Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ya bir ödev için ingilizce bir cümleyi grammer fln fişman tam doğru çevirmem gerek eminde olamadım bir danışayım dedim '' en yanlız olduğunu düşündüğün anda bile aslında yanlız değilsindir '' şeklindeki cümleyi full ceviricek arkadaşa benden tam 12 kişilik klozet kapağı,evet yanlış okumadınız 12 kişilik klozet kapağı. o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ur not alon when u think ur very alon never aa garbage'da değilmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 you are not alone even when you think you are most lonely. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 you are not alone even at the moments when you think you are the most lonely. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 kizin adini da yazsaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kız mız yok ya cidden ödev içindi ayrıca benim kız danimarkalı gerçi gene ingilizce konuşuyoruzda neyse ödev içindi,teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar