Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Bu tepki süresi olayı ne kadar önemli? Hardware'den baya uzak kaldım wikipedia'dan da okuyup yorumlamaya üşendim şu anda. Taa eskiden "2ms, oyun için en uygun tepki süresidir" diye bi şeyler okumuştum... Yakın zamanda da monitör almayı düşünüyorum 2ms olmazsa içime sinmez felan diye düşünüyorum. Bi de bunların griden griye felan diye ayrımları var. Bilgisi olan biri açıklarsa sevinirim. Oyunlarda gözle görülür bi fark yaratır mı, mouse imlecinin atlamalarını kare kare felan görmem herhalde 5ms falan olsa di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 görmesen de oyunlarda FPS oynarken falan bi göz yorulması bi akmamazlık hissedebilirsin. azcık fazla ver oyun makinesi ise 2 al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bu arada o 2ms olayı sanırım en düşük sayı. yani sürekli 2ms de oynamıyoruz sanırım. bir dalga şeklindeymiş filan. gerçi ben araştırmadım direk ama söylenen bu. ben de sırf 2ms olsun diye alsam mı diyorum da karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Hmm göz yorulması önemli bi konu aslında..araştırmak lazım.. İşte herkes ayrı bi' şey diyo bilemedim ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 2ms dediği grey to grey süresi renkli için 5ms'ye falan geliyor gibi düşünülebiliyor belki.. şimdi esh, kharon, mirage ve eşrafları adam gibi bilgi verirler. süper öğrenirsin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Gecikmelerle ilgili yazdigim yazi. anafikir gecikme degildi ama genel isleyisi anlatiyor. tepki suresine bir diger etkide panelin tepksiinden baska sinyali nekadar hizli alip panelle iliskilendirdigidir, bu gecikmeyede input lag denir. ayni firmada cok benzer paneller ayni tepki, contrastlara hatta backlitlere sahip olmasina ragmen fiyat farki varsa sebebi budur. buyuk panellerde dvi girisin ozellikle tavsiye edilmesindeki kalite disindaki bi diger etkende budur hatta, dijital to dijital olarak sinyal gecikme aza indirgenerek gosterilir. d-sub girisinden girince dijital sinyal analoga cevrilerek zaman kaybetmis olur falan filan. kisaca, turkiyedeki fiyatlarla aciklayacak olursak, dvi girise sahip olup kotu bir onu olmayan,lcd de iddiali markalarda, 400 lira ve ustundeki her monitor tepki suresinden bagimsiz (2 veya 5) herhangi bir oyuncuyu paklar. belki tecrubeli ve performans doyumsuzu fps ciler atacak .ok bulabilir oda nadir olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 demedim mi! adamlar biliyo olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Peki şuna ne dersiniz Kharon bey? http://www.hepsiburada.com/acer-x233hbd-23-5ms-analogdvi-1080p-full-hd-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd52935 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 KHaRoN iş başında ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar