necmi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 dörtnala gelip uzak asya'dan akdenize bir kısrak başı gibi uzanan bu memleket bizim. bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak ve ipek bir halıya benzeyen toprak, bu cennet, bu cehennem bizim. kapansın el kapıları, bir daha açılmasın, yok edin insanın insana kulluğunu, bu davet bizim... yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim... sevdiğim bi şiir olduğu için paylaşmak istedim edit:sadece küçük bi alıtı yapmak istedim orjinali bu saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 necmi'ye teşekkür ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 nazım hikmet kuvayi milliye destanı okunması gereken bi eser gerçekten bu kdr kısa dgl tbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Nazım hikmet gerçekten büyük bir şair hatta ben leman'ın çıkardığı "çizgi roman şeklinde kuvayı milliyeyi" okumuştum ama mustafa suphiler için yazdığı şiirde Atatürk'e yaptığı bazı kötü tanımlamalar var mesela Mustafa suphiler için yazdığı şiir Trabzon’dan bir motor açılıyor Sahilde kalabalık Motoru taşlıyorlar Son perdeye başlıyorlar BURJUVA KEMAL’ in omuzuna binmiş KEMAL KUMANDANIN kordonuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Oğlum öyle demeyin yazık be adama, önce Yahya Kemal annesine, sonra Orhan Kemal karısına falan. Çok zor lan. HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar