Sam Aiken Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Rerore said: You: i have just recoveres from a long conversation You: i am not ready for another one You: i have got problems Stranger: about? You: having a stupid chat in the website Stranger: hmm Stranger: i have wacthed eurovision because of that i answered late You: i do so but i dant care about the answer You: actualy its beacuse its nt my turn You: albania is funyy the green guy Stranger: i didnt watch You: türksün di mi, Stranger: evet :D You: karı da değilsindir Stranger: karı ne ya üzgün konuş Stranger: düzgün* You: heyecan yaptırtma ahuahau bu çok iyiymiş xD asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Stranger: dötünü öperim You: xD You: öp anam You: ahahah Stranger: ben döt sewdalısıyım You: belli You: öyle olmasan You: buralarda You: işin ne You: xD Stranger: yorgansız yatarım oğlansız yatmam You: ahaha You: gaysin bide Stranger: genç severim ben You: kötüymüşün çok Stranger: yaş kaç senin genç You: adanalısındır sen Stranger: evet nerden bildin You: bilirim You: şiveden You: anladım Stranger: sende mi adanadan You: yok Stranger: nerden You: nerden olsun You: tahmin et Stranger: istersen buluşabiliriz Stranger: konya? You: yok gay değilim Stranger: oldururuz Stranger: kolay orası You: ahahah aşmışın la sen Stranger: maksat anlaşalım önce Stranger: en öenemlisi önce sohbet Stranger: kazma herif sevmem ben hiç You: la hıyar havuç ne biliyim salatalık falan sok Stranger: hoşsohbet olacak önce You: olmaz o Stranger: höst lan Stranger: ne diyon Stranger: ben sokarım sadece Stranger: başkası değil You: kendine sok diorm zaten You: ben ne yapayım kıllı poponu lan xD Stranger: ibnemiyim lan en Stranger: allallaaa Stranger: git ulan akşam akşam delirtme beni edik:şimdi söyleyin bana hanginiz bu.Bu şahıs anca burada barınır,barınmalı asdasd xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Saeros said: kuş said: dün itibariyle koreliler çok pis işgal etti evet, dün bi koreli "do you play dota?" diyince browserı kapadım panikleyip. AHAHAHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Stranger: hi You: MEMEGÖTMEMEGÖT Stranger: salakmın Stranger: la Stranger: :D You: what ? Stranger: ne meme Stranger: göt Stranger: where You: i cant understand u ? Stranger: from You: im from iceland Stranger: f/m You: 21 f u ? Stranger: 21m You: where are u from Stranger: turkey Stranger: u You: i said iceland Stranger: oke You: so ? Stranger: ? Stranger: so? Stranger: =) Stranger: please speking You: konuş la işte kasma adamı gece gece Stranger: speaking Stranger: :D Stranger: lan Stranger: amına Stranger: korum Stranger: yarak Stranger: kafa You: doğru dedin Stranger: nerdensin Stranger: sen Stranger: memegöt You: istanbul u ? Stranger: kütahya Stranger: for Stranger: ankara You: uzakmıs ya Stranger: ewet Stranger: ne memegöt Stranger: yazıyon Stranger: :D You: hahah donanımdan falan mısın You: ekşi fln Stranger: nediyon Stranger: kafanmı Stranger: gzel You: ohoo Stranger: ne ohooo You: bi forum üyesi falan mısın diye sorduk Stranger: napacaksın Stranger: nerden Stranger: çıktı You: birşey yapmayacam arkadaşım sordum öylesine heycana gerenk yok Stranger: heycan Stranger: yok Stranger: durduk yere Stranger: nerden Stranger: çıktı diyorum You: yahu burdaki türkler genelde öyle oluyor diye sordum Stranger: yok ya Stranger: ama Stranger: her frumda Stranger: vardır Stranger: üyeliğim You: ne güzel.en çok hangisinde takılıyosun.paticik diye gay bi ortam var You: ordan değilsindir You: işallah Stranger: bak Stranger: birader Stranger: beni Stranger: başkalarıyla Stranger: karıştırma Stranger: biz Stranger: ağır Stranger: adamız You: kusura bakma reyis tanıyamadım bi an You: kusuruma bakma Stranger: gelsen Stranger: tanışırız Stranger: olmadı ben Stranger: gelirim Stranger: sıkma Stranger: canını Stranger: sen You: :) yaş kaç 15 14 ? Stranger: 27 Stranger: 14 15 le Stranger: işimiz Stranger: olmaz Stranger: bizim You: benim hatam yine özür dilerim Stranger: yaş Stranger: kaç bakim Stranger: senin You: 18 abi Stranger: ok Stranger: çok hızlısın Stranger: ağır ol biraz Stranger: bak Stranger: toplum içinde You: abi gençlik heycanı Stranger: dışlanırsın You: istemeden oluyor You: hormonlar falan Stranger: doğrudur Stranger: bilirim Stranger: :) Stranger: sen Stranger: istanbulun Stranger: neresindesin You: kadıköy Stranger: hmm Stranger: bizim elemanlar Stranger: war Stranger: bostancıda Stranger: beşiktaşta You: ne güzel Stranger: ne kız ayarlayamadınmı buradan Stranger: :) You: yok abi ne kızı.yaşımız kaç bizim.pipimizin yerini yeni ögrendik Stranger: :D Stranger: gece Stranger: gece Stranger: güldürme Stranger: beni You: reyisim sen gül yeter Stranger: sen Stranger: okuyormusun You: okuyorum abi Stranger: reis deme bizim reis sedat abin dir Stranger: bilirmisin Stranger: duydunmu Stranger: hiç You: sende onun yeğenimisin Stranger: hayır Stranger: duydunmu Stranger: adını You: hyr hangi sedat ? Stranger: peker You: ilk defa duydum.tanırmısın onu Stranger: google Stranger: a Stranger: yaz çıkar Stranger: hayatını bi incele bakalım onun You: ben tanımam etmem onu.reyis sensin Stranger: gece gee neyse Stranger: ben kaçar Stranger: hadi Stranger: allaha Stranger: emanet Stranger: ol You: sağol abim.tanrı türkü korusun Stranger: amin Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Adamlar birseyin kafasini yasiyor, nedir cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 You: where are u from Stranger: australia. Stranger: and you. You: turkey. u know? Stranger: turkey? isnt that what people eat. You: lol Stranger: shame cunt you live in 'turkey' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Sivastopol - ukrayna dan bi herifle konuşuyorum, adama kızlarınız dışında ukrayna hakkında hiç bi fikrim yok dedim. Herif davet etmekle kalmadı, geleceğim geminin ismini verdi, yolculuğun kaç saat süreceğini falan söyledi. Sonra: Stranger: visit sevastopol it is easy for you You: which city u suggest to me? Stranger: my city :0 Stranger: ) Stranger: girls will be glad to you Stranger: very very much You: :)) Stranger: u just buy the tickets on the ship "geroj sevastopolia" Stranger: in 2 days u will be here Stranger: we have zurbagana aqua-park it works as a disco at night Stranger: so there gather all the cutest girls of the city Stranger: every friday, saturday, sunday Stranger: on saturdays of course the best variant Stranger: u will like a honey between bees utanmasa hatunları da ayarlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Hemen roketlemelisin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Red said: ahah kahretmesin Stranger: hi You: MEMEGÖTMEMEGÖT Stranger: salakmın Stranger: la Stranger: :D You: what ? Stranger: ne meme Stranger: göt Stranger: where You: i cant understand u ? Stranger: from You: im from iceland Stranger: f/m You: 21 f u ? Stranger: 21m You: where are u from Stranger: turkey Stranger: u You: i said iceland Stranger: oke You: so ? Stranger: ? Stranger: so? Stranger: =) Stranger: please speking You: konuş la işte kasma adamı gece gece Stranger: speaking Stranger: :D Stranger: lan Stranger: amına Stranger: korum Stranger: yarak Stranger: kafa You: doğru dedin Stranger: nerdensin Stranger: sen Stranger: memegöt You: istanbul u ? Stranger: kütahya Stranger: for Stranger: ankara You: uzakmıs ya Stranger: ewet Stranger: ne memegöt Stranger: yazıyon Stranger: :D You: hahah donanımdan falan mısın You: ekşi fln Stranger: nediyon Stranger: kafanmı Stranger: gzel You: ohoo Stranger: ne ohooo You: bi forum üyesi falan mısın diye sorduk Stranger: napacaksın Stranger: nerden Stranger: çıktı You: birşey yapmayacam arkadaşım sordum öylesine heycana gerenk yok Stranger: heycan Stranger: yok Stranger: durduk yere Stranger: nerden Stranger: çıktı diyorum You: yahu burdaki türkler genelde öyle oluyor diye sordum Stranger: yok ya Stranger: ama Stranger: her frumda Stranger: vardır Stranger: üyeliğim You: ne güzel.en çok hangisinde takılıyosun.paticik diye gay bi ortam var You: ordan değilsindir You: işallah Stranger: bak Stranger: birader Stranger: beni Stranger: başkalarıyla Stranger: karıştırma Stranger: biz Stranger: ağır Stranger: adamız You: kusura bakma reyis tanıyamadım bi an You: kusuruma bakma Stranger: gelsen Stranger: tanışırız Stranger: olmadı ben Stranger: gelirim Stranger: sıkma Stranger: canını Stranger: sen You: :) yaş kaç 15 14 ? Stranger: 27 Stranger: 14 15 le Stranger: işimiz Stranger: olmaz Stranger: bizim You: benim hatam yine özür dilerim Stranger: yaş Stranger: kaç bakim Stranger: senin You: 18 abi Stranger: ok Stranger: çok hızlısın Stranger: ağır ol biraz Stranger: bak Stranger: toplum içinde You: abi gençlik heycanı Stranger: dışlanırsın You: istemeden oluyor You: hormonlar falan Stranger: doğrudur Stranger: bilirim Stranger: :) Stranger: sen Stranger: istanbulun Stranger: neresindesin You: kadıköy Stranger: hmm Stranger: bizim elemanlar Stranger: war Stranger: bostancıda Stranger: beşiktaşta You: ne güzel Stranger: ne kız ayarlayamadınmı buradan Stranger: :) You: yok abi ne kızı.yaşımız kaç bizim.pipimizin yerini yeni ögrendik Stranger: :D Stranger: gece Stranger: gece Stranger: güldürme Stranger: beni You: reyisim sen gül yeter Stranger: sen Stranger: okuyormusun You: okuyorum abi Stranger: reis deme bizim reis sedat abin dir Stranger: bilirmisin Stranger: duydunmu Stranger: hiç You: sende onun yeğenimisin Stranger: hayır Stranger: duydunmu Stranger: adını You: hyr hangi sedat ? Stranger: peker You: ilk defa duydum.tanırmısın onu Stranger: google Stranger: a Stranger: yaz çıkar Stranger: hayatını bi incele bakalım onun You: ben tanımam etmem onu.reyis sensin Stranger: gece gee neyse Stranger: ben kaçar Stranger: hadi Stranger: allaha Stranger: emanet Stranger: ol You: sağol abim.tanrı türkü korusun Stranger: amin Your conversational partner has disconnected. çok güldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olivera Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ou: Hello my son , I'm God Stranger: hi You: Do you have any wishes? Stranger: hehe Stranger: you are from God? You: Question is do you know the meaning of god?:P Stranger: not yorumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Stranger: where r u from? You: sup Stranger: sup?????? You: whr r u from? Stranger: brasil You: nice You: im frm turkey Stranger: ooo cool Stranger: what city? You: u have hot girls over there. istanbul You: u? Stranger: haha Stranger: porto alegre Stranger: south of brazil You: nice. i wanna go there You: for the carnival You: i think its in rio de jenario Stranger: second my history city, istanbul is the most amazing city of the world Stranger: yeah Stranger: its in rio Stranger: here is very diferente from there You: whats different? Stranger: history teahcer Stranger: here is cold, wu dont have beachs, we dont like samba and carnival, the city is better, we dont have robbers Stranger: the people os different You: wow u dont like samba!!?? and u are brazilian!! Stranger: hahaha You: do u like football? Stranger: i like rock Stranger: yes Stranger: gremio Stranger: o; Stranger: o/ Stranger: and u? You: osman Stranger: osman????? Stranger: is a tem? Stranger: team You: yes Stranger: hmm You: its a small one Stranger: hmm You: a little team You: mt big team is You: fenerbahce You: my Stranger: i like fenerbahce Stranger: the way that they play Stranger: do u know gremio? You: i like your national team You: i dont know it :( You: but your natioanl team rocks Stranger: gremio will be the 2009 america's champion Stranger: yeah is very good You: really? when does it start? americas championship. Stranger: is the libertadores cup. started in march Stranger: we are in the second math of quarter finals Stranger: gremio has a very big chance to pass to the semifinals Stranger: the we will play versus sao paulo You: sikecem griminonu he ehueh cok salak basladi da adam sonra sardi maclara falan. O gremio diyo bende adini soyluyo sandim osman dedim ajhiuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 osman'in takimi kucuk mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Stranger: Why you want to fuck me over the internet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Stranger: Hi im from alaska, and i like to fuck penguins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ehehe devamli brezilyala geliyor yav Stranger: DALEOOO O GRÊMIO É COOPERO! You: hi You: yeahhh Stranger: aeeee You: gremioo fantasticooo Stranger: DALEOOO Stranger: GAUCHO ? You: daleo Stranger: comu do Grêmio ? You: ya Stranger: guria ou guri ? You: guri macho Stranger: aham Stranger: bah velho tava falando com uma Gremista Stranger: dae sai e ja encontrei outro Stranger: mas então belezura velho Stranger: é isso Stranger: daleooo You: si si Stranger: boa sorte ae e falous Stranger: abrass biseyler dedim ama ne baslattim kufur mu etti anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 abi az önce gördüğüm fikirtepe geyiğini yaptım direk.. Stranger: hi 20 m You: 27 m You: I have been living in Fikirtepe for 18 years Stranger: where is that You: turkey istanbul. where are you from? Stranger: india Stranger: ok You: you have some nice food You: so spicy but really nice :) Stranger: yep Stranger: too much spicy Stranger: and your name You: my friends call me apache You: beacuse fikirtepe is a ghetto in istanbul and i am You: the chief (reis we say) of a gang Stranger: then Stranger: wat do yo do You: fight, abuse people, and kick some dogs etc. You: sometimes we do more Stranger: wat Stranger: and rape women?? You: huh! You: no You: no way bro You: just think about it You: what if it happens to your mother, or lover or sister! Stranger: just kidding bro Stranger: don take it seriously Stranger: i just continued you tone You: we have a code you know.. we dont do anything against it Stranger: tats all You: we live by the code and die by the code Stranger: hmm Stranger: great You: what do you do for living? Stranger: student Stranger: now Stranger: eating with ma paretns earning You: ehaha thats nice too You: what are you studying? Stranger: engineering computer scienc Stranger: e You: cool :) so you know coding etc. Stranger: yep Stranger: i have website Stranger: www.campuswatch.in Stranger: www.thedna.in Stranger: krishnarajsekhar.blogspot.com Stranger: go and click on some ads bro let me earn Stranger: something Stranger: hahah You: ehaha sure mate You: you prefer C++, java, perl etc.. Stranger: c++ Stranger: i don know jave or perl Stranger: have to learn You: sure, i just use matlab and some visual basic for engineering problems Stranger: you engineering student?? You: yup You: master of science Stranger: great Stranger: from which university You: bogazici You: by i graduated from sutcu imam You: it means milker prayer leader You: in kahramanmaraş.. kahraman means hero in turkish You: because they fought bravely against french soldiers You: in invasion you know.. You: mahatma gandhi was a great leader btw. he got some balls.. Stranger: ohh Stranger: then Stranger: temme bro wats ur hobbies You: we fight with our gangs members.. You: fight club you know You: and play football then Stranger: you underworld don You: if there is an appeal when we play game like "no way it was not red card!" we fight again Stranger: great You: we are all equal but this is ghetto you know Stranger: then bro Stranger: can i have you r eamil Stranger: so that v can b in touch Stranger: but cops must not come to be aksing 4 you You: :) You: sorry bro You: we dont have a computer but only internet cafe You: or we use computers in school You: anyway mate. got to go Stranger: kk Stranger: bye Stranger: nice to c u You: u 2 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Nayıııır, geyiğimi çaldın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 adam sana futboldan falan konuşmuş giderkende iyi şanslar demiş adamın hakkını aldın şimdi Grêmio : futbol takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 dasaaa allah seni nasıl biliyosa öyleyapsınhahaeheahaeyeayeyea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 dasaaa said: abi az önce gördüğüm fikirtepe geyiğini yaptım direk.. Stranger: hi 20 m You: 27 m You: I have been