nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 evet,az daha geliyodu,sıyırdı kapıya carpan bardak tuzla buz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 böyle durumlarda o bardağı temizlemek her şeyden çok düşündürebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ne temizlemesi be,bastım uzaklastım kendi temizlesin yedigi boku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 uuuu şiddetli geçimsizlik boşanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 geçen gün bi anda camıma patates attılar, herkes birbirine girdi, tam karşılık verecektim, arkadaşım yaklaştı ve dedi ki "asla aptallarla tartışma". bunun üzerine bi baktım kılıcım yok. osman kılıcımı çaldı. lanet olsun diyip kahveme tükürmek istedim. o sırada arda bey geldi içeri. "plazmam var benim" dedi. ben de "eğer hayatında başka biri varsa mutluluklar dilerim, eğer hayatında başka biri yoksa yine mutluluklar dilerim dedim." öyle anlar geçti ki hatırlamıyorum bile. kendime geldiğimde orjinal oyunlarımızı karşılaştırıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 önce kendi seviyelerine çekerler, sonra da tecrübeleriyle yenerler demedi mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 işte paticiğin yan etkileri.. burdan duyduklarının hepsini birleştirince böyle bişey oluyo demekkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 evet ginalyden güzel bir paticik kültürü özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 öff tam pis, şirret. ardına bakmadan koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 senin sevgilin varmi la yuh vay şaşırdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Llama said: senin sevgilin varmi la yuh vay şaşırdım :P dsafjfklhdskşlffsh abi neden olmasın akjsheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 çıldırtmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 naptın da attı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 selam benim kız arkadaşım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahahahahahhahaha bende Megan Fox'la birlikteyim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kimbilir naptın kızcaaaza. fotosunu koy. cam aç. yardımcı olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahah dynun ı kişiselde böyle görmek pek mümkün değil sanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Dynun said: kimbilir naptın kızcaaaza. fotosunu koy. cam aç. yardımcı olalım trolleme lan topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Dartanian said: ahahahahahhahaha bende Megan Fox'la birlikteyim zatengüzel kız şanslısın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Daha iyisini bulursam bırakabilirim ya bilmiyorum çok cıvık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=a68bZWzXUIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ginaly nin yazdıgını okurken kuzenim masadan taştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 gerçekten sevgdiğim değer verdiğim her an ilk günkü heyecanı yaşadıgım sevgilim olsada kafama bükleer bomba atsa. nükleer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ginaly said: geçen gün bi anda camıma patates attılar, herkes birbirine girdi, tam karşılık verecektim, arkadaşım yaklaştı ve dedi ki "asla aptallarla tartışma". bunun üzerine bi baktım kılıcım yok. osman kılıcımı çaldı. lanet olsun diyip kahveme tükürmek istedim. o sırada arda bey geldi içeri. "plazmam var benim" dedi. ben de "eğer hayatında başka biri varsa mutluluklar dilerim, eğer hayatında başka biri yoksa yine mutluluklar dilerim dedim." öyle anlar geçti ki hatırlamıyorum bile. kendime geldiğimde orjinal oyunlarımızı karşılaştırıyorduk. adam son 4 senenin özetini yapmış ama kuzenle lemürü unutmusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bkz. 2 post yukarı lemur da sen ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar