Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Alttan baloncuk çıkartmayı çok seviyorum ben denizde sagsagsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yürü git topiğimden leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Ben havuzda dibe dalıp agzımdan baloncuk cıkarır yarısırdım sonra kim ilk cıkıcak diye. Küçükken de kimsem yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Ama ama ama :( Gel sıkayım sivilcelerini? barışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bu arada ben kullandım bu ilacı. hiç bi işe yaramamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bi ilaç vardı hani acaip cildi kurutuyodu dudakları falan o neydi? Kesin geçiriyodu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Dartanian said: Alttan baloncuk çıkartmayı çok seviyorum ben denizde sagsagsafddafaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Yıl bundan bi 15 sene öncesi havuz kenarında şebeklik yaparken efsane bi şekilde düsüp kafayi gömünce, bozuntuya vermeden suya attım kendimi ama feci ağlayasım var. Girdim suyun dibinde ağladım millet görmesin diye denemesin kimse. Bol kabarcıklı oldu, kafayi cikardim herkez bakiyor o gün kahırdan bir sivilce cıktı kan çıbani gibi sırtımda , hala izi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahaha kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahahaha o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 fatih post kastığın çok belli oluyo lan dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 burası garbıc burnda post kasılmaz. post seni kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 wowa gireyim de aynı karakterimle oynayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Burn dediniz sayın fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 fede said: wowa gireyim de aynı karakterimle oynayayım Git ormanda gez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yaladin artık 80 olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 olacak olacak merak etme dart sana da bişey demiyorum, yannız hakkaten gey gibi oynuyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 gey gibi derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 hiç bi işe yaramıcak o ilaç. acı gerçek. kusura bakma:( sivilceyi geçiren tek bir ilaç vardır o da roaccutane hapları. bir de zamanında 3-4 ay yeşil bi antibiyotik içmiştim geçirmişti. antibiyotiği bırakınca yine yeşillendi fındık dallarım. 21 yaşındayım. hala çıkar. eskiden çook kötüydüm ve şunu iyi biliyorum yüze sürülen sıvı ilaçlar hiç bi işe yaramıo. tek tük sivilcen vardır sürersin geçirir belki anca o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Fede adeta bir rüştüsün fede kahrolasi federaller gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 fede said: olacak olacak merak etme dart sana da bişey demiyorum, yannız hakkaten gey gibi oynuyorum oyunu gey gibi oynamak ne abi asdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Roaccuatane ı baska bir careniz kalmazsa kullanın mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Daverc Sen sarı muratı tanıyomuydun ya sdafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Kara murat benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konumuz sarı murat asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar