ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 wow bölümü olduğunun farkındayım ama çoğumuz vent i wow da kullandığımız için daha mantıklı ve cvp bulabileceğim bi yer düşünemedim. sorunum şu: ventte ptt olmasına ve headset kullanmama rağmen bi süredir konuşmalarımla kulaklığım karışıyor. açıklamam gerekirse eğer başka biri konuşurken ben ptt tuşuna basarsam o kişiye kendi konuşması bayağı yüksek bir yankı olarak geri dönüyor ve bu sadece karşıdaki kişilerede bağlı değil. eğer arkada herhangi bir ses varsa ( oyun , müzik , sct , dbm...) bu sesler olduğundan yüksek bir şekilde diğer kişileri rahatsız ediyor. sorunu çözmek için ses kartımı güncelledim , kulaklıkları değiştirdim , ventin bütün ayarlarını kurcaladım , kasadan ön ve arka girişlerden denedim , format attım. msnden yada skype dan herhangi bir sorunla karşılaşmıyorm bunun gibi sorunla karşılaşmış - çözmüş olan varsa ve bilgilendirebilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Vent ile alakası yok olayın. Ses kartının ayarlarına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ses kartımı güncellemek ve format atmak o ayarları kurcalamış olmam anlamınada geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 mikrofon ayarlarında hat sesi kısımlarını açmış olabilirsin yanlışlıkla o tickleri kapatarak denemeni öneririm. aynı sorun bendede oluyordu onları açtığımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Ses kartın nedir bu tamamen ses kartın ile alakalı bir vaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Aynı sorunu ses kartı driverlarını kaldırıp manuel olarak yükleyerek çözmüştük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Arkadaşım demekki güzel kurcalayamamışsın alla alla. Ses kartının driver'ını kaldırıp tekrar yüklemen ayarları kurcaladığın anlamına nasıl gelior onu da anlamış değilim. Bi çok arkadaşımda oldu bu olay çözdüm hepsini de, ama şu yaptığın hareketten sonra kuş tutsanda sana yardım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ses kartı ayarlarından hat sesi fonk. acıksa onu kapatmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Bide what u hear vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kasadaki elektrik kaçağı sebep oluyormuş. an itibariyle herhangi bir sorun kalmadı. yardım etmeye çalışanlara ve ettiğini zannedip ukalalık peşinde koşanlara teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ozkolous said: kasadaki elektrik kaçağı sebep oluyormuş. an itibariyle herhangi bir sorun kalmadı. yardım etmeye çalışanlara ve ettiğini zannedip ukalalık peşinde koşanlara teşekkürler. Yokyok ses kartındandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ya arkadaş yardım etmeye çalışmakta kabahat. Dedik sana sorun vent'den değil diye. Hala ukalalık yapıyor durumunda kalıyoruz. Bokunda boğul arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar