StRencher Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Duyduğuma göre U.X.'in cilt'i çıkmış alan ya da gören varmı? Ve de cilt kaç sayıyı kapsıyor????[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Eh be abi kimse Xmen okumuyomu?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Bonecrusher, artık nerde birisi ÇR konusu açmışsa bu adama yönlendiriyorum. İşin ehli olmuş.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Up! Yeni cildi çıktımı? Yada şimdiye kadar hangi sayılara kadar cilt çıkardı bilen yokmu?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 adama bak ya ahahaha batman ve wolverine çıktı. ancak ultimate x-men daha çıkmadı ankarada yok göremedim.. punisher çıkıyormuş bi de..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Oh Bone kurtarıcı gibisin yaaa... Bu arada piyasa da Punisher'ın orjinal serisimi var yoksa movie edition falan mı? hiç bakamadım daha[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 "haziran'da" yazıyor batman cildinin en arkasında.. punisher resmi var.. anladığım kadarıyla haziranda punisher cildi gelicek..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar