Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ojede tırnağın organıdır yandaşıdır zor gün dostudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kızlar.. bazen iğrenç ojeler sürüyosunuz. yapmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bu ara denemenin kızlarının allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 beyaz ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hangi oje yakışmazki kız sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 siyah çok dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 erkek adam renkli oje kullanmaz.. :S öf cok sacma oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 uzun tırnak günah altında şeytan barınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Sayfanın başında ufak çaplı bir kriz yaşanmış, açıklık getirme gereği duydum: Famy said: ginaly said: organel > hücre > doku > organ > sistem > organizma. o işaretler küçüktür olacak nie düzeltmedi kimse ?? =)) Buradaki ">" işaretleri, pogodinin belirttiği üzere oklardır ve karmaşıklığa doğru akışı göstermektedir. Yani ben böyle düşünmüştüm. Fakat Famy'nin bahsettiği şekilde, küçüktür-büyüktür işareti olarak da kullanılabilir tabi. Minicik, miniminnacık bir yanlış anlaşılma olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Longshanks said: kazımkarabekir said: ginaly said: organel > hücre > doku > organ > sistem > organizma. deneme lisesine mi gittiniz naptınız anlamıyorum ki.bunların hepsi üç beş biyoloğun uydurduğu isimler özünde enerji hepsi kuantumbunların hepsi üç beş fizikçinin uydurduğu isimler özünde hepsini allah yaradmış bunun ustune ardeth nasi bisey demedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Famy said: =)) şaka mısın??? geidiğinde kendisi soyler ozaman kimin daha iyi bileceğini.. pogodi said: HADİ BAKALIM bu gerçek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar