elesso Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 FEDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Saeros said: You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: Hello, this is Mike from Omegle customer support, we have had recent complaints of abuse of this website by your IP address. Your address is currently logged and we will be reporting you to the appropriate authorities. We have reason to believe you are grooming minors in an attempt to solicit indecent pictures and/or video of them. The Police have been alerted and should contact you within 24 hours. If you fail to receive this call then a warrant for your arrest will be immediately posted nationwide You: yes. Ahahahaha yaratıcı ben de yapcam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 abi bi tane normal insana rastlamadım adam geldi ben gelecekteki senim sana nasıl time machine yapılacağını anlatıcam dedi 10 dakika yazdı adam sonra omg dedim adama yok lan şaka sen değilim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 tüm site mi Türk ya! o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 o mayk ile 6 kişi kekledim sfhsdhjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 hello 24/m from turkey diyenler çoğaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bi ingilizle 20 dk falan konuştuk medya okuyormuş adam. helal olsun işe yaradı program. mutlu oldum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: I'm a lazer pointer Stranger: Rawr! Stranger: You kno you want it You: Hello, this is Mike from Omegle customer support, we have had recent complaints of abuse of this website by your IP address. Your address is currently logged and we will be reporting you to the appropriate authorities. We have reason to believe you are grooming minors in an attempt to solicit indecent pictures and/or video of them. The Police have been alerted and should contact you within 24 hours. If you fail to receive this call then a warrant for your arrest will be immediately posted nationwide Your conversational partner has disconnected. or save this log or send us feedback. ahahah böle tiplere süper gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 son 15 dakkadır şunu yapıyorum ve gülüyorum. You: hi You: girl You: cam You: ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 mesela You: hi You: girl You: cam You: ? Stranger: yes You: open the cam then Stranger: why You: because of the cock of donkey Stranger: lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 mike'ı atıyorum yazı yazmaya çalışıyor 10 sn sonra kaçıyor dbhdnssdmövbnfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 oha çıplak resmini yolladı biri dotaya koşun gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 fede said: mesela You: hi You: girl You: cam You: ? Stranger: yes You: open the cam then Stranger: why You: because of the cock of donkey Stranger: lol bunelan? nebulan? lanbune? nelanbu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 lol, "i have HUGE titties." diye girdim birine, kız çıktı. konuştuk konuştuk, yaşımı sordu, kaçtı sonra "ay yağmur başladı kitaplarım dışarda ıslanmasınlar" filan diye bahane uydurup. ondan önce de ayy çok yaşlıymışsın filan dedi. yaşlı değilim lan ben. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 abi 22 diyorum disconect oluyo turk diyorum yine disconnect oluyo site bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 o senin auran negatif enercin alıyim mi negatif enercini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 al birazını bana biraz bırak ama lazım oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 konuşmuyor bunlar ya zaten ingilizce fazla bilmiyorum cümle kuramıyorum millet bişiler sorsun da 1 2 bişi öğrenim diyorum da tık yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: cybersex You: YES Stranger: k Stranger: you male Stranger: or female You: female You: u Stranger: ur not really female are you Stranger: ... You: U LIEK MUDKIPZ? Stranger: uhhhhhh Stranger: what? bu sondu ben çalışmaya gidiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 oha ben de 21 yazdm disconnected oldu 2 kere yaşlı mıyım ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 21 misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ehircik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ahahah site buraya taştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 fede said: 21 misin? fede asl? ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar