Shaggy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Öncelikle herkese merhabalar, Uzun süredir yazmak istemedim ancak spekülasyonların dozu artınca bildiride bulunmayı gerek gördüm. Forumlarda uzun süredir şahsımın öldüğünü söylüyorlar. Bu yazıyı yazdığıma göre böyle bir durum söz konusu olamaz. Tüm bu haberler asparagasdır. Ayrıca, ismimin yanında sürekli Dj Akman adı telafuz ediliyor. Beraber ölmüşüz meğer. Ölmediğim gibi, o isimde birini tanımıyorum bile. Ayrıca hamile olduğum söylentilerine de gülüp geçiyorum. Resmi sitemde yayımlanan yazılar dışında haberlere itimat göstermeyin sevgili sevenlerim. Saygılarımla. -Shaggy- Orville Richard Burrell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yakında ölürsün çoktandır ölmüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 nıh hayyy canim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 gülesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Güles kim yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 kınadım ve soğudum roketataradam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 of çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar