Allanon_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 yaf ne ise yario bu skill???? bide mage actim chari bi mesmerize var oda bi kere kullanilabilio bi gunde! ilerde articak mi bu gunluk buyu kullanma sayim? bide baska buyuler orenebilicekmiyim! ha bide mageler sadece buyu yapar! ama benim charda half plate var long bow war! war da war! bu nasi mage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 classlar o kadar anlam ifade etmiyor oyunda.. sıradan bi savaşçısın.. mage olunca sana mesmerize veriyor fighter olunca berserk veriyor başta zaten "ben mage olcam" demiyorsun alete.. sadece mage guildine girmiş oluyorsun. ne demek istedim ben de anlamadım ama neyse kolay gelsin.. yani fireball çekemessin mage'im die..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allanon_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 YAF İİDE HEPSİNİ ANLADİM DA HALA SU SKİLLİN NE İSE YARADİİNİ COZEMEDİM!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Skill bence oyundaki en önemli şey. Skillin ne kadar yüksek olursa karşı tarafın darbelerini o kadar rahat blok edersin. Ayrıca vuruşların güçlenir. MEsela ben oyunu bıraktığımda 10000 skilim vardı skill listesinde ilk 10 daydım. Hiç bi yaratık vuramıyordu bana ayrıca vurduğum zaman sürekli Power Hit oluyordu nerdeyse. gerçekten önemli ama yükseltmesi oldukça zordur . her 2 wits 1 skill, her 3 charm 1 skill verir. tabi birde eşyalar verir[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Sayın Alanon neden caps ?[signature][hline]"When man invented fire, he didn’t say, 'hey, let’s cook', he said, 'Great, now we can see naked bottoms in the dark.'" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar