Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soru Sormaktan Çekiniyorum ve Soruma Cevap Bulamıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Bilmediğim Konularda Soru SoRmaya çekinmeye başladım.Sorularıma Cevapta Alamıyorum.Orada Cevap Sayısı 1 Gözküyor ve Soruma Diğer Arkadaşlar Bakamıyor.FORUM YONETICILERINE BUNA BİR CEKI DUZEN VERILMESINI ONERIYORUM.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
elbette ama biri gelip sordugunda

------------------
abi bu nedir bulamadım pls help me

bak kardesim yukarda arama var bas ona yaz oraya bul
------------------

demek yerine

---------------------
kardesim canım cicim
sunu sunu yap sonra bunu yap sorunun çözlür ama biz bu çözümü bla bla da acıklamıstık sen de bir arama yapabilirsindemi
-----------------

yani sadece arama yap demek yanlıs demek istiyorum[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr
Role Playing : www.sihirlisayfalar.com
Mesaj tarihi:
cekinme cekinecek birsey yok
ama ben olsam "gelin shard actik" dedikten sonra gelip burada soru sormam malum senin oyuncularinda burada..[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Mesaj tarihi:
said:
3;
Geri kalan abidik gubidik insanlara kafayı takma..

:D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

Kolaysa bulun..
Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler?
Neden Kamikaze pilotlari kask takar?
Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var?
Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz?
Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi?
Mesaj tarihi:
said:
TheCoder, 28 Mayıs 2004 20:22 tarihinde demiş ki:
.............
3;
Geri kalan abidik gubidik insanlara kafayı takma..

Misal Genc Osman Yada Baltalı Mehmet Pasa , FIstıkcı Sahap
:)[signature][hline]Hatalı Kullaniyo®um Sıkıysa Ara :
0536 385 -- 00
Bak Olum Asıksan Vur Mala , Öğrenciysen Bak Kitaba , CoDerSen Bas Tusa
Brooklyn, 26 Mayıs 2004 18:21 tarihinde demiş ki:
kocanı getir koş :lol:!
Mesaj tarihi:
En iyisi keşke herkes senin gibi olsa.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Mesaj tarihi:
said:
Xharloan, 28 Mayıs 2004 21:12 tarihinde demiş ki:
Ben hiç sormuom zaten :P Bronx geri gelene kadar tabi bundan sonra sorarım artık ama genelde arama yaparak sorunumu çözmeye çalışıyorum.

O bir Harika İste Ornek Alın Ozellikle Ben :-)[signature][hline]Hatalı Kullaniyo®um Sıkıysa Ara :
0536 385 -- 00
Mesaj tarihi:
Aslında bu konunun açılması iyi oldu. Uzun süredir kayıtlı olmama rağmen(tabi fazla değil) fazla konu açmak ya da başka kişilerin açtığı konulara cevap yazmak istemiyorum. Sebebi ise yanlış yazsak ya da doğru yazsak dahi konu kişisel tartışmaya dönüyor. Son bir kaç hafta önce konu açmıştım sonucunu gördüm. Artık soru sormak yerine tüm Uo ile ilgili sayfalarda fink atarak sorumun cevabını aramaya çalışıyorum ki, theCoder' a buradan söylemek istiyorum çok yararlı bir site ile Ultima Online dünyasına katkıda bulunmuş.
Buradan ricam lütfen yeni başlayan kişilerin soruları sizlere basit gelebilir ancak aşağılayıcı davranışlarda bulunmayalım.
Ps: Konuyu açan arkadaşımızın sorusu ile tam bağdaşıyormu emin değilim. Sadece gelişen yazıların takibinde böyle yazdım.
Mesaj tarihi:
[ustteki mesaj quote edilmez -bag]

tAM kONU ıLE iLgili merak etme ve dediklerine harfiyen katılıyorum[signature][hline]Hatalı Kullaniyo®um Sıkıysa Ara :
0536 385 -- 00

[Bu mesaj Baggio tarafından 29 Mayıs 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla ben gördüğüm her türlü soruya cevap vermeye çalışıyorum. hiçbir zaman da birisi birşeyi bilmiyor diye "hahaha sen git bırak bu işi" gibi ezmedim. ama yapanlar var mı bilemiyorum...[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
imdaat!
Mesaj tarihi:
Konuyla ilgisiz olcak ama Taz loglara yarıldım :D :tebrikz:[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki:
ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen
senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi

[Bu mesaj SouLForGeD tarafından 29 Mayıs 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
taz koy olm tekrar canim sikildiginda bakip bakip guluyordum simdi paticikteki esprituel genclerin mantiksiz esprilerine gulmek den daha iidi o loga bakıp bakıp gulmek[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda
Msn > [email protected]
Icq > 6100072
=->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins
  • Yeni Oluştur...