living in Fikirtepe for 18 years Stranger: where is that You: turkey istanbul. where are you from? Stranger: india Stranger: ok You: you have some nice food You: so spicy but really nice :) Stranger: yep Stranger: too much spicy Stranger: and your name You: my friends call me apache You: beacuse fikirtepe is a ghetto in istanbul and i am You: the chief (reis we say) of a gang Stranger: then Stranger: wat do yo do You: fight, abuse people, and kick some dogs etc. You: sometimes we do more Stranger: wat Stranger: and rape women?? You: huh! You: no You: no way bro You: just think about it You: what if it happens to your mother, or lover or sister! Stranger: just kidding bro Stranger: don take it seriously Stranger: i just continued you tone You: we have a code you know.. we dont do anything against it Stranger: tats all You: we live by the code and die by the code Stranger: hmm Stranger: great You: what do you do for living? Stranger: student Stranger: now Stranger: eating with ma paretns earning You: ehaha thats nice too You: what are you studying? Stranger: engineering computer scienc Stranger: e You: cool :) so you know coding etc. Stranger: yep Stranger: i have website Stranger: www.campuswatch.in Stranger: www.thedna.in Stranger: krishnarajsekhar.blogspot.com Stranger: go and click on some ads bro let me earn Stranger: something Stranger: hahah You: ehaha sure mate You: you prefer C++, java, perl etc.. Stranger: c++ Stranger: i don know jave or perl Stranger: have to learn You: sure, i just use matlab and some visual basic for engineering problems Stranger: you engineering student?? You: yup You: master of science Stranger: great Stranger: from which university You: bogazici You: by i graduated from sutcu imam You: it means milker prayer leader You: in kahramanmaraş.. kahraman means hero in turkish You: because they fought bravely against french soldiers You: in invasion you know.. You: mahatma gandhi was a great leader btw. he got some balls.. Stranger: ohh Stranger: then Stranger: temme bro wats ur hobbies You: we fight with our gangs members.. You: fight club you know You: and play football then Stranger: you underworld don You: if there is an appeal when we play game like "no way it was not red card!" we fight again Stranger: great You: we are all equal but this is ghetto you know Stranger: then bro Stranger: can i have you r eamil Stranger: so that v can b in touch Stranger: but cops must not come to be aksing 4 you You: :) You: sorry bro You: we dont have a computer but only internet cafe You: or we use computers in school You: anyway mate. got to go Stranger: kk Stranger: bye Stranger: nice to c u You: u 2 :) AHAHAHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 my friends call me apache ahahhhaahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 abi be şunları yazarken de çok güldüm.. kardeşim dedi zaten sütçüimam yaz diye said: You: it means milker prayer leader You: in kahramanmaraş.. kahraman means hero in turkish You: because they fought bravely against french soldiers You: in invasion you know.. said: You: fight, abuse people, and kick some dogs etc. said: Stranger: temme bro wats ur hobbies You: we fight with our gangs members.. You: fight club you know You: and play football then You: if there is an appeal when we play game like "no way it was not red card!" we fight again Vargath said: Nayıııır, geyiğimi çaldın :( sorry bro http://www.youtube.com/watch?v=fNzQEmlZ6_g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Aga, karşıdaki 18 diyor F diyor canada diyor, havaya gireyim mi?! Vereyim mi müziği alttan alttan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Ben demin bi tane çinli kız ile tanıştım 20 yaşındayım diyor avatarını gördüm imkansız yani 20 yaşında olması daha önce hiç çinli kızla tanışan varmı hepsimi böyle küçük gösteriyo bunların yoksa bir oyuna mı geldim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hepsi küçük gösteriri.. kafadan dış görütüden _-5 alıyorlar yaş olayında ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar