphanesinde geçer vakitler kantinden çay..Ya tek sorun geçen seneki ortamı bu sene dersanede sağlayamadım çok sıkılıyorum :( hani gel oturalım soru çözelim diyebilceğim bi adam yok.Hani tek başımayım 1e1'deki matematk hocamla allahtan arkadaş gibi oldk zaten 4 yaş var fark asdfaf.neyse giremezsem bi yere tanıdğınız bi tornacıda staj yapmak istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 olm kazanamıcan nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yaw demoralize etmeseydin çocuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ben say2 ham 297 yapıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 lan 230 ea2 alıyorum niye kazanamayım lan üzmeyin lan beni valla depresyona giricem çıkmıcam lan ayıp lan destek olun aslansın kaplansın parçalarsın öss ne senin için üstünden geçersin altından çıkarsın.Sen nelere girdin buna mı giremicen gibi şeyler söyleyin lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 gerçekten sen takma kimseyi. işine denemelerine bak, ne kadar çalışırsan o kadar yakınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ekmek said: Utopia haksız. Ekmeği alıp ortadan ikiye ayıracaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ben son ay ham 240 250 civarı yapıyodum össden 233 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Geçen sene son sınavdan 195 yaptm asdf össde 212 yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 dershanesine göre ve adamına göre değişiyo dersanede şu kadar yapıyodum össde bu kadar yaptım geyikleri. kazanırsın len şaka yaptım, asterothun yanına gidersin en kötü ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bu işler belli olmaz senin sınıfında da kitapçıklar yanlış dağıtılabilir insanlar kusabilir kedi girebilir falan üçü birden de olabilir olur bunlar ühü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 benim sınıfımda tuvalete gitmek istiyorum diyen şişman 12 yaş görünümlü bi çocuk vardı. o ara yasaktı tuvalete gitmek genede çok zırlayınca götürmüşleri çok demoralize olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Kağıdıma kusmadığı sürece sorun yok Kediyi yanıma alır beraber çözeriz atcağım sorularda patilerini kullanırım hisleri kuvvetli olur Yanlış dağıtılamaz adım yazıyo kağıtta.. Tek sorun sınava bakan görevliyle problem yaşıcam çünkü nüfus ve o öss kağıdında web camdan çekilen yamuk pozun benle alakası yok saçları kestirdğim için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bonus gittimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kitapçıkta yazmıyo beybigörl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar