Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitmeli miyim?

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

kesinlikle gitme o işler yalan sessizlk sakinlik fln,bu seferde sessiz sakin huzurlu ortamda oturur kafayı sararsın vs. ha birde sınavlara doğru her denemeye öss gününe gidiyormşsn gibi telkinle git ,o gün ne yapacaksan aynılarını tekrarla ,aynı saatte kalk ,aynı şeyi ye aynı şeyi iç ,hem vücudun hem zihnin rahat olur .3 sene öss ye girmiş biri olarak bir de tek başına deneme çözme yani,3 kişi toplanıp çözmek bile başka ki dersanedeki sınav havası her zmn önemli,kolpa gibi geliyo bunlar o dönemlerde ama sınav günü anlıyorsun ne ii yapmşm diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam vazgeçtim gitmiyorum tadilat yapılcakmış bahçeye zaten asf

Dersanenin kütüphanesinde geçer vakitler kantinden çay..Ya tek sorun geçen seneki ortamı bu sene dersanede sağlayamadım çok sıkılıyorum :( hani gel oturalım soru çözelim diyebilceğim bi adam yok.Hani tek başımayım 1e1'deki matematk hocamla allahtan arkadaş gibi oldk zaten 4 yaş var fark asdfaf.neyse giremezsem bi yere tanıdğınız bi tornacıda staj yapmak istiyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

Kağıdıma kusmadığı sürece sorun yok

Kediyi yanıma alır beraber çözeriz atcağım sorularda patilerini kullanırım hisleri kuvvetli olur

Yanlış dağıtılamaz adım yazıyo kağıtta..

Tek sorun sınava bakan görevliyle problem yaşıcam çünkü nüfus ve o öss kağıdında web camdan çekilen yamuk pozun benle alakası yok saçları kestirdğim için :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...