Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 http://img5.anidb.net/pics/anime/13384.jpg http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5841 Events in After Story take place immediately after the end of the first part, but extends into the next ten years, where Tomoya and Nagisa live together as a family. Clannad da iyiydi ama bunu daha daha iyi yapmışlar. Özellikle 12. bölümden sonra direk drama tavanda. Göz yaşlarım sel oldu. Kol gibi de twist var. Tavsiye ederim. İzleyiniz...
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 clannaids ne ya daha zevkli bir adam sanardım seni lopeth =(((((((
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 (td) Lopeth Kaede düşüncelerime ışık olmuş
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Kaede said: clannaids ne ya daha zevkli bir adam sanardım seni lopeth =((((((( clannad kötü zaten bişey demiyorum ki. Ama after story cidden farklı, direk drama vs ağlamaktan gözüm şişti diyorum.
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 özellikle 13 ve 21 arasında duygusal olarak bitiyorsun, kalmıyor bişey ortada. Clannad a 8 9 ay önce başlamıştım, geçen hafta bitirebildim zorla, 9 aydır masaüstünde duruyordu öyle. Sadece son birkaç bölüm güzeldi anca öyle bitirebildim yoksa. Zorla bitirme nedenimde bi yerde after story daha über, gg, off diye okudum ondan. oha direk savunmaya geçmişim ama öyle lan, güzel işte.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ahah abi yok biliyorum visualnovelını okudum bende :> Key in diğer anime/vn lerine de baktım. Çok zorlama drama olması benim hoşuma gitmedi. Birde duygu sömürüsü için çocuk kullanımı feci sinirimi bozuyor. Yoksa AS falan hikaye. Tomoyo route da bildiğin kız gibi ağladım asdf
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Çok böyle ağlatan drama romans (aboo) felan bulamayınca bulduklarımı baş tacı ediyorum zorlamada olsa ahahahhah spo gibin Bide ilk sezon böyle cıvık vs olunca beklemiyorsun böyle olayların olmasını. Önce annskm oldum ilk olayda, ikinci olayda zaten dayanamadım kapattım. Hiç beklemiyordum bu kadar ileri gideceklerini. /spo gibin bi de nana 2. sezon çıksada izlesem (:P)
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 after story hakkaten adamı alıyo yerden yere vuruyo arkadaş ne dramadir içim parçalandı resmen bişiler düğümlendi bogazıma bilmezdim bu kadar duygusal oldğumu ama hakikaten adamı fena toplayıp toplayıp dağıtıyo izlediğime pişman etmedi vessellem.
greewoch Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Dün 1. sezon bittiydi, sabahtan da bu 2.sezona başladım FFS... 16.bölümün sonunu getiremedim, hatta alt+f4 yaptım hızlıca. o değil de... Neden bu denli etkilendiğimi anlayamıyorum bir türlü hayvani spoiler, seriyi izleme ihtimalin varsa sakın bakma... nagisa'nın öldüğü bölüm
Half_Cow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 18. bölümün son tarafları çok feci, çiçeklerin arasındaki konuşma falan :'(
Salire Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Abi , ne diyeyim izleyin . Ben bu tarz sevmiyorum desenizde bir deneyin Clannad'ı.
Vioxx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ne pis birseymiş arkadaş yeni bitirdim resmen agzım burnum kaydı,her bölum bogazıma agrılar gırdı,sinirlerim alt üst oldu. clannad segrettikten sonra aynı tarz gıder dıyordum,cok farklıymıs yaw oyle boyle degıl,cok fena.bir yerde toplar dedım toplamadıda iyice dagıttı benı. ama harbiden güzelmis...
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 3 senelik topiği upluyorum evet de, clannad izlicem. hangisinden başlayım? birsürü clannad var abi? alternate version falan mı var fma gibi? edit: 4 seneymiş.
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 1. sezon ile 2 sezon korkunc farkli yalniz. Ben olsam 2. den baslardim direk
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 2 http://www.youtube.com/watch?v=E3wWC6Cfikg http://www.youtube.com/watch?v=i67ZXLPeg9s kimi dake wo kimi dake wooooooooo
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yoş. bugün indireyim. bide prequeli izlemesem çok şey kaybeder miyim?
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 s1 lise günleri. background info olur.yani s2 lise sonrası hayatı esas oğlanla esas kızın
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 hepsini izleyim o zaman ya. işsizim zaten
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bi türlü sabredip izleyemedim şunu ya. hep 1-2 bölüm izleyipbırakıyorum. faking kidos. Nakamura Yuichi abime ayıp.
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ya bunun dramı öyle karakter bazlı değil senin benim sevdiğim usul direk olay bazlı bu forced drama ve insanların olaylarla başetmesi after storynin tarzı
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 cok damar abi..turk filmlerini aratmicak kadar. ama lanet olsun aglatiyor ya..
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ulan baktım da, ben açmışım konuyu ahah ama ciddi bir forced drama var
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 agir SPOILER var video'da izlemediysen BAKMA! uplamayin uleyn bu konuyu, hayattan sogutacaksiniz..
Öne çıkan mesajlar