BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 arkadaslar bilgisayari baslattigimda sadece bios ekranini gorucek kadar acik kaliyo ekran sonra karariyor. bekledim biraz windows acildi, beklemeye alma tusuyla kapattim tekrar actim.gene sadece 1 saniyecik goruntu geldi sonra kapandi. sorun ne olabilir? not: format at ya da ters cevir salla gibi onerilerde bulunmayin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Live CD ile acmayi dene. Zaten o sekilde de acilmazsa anlaki sorunun HDD ile uzaktan yakindan alakasi yok; format gibi tavsiyeler bir ise yaramaz. Oteyandan liveCD ile bile acilmazsa bilki sorun muhtemelen hardware failure. LiveCD ile actigin zaman yapman gereken ilk sey, RAMtest. Burada RAM'lerin duzgun calisip calismadigini anliyorsun ki muhtemelen problemin buradan. Yok o testi de gecerse, o zaman baska tarafta problem vardir (haliyle); o asamaya geldiginde tekrar gelip mesaj at. Hatta bu standart prosedur olsun. Senin gibi sorun yasayanlar ilk is bunu yapsinlar (tabi ilk once bi kapat ac lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 bios'un default ayarlarını yüklüyorum ben öyle fantastik şeyler olunca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 riglous said: Live CD ile acmayi dene. Zaten o sekilde de acilmazsa anlaki sorunun HDD ile uzaktan yakindan alakasi yok; format gibi tavsiyeler bir ise yaramaz. Oteyandan liveCD ile bile acilmazsa bilki sorun muhtemelen hardware failure. LiveCD ile actigin zaman yapman gereken ilk sey, RAMtest. Burada RAM'lerin duzgun calisip calismadigini anliyorsun ki muhtemelen problemin buradan. Yok o testi de gecerse, o zaman baska tarafta problem vardir (haliyle); o asamaya geldiginde tekrar gelip mesaj at. Hatta bu standart prosedur olsun. Senin gibi sorun yasayanlar ilk is bunu yapsinlar (tabi ilk once bi kapat ac lazim... ramlerle alakali olsa bilgisayari acamazdim. komple acilmasini bekledim. sonra sleep tusuyla kaptip actigimda acildi. lcd ile alakali bisey olmasi gerek. ekran sadece 1 saniye aciliyo livecd ile napabilirim ki? ram'lerin saglam oldugundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Peki... Her seyden bu kadar eminsen niye gelip burada soruyosun ki? Otur tek tek dene o zaman. Baska bir ekrana bagla gor, sorun ekrandan miymis degil miymis? Ayrica RAM'ler olurken OS bile acilabilir, 1 saniyelik goruntu de gelebilir. Anlamanin yolu test etmektir. Tabi sen bu kadar eminken yapacak bi sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 lcd ile yakından uzaktan ilgisi olmadığına kalıbımı basarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sallayinca cit cit sesler geliyo. bugun su son sinav gecsin acicam icini artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 monitor sorunlu olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 evet su an paramparca ettim aleti sorunu anlamaya calisiyorum:D ekrana dikkatli sekilde bakinca farkettim ki cok karanlik bi sekilde bile olsa calismaya devam ediyormus. sadece 1-2 saniye durup sondugune gore gucte bi sikinti olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar