Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 allah sahibine bağışlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ben de matama'ya koyuyorum o halde.. gerçekler ortaya çıksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 bu araba turkiyede degil isterseniz getirecekler Masquerade said: http://www.sahibinden.com/slr_mclaren_roadster-49WQQaXQQ14122137WQQpXQQdisplayitem ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 o firma 2.5 milyon €'ya veyron'da getiriyo almanya'dan, araçlar türkiye'de değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Çektiğim resimlerde görüldüğü gibi bu araba Bulgar plaka. Çeşitli zamanlarda otele gelir bu çocuk (arkadaşı ile). Kalırlar 4-5 gece daha sonra arabalarla (arkadaşında da Porsche Turbo var) geri giderler. İçine bindim, ileri geri yaptım. Tabiki tarif etmeye gerek yok aleti fakat içine oturunca gömülüyorsunuz sanki kabindeymiş gibi. Çıkarken çok zor çıktım arabadan.. Çeşitli forumlara bakındım, Türkiye'de 2 ya da 3 adet olduğu söyleniyor fakat ben daha önce hiç görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 ben de 3 biliyorum.matamaya koyuyorum tabiiki paramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 o sterling moss edition bundan turkiyeye gelmez diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 eet hastayım bu arabaya ve kesinlikle gelmicek türkiyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 o kadar para ver suratına rüzgar çarpsın saçın bozulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ahahah öndeki camlar yükseliyor falandır ya. yükselsin bi zahmet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ayrıca 2 koltuk arasında jeton yeri mi var ? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ya sterling moss slr sahibi kitle arasindan satilacaklara verilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Quibble said: ayrıca 2 koltuk arasında jeton yeri mi var ? sdf. evet, 1 TL atıyosun masaj yapıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar