Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 arattım da bunun hakkında bir başlık bulamadım, konusu da ilgimi çekti doğrusu. ne var ki animenfo'da süper bir puan almamış, seyreden varsa nasıl bulduğunu söyleyebilir mi bana?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 o kadar iyi bir anime değil konusunda matrix ile gost in the shellden çalıntılar va önermem...
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ilginç, bugün game one'da rastladım ve biraz izleyebildim fransızca filan ama o kadar da fena gelmedi bana. başka kimse yok mu izlemiş, bu kadar anime profesörü var burada sadece bir kişi çıktı yorum bahşeden.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Ytse Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Ilkini izledim, ikincisini ilk 15 dakkasindan sonra biraktim hic guzel gelmedi bana ikiside
Öne çıkan mesajlar