Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ben new game+ açmıştım, kuzenin çocuğuna 5 kere tembihledikten sonra 5dk verdim oynamaya, 120 saatlik save gitti. 80 saate geri döndüm. :X
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 bende psp yok. bunuda yavaş yavaş oynuyorum resmen bitsin istemiyorum. şimdi devamı nasıl oyunun? 2 için kenshin baya kötü dedi. e üç çıktı okudum yukarıda. bunlar bide psp'ye mi çıkıyor? ps3 yok mudur?
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 3 te psp ya kıl ötesi. neyse veririm benim psp yi oynarsın
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 3 hala japonca, çıkarmadılar ingilizce sürümü. 2'nin konusu daha zayıf, gameplay'i daha iyi. ilkini sevdim diyenin kesin oynaması lazım.
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 KenshinHimura said: 3 te psp ya kıl ötesi. neyse veririm benim psp yi oynarsın burda pis bi anlam varsa 'örnek veriym' falan gibi dövüşürüz
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 yok bilmemne dicem. olum o cümleden abuk anlamlar nası çıkarıosun. veririm oynarsın ...psp yi
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 şimdi bitti. ps3 aldığıma sevindiğim nadir oyunlardan ya. İNANILMAZ lan. müthiş
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 scoutun kimdi ondan haber ver her adam öldürdüğünde ramonayla beraber YES demediysen bizden değilsin
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 http://www.wolfhurricane.com/images/misc/valkyria_alicia-wink.jpg
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 alicia ve melville dedicated scoutlar vyn jane rosie jill trooperlar largo nils hector lancer Marina bide adini hatirmadigim bi erkek tip sniper Nadine engineer bole oynadim resmen butun oyunu degistirmedim cok
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 http://images.wikia.com/valkyria/images/d/d0/Hannes.jpg hayaku haşiıssu, yattassssseee ossu, hıssıfıısssıı. diye tıslayan hannes sesini duymadan olmaz
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ikinciyi oynuyorumda ya o ilk oyundaki epik welkin gibi bi karakterden sonra avon hic olmus mu? E pipim gibi senaryo olmus. Olmamis hic bu ne ya. gameplay hala zevkli. Onun disinda ayni motorla baska alakasiz cocuk oyunu gibi bisi yapmislar. Resmen uzuluyorum oynarken.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 avan tam bir moloz ama yan karakterler ÇOK iyi, marion'dan tut alexis'e kadar. ilk oyundaki gibi iki paragraf arkaplanlı figüran yerine burada gerçekten ekibin parçası gibi olmuşlar. konu eh işte, ilk oyun değil ama çok da fena değil. gameplay'in bariz daha iyi olması dengeliyor. ikinciyi oynadıktan sonra hiç birinciye bakasım gelmedi bir daha cutscene hariç.
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Vingthor said: ikinciyi oynuyorumda ya o ilk oyundaki epik welkin gibi bi karakterden sonra avon hic olmus mu? E pipim gibi senaryo olmus. Olmamis hic bu ne ya. gameplay hala zevkli. Onun disinda ayni motorla baska alakasiz cocuk oyunu gibi bisi yapmislar. Resmen uzuluyorum oynarken. aynen böyle. hatta gameplayde bokum gibi. yetersiz psp yüzünden zone zone ayırdıklarından hiç savaş hissi bile vermiyor kuzenin pspsine çöktüm sırf vc2 oynamak için ama 6*2 saat yolculukta nisana kadar dayanabildim. hürremin şaşı gözlerini izlemek bile daha eğlenceliydi
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 sırf order abanılmış scout rush ile oyun bitirilemediğinden oyun stratejiye benzemiş bu sefer ilk oyunun aksine. ilki güzel olmakla beraber bayağı yama (konsol işte napacaksın) veya remake yemesi gereken bir oyundu.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ilki ps3'te oynadığım en iyi 5 oyundan biri benim için. hatta fanboyluğumu abartayım gelmiş geçmiş en iyi t-rpg oyunuydu bağa göre. edit: oynuyorum ben yinede. 2 soru sorayım. hospitilize olunca nasıl döndürüyoruz karakteri geri birincisi o ikincisi mapte böle sarı engineer şeysi gibi şeyler var. ne engineer ne tech bişi yapamıyo falan. nedir onlar nasıl kullanılıyo?
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ilki ps3'te oynadığım en iyi oyun ama dediğim gibi gameplay olarak sorunları vardı, bunların en önemlileri çözüldü vc2'de. hospitalize olunca 3 görev geçmesi gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. sarı engineer şeysi dediğin mesela köprü başıdır ama köprü yoktur, tanka köprü kurma modülü eklersen tank gidip oraya köprü kurabilir action olarak. bazı bölümlerde öyle kestirmeler inşa etmek mümkün.
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 hastanelik olunca bikaç mission kullanamıyorsun o da ayrı bir rage sebebi ya. ulan vc1 de ne güzeldi millet ölünce öyle dokunaklı şeyler söylerlerdiki ps3ü kapatıp I AM A HUMAN FAILURE diye gezerdin şimdi lol hastane XDDD
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 valk1'in gameplayi beni hiç rahatsız etmedi ya çok acayip. hatta ALLAM BİTMİSİN LİTFİN diye oynadım bütün oyunu. kenshin saolsun yolda oyniym diye verdi psp'i belki beklentim o kadar yüksekti ki ondan beğenmedim oyunu yinede oynuyorum ayrı. var mı psp'de kesin oyna olm diceniz oyun. ff:war of the lions kurdum bide ona bakındım biraz inanılmaz hoşuma gitti. sanırım disgea'dır ogre tactics jan dark falanda aynı tip. persona var hiç oynamadım hayatımda. ama persona3 dediği için oynamıyorum tabiki. önceki oyunlar ne oyunu falan. alakalı mı oyniym mi?
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 p3p jrpg, srpg değil. şahane oyun ve oynanması lazım o ayrı. diğer yazdıkların da öyle. ha bir de ciddi ciddi vc1'de askeri ölüp (büyük ihtimal iddqd selvaria aynı turn'de öldürüp üstünden geçmiştir) load etmeyen var mı merak ettim lol. zorluksa bölüm içi save/load abuse edememe olayı mantıklı zorluk vc2'deki.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 3.sü ingce çıkmıyo mu nedir durumu ?
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 us sega'dan yetkili vc2 ve psp2'nin istedikleri kadar satmadığını söyledi, millet dilekçelerle filan yırtınıyor ama lokalizasyon haklarını başkasına vermezse olmayacak gibi. en abuk sabuk oyunları bile ingilizce'ye çevirirken şunu yapmamak da ciddi basiretsizlik. olsa cebimden çıkarıp vericem çevirsinler diye. iş bilmez adamlar. seslendirmeyi bırak olduğu gibi, menüleri yazıları çevir bırak işte. 1500 orta karar sesçiye ücret ödemeye yırtınırsan olacağı bu.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 eng dub zaten İĞRENÇ bişey. hakkaten çevirsinler ingilizceye valk1'deki gibi. nasıl bir saçmalıktır şu ya. hayır pc oyunu falan gibi olsa çoktan ingilizce birileri çevirirdi. psp olunca fanboylar yetersiz kalıyor sanırım
Öne çıkan mesajlar