Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bana demiyo diyarbakırlıya diyo. yanlış anlaşılmasın. dimi ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Kürtsel süper lig hiiç bitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 o değilde diyarbakır başkanının hesaplarına el konulduğundan oyuncuların parasını ödüyemiomuş bayadır ve oyuncular sözleşmelerinin feshi için federasyona başvurmuş. ayrıca antalyayı düşürmek isteyen bir federasyon var gibi konyanın yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Khelben said: bana demiyo diyarbakırlıya diyo. yanlış anlaşılmasın. dimi ? :(abi galatasaraylısın diye aklını yitirmiş sayılabilirsin ama sana demedim :) her ortamda galatasaraylıya laf sokarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 işte o yüzden alınma potansiyelim var senin her mesajında (:D aklımı gs den diil öss den yitirdim ayrıca(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar