roxside Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Arkadaşlar Bilmediğim Konularda Soru SoRmaya çekinmeye başladım.Sorularıma Cevapta Alamıyorum.Orada Cevap Sayısı 1 Gözküyor ve Soruma Diğer Arkadaşlar Bakamıyor.FORUM YONETICILERINE BUNA BİR CEKI DUZEN VERILMESINI ONERIYORUM.[signature][hline]
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Katılıyorum elimden geldigince cevap vermeye çalısıyorum Not: Arama yap yazıp post atanlaradır sözüm.[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ama Burasida Onemli[signature][hline]Hatalı Kullaniyo®um Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Bak Olum Asıksan Vur Mala , Öğrenciysen Bak Kitaba , CoDerSen Bas Tusa Brooklyn, 26 Mayıs 2004 18:21 tarihinde demiş ki: kocanı getir koş :lol:!
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 elbette ama biri gelip sordugunda ------------------ abi bu nedir bulamadım pls help me bak kardesim yukarda arama var bas ona yaz oraya bul ------------------ demek yerine --------------------- kardesim canım cicim sunu sunu yap sonra bunu yap sorunun çözlür ama biz bu çözümü bla bla da acıklamıstık sen de bir arama yapabilirsindemi ----------------- yani sadece arama yap demek yanlıs demek istiyorum[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com
Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 cekinme cekinecek birsey yok ama ben olsam "gelin shard actik" dedikten sonra gelip burada soru sormam malum senin oyuncularinda burada..[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ben ardım ediyorum ve hatta uyarıorumda. Sen merak etme. :D
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: 3; Geri kalan abidik gubidik insanlara kafayı takma.. :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi?
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: TheCoder, 28 Mayıs 2004 20:22 tarihinde demiş ki: ............. 3; Geri kalan abidik gubidik insanlara kafayı takma.. Misal Genc Osman Yada Baltalı Mehmet Pasa , FIstıkcı Sahap :)[signature][hline]Hatalı Kullaniyo®um Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Bak Olum Asıksan Vur Mala , Öğrenciysen Bak Kitaba , CoDerSen Bas Tusa Brooklyn, 26 Mayıs 2004 18:21 tarihinde demiş ki: kocanı getir koş :lol:!
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Sormasanda sordu derlerrrrrr :P[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
Bameso Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 RRa bu thread sana :D[signature][hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz.
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ben hiç sormuom zaten :P Bronx geri gelene kadar tabi bundan sonra sorarım artık ama genelde arama yaparak sorunumu çözmeye çalışıyorum.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 En iyisi keşke herkes senin gibi olsa.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 said: Xharloan, 28 Mayıs 2004 21:12 tarihinde demiş ki: Ben hiç sormuom zaten :P Bronx geri gelene kadar tabi bundan sonra sorarım artık ama genelde arama yaparak sorunumu çözmeye çalışıyorum. O bir Harika İste Ornek Alın Ozellikle Ben :-)[signature][hline]Hatalı Kullaniyo®um Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Bak Olum Asıksan Vur Mala , Öğrenciysen Bak Kitaba , CoDerSen Bas Tusa Brooklyn, 26 Mayıs 2004 18:21 tarihinde demiş ki: kocanı getir koş :lol:!
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Aslında bu konunun açılması iyi oldu. Uzun süredir kayıtlı olmama rağmen(tabi fazla değil) fazla konu açmak ya da başka kişilerin açtığı konulara cevap yazmak istemiyorum. Sebebi ise yanlış yazsak ya da doğru yazsak dahi konu kişisel tartışmaya dönüyor. Son bir kaç hafta önce konu açmıştım sonucunu gördüm. Artık soru sormak yerine tüm Uo ile ilgili sayfalarda fink atarak sorumun cevabını aramaya çalışıyorum ki, theCoder' a buradan söylemek istiyorum çok yararlı bir site ile Ultima Online dünyasına katkıda bulunmuş. Buradan ricam lütfen yeni başlayan kişilerin soruları sizlere basit gelebilir ancak aşağılayıcı davranışlarda bulunmayalım. Ps: Konuyu açan arkadaşımızın sorusu ile tam bağdaşıyormu emin değilim. Sadece gelişen yazıların takibinde böyle yazdım.
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 [ustteki mesaj quote edilmez -bag] tAM kONU ıLE iLgili merak etme ve dediklerine harfiyen katılıyorum[signature][hline]Hatalı Kullaniyo®um Sıkıysa Ara : 0536 385 -- 00 Bak Olum Asıksan Vur Mala , Öğrenciysen Bak Kitaba , CoDerSen Bas Tusa Brooklyn, 26 Mayıs 2004 18:21 tarihinde demiş ki: kocanı getir koş :lol:! [Bu mesaj Baggio tarafından 29 Mayıs 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
taz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 valla ben gördüğüm her türlü soruya cevap vermeye çalışıyorum. hiçbir zaman da birisi birşeyi bilmiyor diye "hahaha sen git bırak bu işi" gibi ezmedim. ama yapanlar var mı bilemiyorum...[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! imdaat!
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ben hep derim paticik aşmış insanlar topluluğu bir de egoları bir yana bıraksalar...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Soru sormaktan cekinmen icin o konunun daha once defalarca tartisilmis olmasi gerekiyor, yoksa gayet de cevapliyoruz merak etme. (Bir de artik admin oldugun icin 'acaba bu basit birsey mi' vs gibi ozel cekincelerin olabilir, bilemem o kadarini ben.)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 The Coder bugünlerde sen herkesi sevmeye başladın başka bir yazındada seviyordun birilerini :P[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
taz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 coder kafan güzel galiba? :) öpüjemm :)[signature][hline]Faust, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! imdaat!
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyla ilgisiz olcak ama Taz loglara yarıldım :D :tebrikz:[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi [Bu mesaj SouLForGeD tarafından 29 Mayıs 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
taz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 kaldırdım beya okumasın millet zaman kaybı :)
R3v3n4nt Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 taz koy olm tekrar canim sikildiginda bakip bakip guluyordum simdi paticikteki esprituel genclerin mantiksiz esprilerine gulmek den daha iidi o loga bakıp bakıp gulmek[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda Msn > [email protected] Icq > 6100072 =->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins _____________________________________ BaK aBuZeR Rv _sizler kenklestirdihimiz bapcilardanmisiniz kenklestiremedigimiz bapcilardanmisiniz_
Öne çıkan mesajlar